Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)
pazar pazar evlerinden erkenden çıkıp bu zevki yaşamak için buralara kadar gelen arkadaşlarımıza ,kardeşlerimize ,yeğenlerimize gerçekten de çok çok teşekkürler;bazı arkadaşlarımız gelmeden önce görelim bakalım neme ne bir yermiş bu anneanne dedilerse de yazılanları okudukça bundan nadim olduklarını görüyorum,buradan önce uyarıları yapmıştık zaten resmen hamur olduğu konusunda,ama gerçekte amaç da buydu o çamurla boğuşmak cebelleşmek ve o heyecanı adrenalini yaşamak , altınızdaki araca hakim olamamak ve istediği yönde kendi bildiği gibi gitmesine seyirci kalmak....
işte zevk budur...aslında tüm katılıp da yukarı çıkmayı başaranlar bunun hazzını içlerinde duydular hissettiler....
orada olan biteni gayet güzel bir anlatımla zaten arkadaşlarımız ifade ettiler.....
arada olan ufak tefek aksaklıklarımız muhakkak olmuştur , olmadı desek yalan olur , herşeye rağmen birlikte olan herkese tekrar tekrar teşekkürler..
en son anneanne yokuşu başındaki ateş başına gelmeyip de oradaki şamatayı gırgırı kaçırmaları yazık oldu uzaktan gelenlerin...
çamur mükemmeldi ,yardım olayları baştan sona fevkalade ,güzel vinçlemeler(bazen emniyet tedbirleri unutulduysa da çok şükür olaysız geçti)
strapların , kilitlerin olaya müdahelesi , velhasıl güzeldi güzeldi ...
herkese ama herkese tekrar tekrar teşekkürler....
kısmetse babaannede başka bir serüven yaşamak ümidiyle........