Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,042
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Samuraileri uzmeyelim, onlari da sevelim :smiley:

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

böyle muhtesem bir offroad gezisinde aracsızlıktan bulunamadıgım için cok üzülüyorum cok ama cok güzel kareler katılan bu heyecenı bize resimlerle yasatanlara cok tesekkurler kafama bir soru takıldı acaba ananeden tırmanabilen oldumu kalmadan mog harici ;D :D

wranglercem' Alıntı:
supersınız arkadaslar fatıh abı yokmuydu
vardım kardeşim videoları çekmekten anneanneye girmeye fırsat bulamadım
bide tek çeker frontera vardı onu çekerken grubu kaçırdım

emeği geçen herkese çok teşekkürler yeni dostlarla tanıştım hepsi özel ve güzel insanlar yeni gezilerde buluşmak dileğiyle

cagri_ali' Alıntı:
cj3 cj5 cj6 cj7 cj8 farketmez yeterki cj olsun affetmez :D
bu arada anneanne yi 2 cj 2 suzuki yardımsız çıktı :smiley:
hakkını yemeyin bizim japonların....berabere yani :smiley:

ister samurai ister jimny sonuçta aynı toprak :smiley: ama tabi jimny dedesi gibi olması için çok fırın ekmek yemesi lazım

tamam kalanbilir fotoğraflarını gördük peki hiç yiyenbilir fotorafı yok mu hiç : )))

pazar pazar evlerinden erkenden çıkıp bu zevki yaşamak için buralara kadar gelen arkadaşlarımıza ,kardeşlerimize ,yeğenlerimize gerçekten de çok çok teşekkürler;bazı arkadaşlarımız gelmeden önce görelim bakalım neme ne bir yermiş bu anneanne dedilerse de yazılanları okudukça bundan nadim olduklarını görüyorum,buradan önce uyarıları yapmıştık zaten resmen hamur olduğu konusunda,ama gerçekte amaç da buydu o çamurla boğuşmak cebelleşmek ve o heyecanı adrenalini yaşamak , altınızdaki araca hakim olamamak ve istediği yönde kendi bildiği gibi gitmesine seyirci kalmak....
işte zevk budur...aslında tüm katılıp da yukarı çıkmayı başaranlar bunun hazzını içlerinde duydular hissettiler....
orada olan biteni gayet güzel bir anlatımla zaten arkadaşlarımız ifade ettiler.....
arada olan ufak tefek aksaklıklarımız muhakkak olmuştur , olmadı desek yalan olur , herşeye rağmen birlikte olan herkese tekrar tekrar teşekkürler..
en son anneanne yokuşu başındaki ateş başına gelmeyip de oradaki şamatayı gırgırı kaçırmaları yazık oldu uzaktan gelenlerin...
çamur mükemmeldi ,yardım olayları baştan sona fevkalade ,güzel vinçlemeler(bazen emniyet tedbirleri unutulduysa da çok şükür olaysız geçti)
strapların , kilitlerin olaya müdahelesi , velhasıl güzeldi güzeldi ...
herkese ama herkese tekrar tekrar teşekkürler....
kısmetse babaannede başka bir serüven yaşamak ümidiyle........ :eek: :smiley:

ben bu arada Fatih yeğenimin çekmiş olduğu videolar üzerinde çalışıyorum , bir yandan da yazılanlara yetişmeye bakıyorum ,

başladım yeğenim çalışmaya merak etme...... :smiley:

Fatih ÖZTÜRK' Alıntı:
her nekadar annane bana mezar olduysada güzel bir geziydi. gerci ben ne güzel apo dayıyla yokusun dibinde mangal başında oturuyoduk.

senin şanssızlığın mogun tekrar aşşağı gelmesiyle oldu , neylersin Mehmet kardeşimiz doyamadı çamurun zevkine harmanlayınca road gerçekten off oldu yoksa bronco için zor bir olay değildi...... :eek:

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/e37637b81dad9ae01af9428e36bd7a22a40f0569ec6e6b101eb481680b8b0483347ef55ca678e23d4ca660d0b8825bd653c8a8b7d98019ba15270

Kanyon_Jimny' Alıntı:
tamam kalanbilir fotoğraflarını gördük peki hiç yiyenbilir fotorafı yok mu hiç : )))

seni seni bari o bölümün de görüntülerini sen yapsaydın , ama nerdeeee turlayıp disconu öttürmekten ona fırsat bulamadın değil mi ? :smiley:

eeg52' Alıntı:
senin şanssızlığın mogun tekrar aşşağı gelmesiyle oldu , neylersin Mehmet kardeşimiz doyamadı çamurun zevkine harmanlayınca road gerçekten off oldu yoksa bronco için zor bir olay değildi...... :eek:
selamlar ergican abi, Of lunun yapacağı road bu kadar oluyo ;) 5 defa inip çıkmak çok keyifliydi, en son bronkoyu aşağıya alırken mog da servis dışı kalacaktı,ilginç olan çıkarken değilde inerken mog batıran olarak tarihe geçecektim :smiley: insan kendi kazdığı kuyuya düşermi? insan düşmez ama mog düşer.

143.jpg

Reis sıkı bir gezi olmuş
port bagajdan kaputa bağlı teller var
ne işe yarıyorlar ?

cagri_ali' Alıntı:
mehmet abi km de 1,5TL feda olsun o canavara 3 tl yaksada canı saolsun :smiley:

dikkat ettiysen çoğu yerde stop etmedim karnı doysun diye :smiley: helaldir ona mazotu anasının sütü gibi ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR