Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,049
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Dursun abi super resimler,

Tesekkurler.

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

reis28' Alıntı:
mithat kardeşim kusura kalma sanada cok tşkler keyili bir geziydi katılan herkeze cok tşkler herkez ayrı bir renk kattı geziye tekrar yineliyorum gezinin yıldızları ünümog, Jyrki ve JC siydi JC off road anlamında tam layikiyle tasarlanmış ve düşünülmüş bir aractı

;D 8) ;D 8) ;D 8)

beatrix' Alıntı:
Finlandiya hiç durmadan vinci ile araba çekmekle uğraştı....!
Çok büyük emeğı geçtı....
Ellerine vincine sağlık.
Teşekkürler...! ;)

[attachment=1][attachment=2]

Rica ederim ;D

sonraki bir vurus oldu ama ??? CJ nasıl?

resimler süper biz iğneadada böyle off road yapmadık helal olsun tüm katılan arkadaşlara

bull' Alıntı:
resimler süper biz iğneadada böyle off road yapmadık helal olsun tüm katılan arkadaşlara

Burası Gezenbilir. Takıl bize hayatını yaşa :D ;)

bull' Alıntı:

olay yerinde olmak vardı o rampa ne aracları yuttu rampanın yarısında geri dönenlerde cok oldu zirveye ulaşanda ama bir gercek var araclarda bizlerde camura doyduk

ormanda airsoft silahlarla savaşanlar bizlerdik birden sizleri görünce şaşırdık ;D renk kattınız bizim buluşmamıza .fotoğraflarınıza baktımda gerçekten çok zevkli gözüküyor çok eğlendiğiniz ortada .ben ayazağada yaşıyorum ama ilk defa karşılaştım sizelerle ama siz sürekli geliyorsunuz heralde o bölegeye, ayazağa off-road grubu bile varmış :smiley: çektiğimiz hatıra fotoğraflarını bizde hemen kendi sitemize koyduk.sizlere iyi eğlenceler dileriz yine karşılaşmak dileğiyle 8)

evet bende 1 adet video ekliyeyim yoruma açık ;) fotoğrafları göndereyim, anneanne baya yordu anca kendime geldim :smiley:

http://s305.photobucket.com/albums/nn202/expres_2008/?action=view&current=Video011.flv
IMG_0035.jpg

IMG_0025.jpg

IMG_0032.jpg

IMG_0037.jpg

tek kelimeyle landcıların yüz akıydı bu araç
IMG_0041.jpg

IMG_0044.jpg

IMG_0047.jpg

IMG_0054.jpg

Hafta sonu yaptığımız Anıtkabir ziyaretinden dönerken, Mehmet arkadaşımın Unimog'unu zannedersem Erenköy E-5 te gördüm :smiley:

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=Ayazaa056-2.flv
http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=Ayazaa054.flv

gerçekten çok muhteşem kareler paylaşım için teşekkürler.

mehmet abi km de 1,5TL feda olsun o canavara 3 tl yaksada canı saolsun :smiley:

Söyliyecek bir kelime bulamadım ,gerçekten bravo artık ormanlar kralı gezinizi yapmaya gerek kalmadı gibi,baksana o çamurda ceylan gibi gidiyor jj ler.JJ mi alsam ne ;D ;D ;D ;D

cj3 cj5 cj6 cj7 cj8 farketmez yeterki cj olsun affetmez :D

arkadaşlar aranızda olamadıgım için çok üzgünüm .bir hayli zor ve eglenceli geçmişe benziyor hepinizi tebrik ediyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri