Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,600

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Uzun zamandır katıldığımız en keyif verici ve güzel bir organizasyandu. Başta Faruk abi,Ahmet abi,Lokman abi,nuri kardeşim ve eşinetüm emeği geçenlere İZCİ-YABAN TV-İZOFF olarak teşekkür ederiz.

Program 2 hafta sonra çarşamba 21,00 da yayına hazırlanmaktadır.Haftaya İZMİT TOYOTA buluşması yayınlanacaktır.

Bu akşam (27.01.2010) 21.00 da KEŞİF DÜZCE -BOLU bölümü yayınlanacaktır.

Saygı ve sevgilerimizle,

OKAN TOZUN -İZCİ-YABAN TV
MUSTAFA ÖZDAĞ-İZCİ-YABAN TV

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

lokman07karaşahin' Alıntı:
yavuzum siz gittikten sonra aldın gökhanın anahtarını ve birdaha toyotoyla iddaa etmemek üzere geri verdim isterseniz videoları ve resimleri bendedir gizlidir gökhan beni sadece arıza yapınca yola cekti 3 teker gene yola devam ettim

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bir gun siteden uzak kaldim 15 sayfa eklenmis hepsine bakana kadar yamuldum:smiley: ama bu sıcaklik izmirin ayazında icimi ısıttı...

Merhaba; Bir Antalya'Lı olarak Aranıza yeni katıldım, Durali Bey ve Ahmet Bey aracalılğı ile Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) 22 Cuma Akşamındaki Pazar alanında bir çok katılımcı ile tanışma fırsatı yakaladım. Ama maalesef, hem kendime hemde aracıma güvenmediğim için ve iş yoğunluğu itibari ile gezi aşamasında yer alamadım. Sİzlerle tanışmanın sevinci aynı zamanda gezide aranızda olamayışımın üzüntüsü içerisinde diğer orgazinasyonalarınıza eşlik etmeye çalışacağım.

Saygılarımla
Erkan AYDOĞDU

diver6' Alıntı:
Program 2 hafta sonra çarşamba 21,00 da yayına hazırlanmaktadır.Haftaya İZMİT TOYOTA buluşması yayınlanacaktır.

Saygı ve sevgilerimizle,

merhaba programı izlemek isteriz 2 hafta sonra yani 10.02.2010 tarihinde mi yayınlanacak

Bizler de sizlere çok teşekkür ederiz. Çekimler sırasında çok emek verdiniz.

Okan dostum gercekten cok emek verdiniz, mustafa kardesim de hasta haliyle gelmis Faruk abiden ogrendim, emeklerinize saglik merakla bekliyoruz, sizleri tanidigima cok sevindim :smiley:...

Sizinle olmak çok keyifliydi. Herşey için teşekkürler.

diver6' Alıntı:
Uzun zamandır katıldığımız en keyif verici ve güzel bir organizasyandu. Başta Faruk abi,Ahmet abi,Lokman abi,nuri kardeşim ve eşinetüm emeği geçenlere İZCİ-YABAN TV-İZOFF olarak teşekkür ederiz.

Saygı ve sevgilerimizle,

diver6' Alıntı:

Saygı ve sevgilerimizle,

Sevgili okan kardeşim davetimize gelip bizlere onur verdiniz..Şahsınıza ve Mustafa kardeşime çok teşekkür ederim..
Yayın akışı ile ilgili notunuz çok memnun edici..Sevgiyle kal kardeşim..

buda bizim vidolarımız..

http://www.izlesene.com/video/amator-antoff-gezenbilir-bulusmasi/1638121

SDC' Alıntı:
Kaptın ama beni düşünüp bir tane de benim için "biiiir ikiiiiiii üüüüüüüüüüççç ANTOFF" demediğiniz için üzülerek şapkana el koymak durumundayım Yavuzcum ;D ;D ;D

Sevtap hanım sizide bekledik ama gelemediniz..6 Şubat Anıtkabir etkinliğine gelicem eşimle birlikte sizede hatıra olsun diye yanımda bir şapka getirim..

Hep birlikte söyleriz bunu Biirr İkiiiii üüüüüüüüüç ANTOFF.. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Tamamdır, Şapka senin ;D ;D Faruk abi duy beni yeni şapka istiyoruz ;D ;D 1 2 3 ANTOFF ;D ;D ;D

Yavuzcum söz gelirken getireyim..

Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bendeki resimler üstadlarınkarelerinden sonra sönük kalacaklar. Umarım beğenirsiniz.

IMGP9045.jpg

IMGP9054.jpg

IMGP9064.jpg

IMGP9070.jpg

IMGP9077.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR