Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,054
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Çok güzel bir gezi olmuş.Anane yokuşunun çamuru dediğiniz gibi gerçekten kaliteli imiş :smiley: Anladığım kadarı ile her eve bir mog, yada her organizasyona bir mog lazım...

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Bazılarınında ne yapmak istediğini ve neden batan arabaların arkasından asılmaya çalıştıklarına kimse bir anlam veremedi.... ;D ;D ;D

[attachment=1]

Ayazağa 031.jpg

şimdi hatırladım beni kazım abi kaşıdı. unimok en az iki sefer inip cıktıktan sonsa benim o rampayı cıkmam imkansızdı.

Eve döndüğümüzde komşularımız gökten nasıl çamur yağabileceğini bir türlü anlayamadı.....! ;D ;D ;D

[attachment=1]

Ayazağa 114.jpg

Hep geniş lastik arabamda nasıl durur diye merak ederdim, sağol Anneanne...! ;D ;D ;D

[attachment=1]

Ayazağa 089.jpg

beatrix' Alıntı:
Herkes o kadar şanslı değildi, vinç sırası beklerken sabırsızlanıp elinde levye ile baskı kurmaya kalkışmalar bile oldu....! ;D ;D ;D

[attachment=1]

ergun hocam olayı güzel yakalamışsın levye her derde deva olmazsa olmaz kayışı gevşiyen finlandiya JC nin yardımına koşuyor malum daha sanra vinclenme sırası bende

Cagrı böyle bir gezi hazırladıgın için sana ve katılan tüm güzel insanlara tşkür ediyorum devamını en kısa zamanda tekrarlamayı sabırsızlıkla bekliyorum onca etabı buyük başarıyla aşıp düz yolda debriyaj balatasını dagıtan aracımı gezinin sonunda ayazagaya kadar arkasında ceken mehmet arkadaşıma ve moguna minnatarım yok böyle bir makina benim niva peşinde takılı kopuk ucurtma gibi gidiyordu camur deryasının içinde gezinin yıldızı tek kelimeyle ünimog ve memhmet arkadaşımızdı resmen ünümoga şov yaptırdı bizim aracların her marka ve model hepsi bir tarafa ünümog bir tarafa yokuşlar hafif geldi moga

tek kelime ile sssüüüüüüppppeeeeerrrrr olmuş..

emeği geçen herkese helal olsun....

görsel paylaşım için teşekkürler...

Ne demek dursun usta ben teşekkür ederim herkese güzel ve çamurlu bir pazardı anane senin balatayıda yuttu bu arada geçmiş olsun ustaa gerçekten mehmet abi ve mogu son oktayı koydu anneanne ye daarısı babaannenin başına diyorum :smiley:
reis28' Alıntı:
ergun hocam olayı güzel yakalamışsın levye her derde deva olmazsa olmaz kayışı gevşiyen finlandiya JC nin yardımına koşuyor malum daha sanra vinclenme sırası bende

Cagrı böyle bir gezi hazırladıgın için sana ve katılan tüm güzel insanlara tşkür ediyorum devamını en kısa zamanda tekrarlamayı sabırsızlıkla bekliyorum onca etabı buyük başarıyla aşıp düz yolda debriyaj balatasını dagıtan aracımı gezinin sonunda ayazagaya kadar arkasında ceken mehmet arkadaşıma ve moguna minnatarım yok böyle bir makina benim niva peşinde takılı kopuk ucurtma gibi gidiyordu camur deryasının içinde gezinin yıldızı tek kelimeyle ünimog ve memhmet arkadaşımızdı resmen ünümoga şov yaptırdı bizim aracların her marka ve model hepsi bir tarafa ünümog bir tarafa yokuşlar hafif geldi moga

Arkadaslar super bir geziydi, kurucu Cagri'ya ve emegi gecen herkese cok tesekkurler.
En kisa zamanda tekrarlamak dilegiyle.

poorbaby'ye de guzel fotograflari icin ayrica tesekkurler.

Gerçekten çamura herkes fazlasıyla doymuş :D detayları bekliyoruz...
Şu yıkama işlemi yapılırkenki fotoğraflarıda gönderseniz fena olmaz hani :smiley::smiley:

hehehe yıkamamı dedinbana çok uzak yaa ben yaz gelince yıkıyorum üstünü açıp çelik jantlarımı takınca yani kumsal moduna geçince hazirana doğru yollarım ben yıkama fotolarını :D
hasanfb' Alıntı:
Gerçekten çamura herkes fazlasıyla doymuş :D detayları bekliyoruz...
Şu yıkama işlemi yapılırkenki fotoğraflarıda gönderseniz fena olmaz hani :smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR