Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,049
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

sanki dogo pitt kırması ????? bende dogo vardı 3 sene baktım alıntı var biraz

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Veeee Ananeeeeeeeeeeeeee....!!! ;D

http://i394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/Ayazaa091.jpg

[attachment=1][attachment=2]

Ayazağa 032.jpg

Çok güzel bir etkinlik olmuş.Çamur da iyiymiş.Ellerinize sağlık.
Yalnız anahtar kelimeler arasında neden sadece jeep ve cj var?
Burayı hazırlayan arkadaş , ya da diğer marka ve model sahipleri kendi araçlarını da eklesin lütfen.

Tekrar Teşekkürler!

Çamurlar güzel, uğraşmak'ta güzel.

Tekrar gidelim, ama herkesin uygun araç ve lastık olacak mı? ::smiley:

beatrix' Alıntı:

Ergun artık size itaf ettiğim 10 numara cadde cj lafını sevinerek geri alıyorum artık balçuk çamur senin de damarlarına işlemiş tedavisi olmayan virüs için hayırlı olsun

başından sonuna; çamuruyla, sohbetiyle, köftesiyle harika bir gezi oldu.. hep fotolara bakardım, ilk defa içinde yer aldım ve virüs damardan girdi anneanne sayesinde :smiley:
sizlerle de tanışmış oldum.. keyfime diyecek yok, teşekkürler, görüşmek üzere......

merhaba nadir abi ben hazırladım ama inanki kasıtlı diyil valla :D ilk aklıma gelenleri yazdım :smiley: yada aklımdan hiç çıkmayanları :smiley:
mogzilla' Alıntı:
Çok güzel bir etkinlik olmuş.Çamur da iyiymiş.Ellerinize sağlık.
Yalnız anahtar kelimeler arasında neden sadece jeep ve cj var?
Burayı hazırlayan arkadaş , ya da diğer marka ve model sahipleri kendi araçlarını da eklesin lütfen.

Finlandiya hiç durmadan vinci ile araba çekmekle uğraştı....!
Çok büyük emeğı geçtı....
Ellerine vincine sağlık.
Teşekkürler...! ;)

Ayazağa 041.jpg

Ayazağa 050.jpg

Herkes o kadar şanslı değildi, vinç sırası beklerken sabırsızlanıp elinde levye ile baskı kurmaya kalkışmalar bile oldu....! ;D ;D ;D

[attachment=1]

Ayazağa 044.jpg

beatrix' Alıntı:
Herkes o kadar şanslı değildi, vinç sırası beklerken sabırsızlanıp elinde levye ile baskı kurmaya kalkışmalar bile oldu....! ;D ;D ;D

Çok iyi yakalanmış, bravo... Nerde kolluk güçleri :smiley::smiley::smiley:

her nekadar annane bana mezar olduysada güzel bir geziydi. gerci ben ne güzel apo dayıyla yokusun dibinde mangal başında oturuyoduk.

Anneanne tek dişi kalmış canavar gibi herkesi yuttu....!

[attachment=1]

Ayazağa 091.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri