Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,049
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Jyrays in kendisinin de (co-pilotuyla beraber tabii) aracının da ne kadar başarılı olduğunu gördük. Geziye vinci ve yardımseverliği ile destek olurken, her rampadaki başarısı ile de taktir topladı.

Aracı kim yaptı bilmiyorum ama her detayı kazanılmış tecrübelerle hazırlanmış bir araç olduğu anlaşılıyordu.

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Cagrıdan bahsetmeye gerek yok zaten...

Bi de keçi vardı :smiley: Çok iyi gittiğini gördük zaten.. ama akşam saatlerinde Bronco lar anane mücadelesindeyken üzerimize hızla geldiğinde, gidiş yeteneğinden çok duruş yeteneğini merak etmiştik :smiley::smiley: O yeteneği de varmış neyseki

dursun usta çok ayıp ettin banada teşekkür etmen gerek.. unimog'un arkasında seni asfalta kadar gözetledim o soğukta hemde valla ayıp ettin... :smiley:

Mithatcan' Alıntı:
dursun usta çok ayıp ettin banada teşekkür etmen gerek.. unimog'un arkasında seni asfalta kadar gözetledim o soğukta hemde valla ayıp ettin... :smiley:

mithat kardeşim kusura kalma sanada cok tşkler keyili bir geziydi katılan herkeze cok tşkler herkez ayrı bir renk kattı geziye tekrar yineliyorum gezinin yıldızları ünümog, Jyrki ve JC siydi JC off road anlamında tam layikiyle tasarlanmış ve düşünülmüş bir aractı

concrete' Alıntı:
Cagrıdan bahsetmeye gerek yok zaten...

Bi de keçi vardı :smiley: Çok iyi gittiğini gördük zaten.. ama akşam saatlerinde Bronco lar anane mücadelesindeyken üzerimize hızla geldiğinde, gidiş yeteneğinden çok duruş yeteneğini merak etmiştik :smiley::smiley: O yeteneği de varmış neyseki

Abi aslinda amacimiz hizimizi almisken ananne yokusunu inmekti ama karsimiza ciktiniz ir anda biz de durmak zorunda kaldik :smiley:

Abi kesin bişi söyleyemiyorum hafta içi için ama hafta sonları musait oluyorum cumartesi pazar çalışmıyorum ...
navaraextreme' Alıntı:
o videoların resimlerin arasında gene batan land ler mi gördüm sanki ? :smiley: ...

Bu gün çok gelmek istedim fakat ati ile belgrat yaptık biraz kafamıza göre denemeler vs.. Makinayı hazırlamakla meşkulüz bu aralar birkaç eksik tespit ettik onları giderelim biraz modifiye sonra annane babanne topluca gireriz çağrı hafta içi arasam müsait olurmusun ???

Güzel bir geziydi ama abbasın yaşı anneanneninkine yakın olduğu için atasin yanına park etti hemen ama oraya kadarki performansı da fene değildi sanırım.Ellerine sağlık kuzen .Yalnız gece abbsa birisi suikast düzenlemiş kuzen sol aynasını kırmışlar

18012009484.jpg

Kuzen yaş olayını karıştırmayalım istersen 3,5 yani.... yoldamı duruyordu abbas acaba geçerken biri taktımı aynaya kamyonla filan

Yolda duruyordu aynaya çarpıp basamağa takılmayan nasıl bir kamyon acaba sanki çekiçle vurmuşlar gibi tam ortasından çamurlu bıraktık sanırım ondan oldu yada ayna çatladı nazarmı değdi yoksa kuzen.

enişte nerede bizim videolar yollamadimi fatih yoksa hala sana

akşam bi inceleriz kuzen olmassa hurdalıkta dodge çok :smiley: özgürün aynalarla abbasınki aynı ;D
abbas' Alıntı:
Yolda duruyordu aynaya çarpıp basamağa takılmayan nasıl bir kamyon acaba sanki çekiçle vurmuşlar gibi tam ortasından çamurlu bıraktık sanırım ondan oldu yada ayna çatladı nazarmı değdi yoksa kuzen.

Fatih abin Anane yokuşunun başında cj sine cila yapıyordu akşam emirgan korusunda gezmiş kendisi .......
wranglercem' Alıntı:
supersınız arkadaslar fatıh abı yokmuydu

concrete' Alıntı:
Jyrays in kendisinin de (co-pilotuyla beraber tabii) aracının da ne kadar başarılı olduğunu gördük. Geziye vinci ve yardımseverliği ile destek olurken, her rampadaki başarısı ile de taktir topladı.

Aracı kim yaptı bilmiyorum ama her detayı kazanılmış tecrübelerle hazırlanmış bir araç olduğu anlaşılıyordu.

benim tercübe 20 sene, co-pilotun daha az... ;D

;D ;D ;D Araba Mehmet BECCE yapmış! ;D ;D ;D

Süper bir gezi , süper kareler. Organize eden, katılan, kareleri çeken ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Paylaşım için sağolun :smiley:

geziyle ilgili bende elimdeki resimleri eklemeye başlayayım

11.jpg

12.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

110.jpg

111.jpg

112.jpg

113.jpg

114.jpg

115.jpg

TAKIM CALIŞMASI

116.jpg

117.jpg

HEYBETLİ ÜNİMOG

118.jpg

119.jpg

120.jpg

121.jpg

122.jpg

BİRANDA BİR SÜRÜ CADDE OTOMOBİLİ ORMANIN İÇİNDE YOL KENARINA PARK ETMİŞLER TABİKİ BİZİM YOLUMUZUDA KAPATMIŞLAR KISMEN İNSANLAR NERRDEN BİLSİN ORDAN BİZİM GECECEGİMİZİ

123.jpg

124.jpg

125.jpg

126.jpg

MEGERSE BU ARACLAR ORMAN İÇİNDE BOYA TABANCALARIYLA BİRBİRLERİNİ VURMAYA CALIŞAN GURUBA AYITMİŞ ÜNİMOGU GÖRÜNCE HATIRA FOTOGRAFI CEKTİRDİLER TABİKİ BİZLERDE

127.jpg

128.jpg

129.jpg

DEV BURONKOYLA NİVA

130.jpg

SAMURAYI

131.jpg

132.jpg

ANNE ANNE YOKUŞU VE BOL CAMUR

133.jpg

134.jpg

135.jpg

136.jpg

137.jpg

GÜNÜN YILDIZI JC

138.jpg

140.jpg

141.jpg

142.jpg

143.jpg

144.jpg

145.jpg

146.jpg

YERİNDE DURAMAYAN SAMURAYI

147.jpg

148.jpg

GECE DÖNÜŞ YOLU YORGUN VE GURURLU ARAZİ KAPLANLARI

149.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR