Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,769

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

9 Aralıkda saat 12:00 a kadar nerede bekleyeceksiniz belli bir nokda varmı?

gurbanlık adaklık akika kurbanlarınız kesilir 4 e bölünür:smiley:))

mühye (27).jpg

Tunjimny' Alıntı:
9 Aralıkda saat 12:00 a kadar nerede bekleyeceksiniz belli bir nokda varmı?
Abi o 12 ye kadar bekleriz! olayı espiriydi.Bir arkadaş çerkeş yol ayrımındaki kahvede toplanalım dedi; bende esprisine; öyle yaparsak 12 ye kadar adam bekleriz ,çok gecikiriz dedim:smiley:Malum 16,30 da kararıyor hava.
Sabah 8,30 da hareket edecez.Buluşma noktası ve net hareket saati yarın yazılacak abi.Saygılar

amaaaann çiğdem yanınızdayken yediğinize içtiğine dikkatedin, resminizi olmadik açıdan çeker sizi dünya aleme rezileder

tecrübe ile sabit................. ;D :p ;D ;D ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
amaaaann çiğdem yanınızdayken yediğinize içtiğine dikkatedin, resminizi olmadik açıdan çeker sizi dünya aleme rezileder

tecrübe ile sabit................. ;D :p ;D ;D ;D ;D
Selim bey o anlamda hiçbir sıkıntı yok:smiley: Hatta inceleyin etkinlik tresimlerindeki yemek fotolarını; herkes ağzına lokma basarken poz vermiş:smiley: Hele bir Erkan abimiz varki etleri ağzına bir yandan basıyoruz, diğer yandan kola döküyoruz:smiley:)) Şaka bir yana herşey kalabalıkla güzel:smiley:Yalnız yiyen yalnız ölür!

Sevgili dostlar ;yarın 9 aralık ışıkdağı/karagöl etkinliği listesi açılacak.Buluşma yeri ve saati ve etkinlik çerçevesi yazılacak.Her etkinlikte yapmak zorunda kaldığımız gibi; gerekirse belli bir araç sayısı sınırı koyulacak.Amaç zaten 10-20-30 araç gitmek değil ;şu ana kadar gurubumuzun müdavimi olan sizler gibi güzel insanlarla, paylaşmayı, doğayı, 4x4 leri, doğa aktivitelerini ,sohbeti, dostluğu seven insanlarla beraber olabilmek, güzel bir gün geçirmek, Allah sağlık sıhhat verdiği sürece gezmek/güzel yaşamak!
Etkinlikleri özellikle 1 haftadan daha önce açıyoruz ki herkes işini ayarlasın bahaneye yer kalmasın:smiley:Çoğu arkadaş zaten ışıkdağını biliyor, bilmeyenlere tek kelime ile anlatmak gerekirse;bayılacaksınız:smiley: Kardada yağmurdada açık havadada gittim:smiley: Hepsi birbirinden güzel:smiley:Birde çok garip bir iklimi var:smiley:Bir an güneşten yanıyorsunuz yarım saat sonra sicim sicim yağmur yağıyor sonra bakıyorsunuz hava yine açmış.Renk cümbüşüne doğasına diyecek söz bulamıyorum zaten:smiley:
C.tesiden kamplı gitmek isteyenler Mesut köse abi ile iletişime geçsin lütfen.Özel araçlada ışıkdağına gidilebiliyor.

Savaş başkan coluk cocuk hanımlar felan gelebiliyomu? Zira coluk cocuk gelirsek 8:30 da buluşma yerinde olmamız mumkun değil. Zaten biliyosun ben uykuyuda severim ;D ;D

Yolda yakalama cabasında olurum sizi ama yakalayamazsam direk mekana geliriz ::smiley: ::smiley: ::smiley:
Mekanın koordinatları varmı? Aslında eski bi konuda vardıda aramak istemedim ;D ;D ;D

Dalca abi sen cep tel i baş ucuna koy seni sabah 7 de ayağa dikmeyen ne olsun:smiley:)) Abi koordinat ve yol haritası yayınlayacam yarın.Zaten buradada bakınca 2 -3 yerde var dediğin gibi.Abi dileyen aile ile gelecek tabi.

outlaw06' Alıntı:
Dalca abi sen cep tel i baş ucuna koy seni sabah 7 de ayağa dikmeyen ne olsun:smiley:)) Abi koordinat ve yol haritası yayınlayacam yarın.Zaten buradada bakınca 2 -3 yerde var dediğin gibi.Abi dileyen aile ile gelecek tabi.
Ya yok kalkmaya kalkarımda, kalkmayı istemek meselesi ;D

Bekliyoz yarını ;)

outlaw06' Alıntı:
Kalkmayı isteyen kalkar abi:smiley:Gelin evimizin sıvasını boyasını yapın,odunumuzu taşıyın demiyoruz kimseye.Biz gezmeye gidiyoruz gelin sizde eğlenin diyoruz:smiley:))
Kızma başkan kalkar geliriz no problem ;) :D :D

Hafta içi işe kalkıyoz, cumartesi enduroya kalkıyoz pazarda pikniğe kalkarız superrrr ;)

Monti' Alıntı:
Kızma başkan kalkar geliriz no problem ;) :D :D

Hafta içi işe kalkıyoz, cumartesi enduroya kalkıyoz pazarda pikniğe kalkarız superrrr ;)
Abi gözünü seveyim sen kapadokya turuyla motor sezonunu kapatmamışmıydın? yaw ne kızması , benim işim şaka gırgırla abi alışın artık:smiley:))

Kızılderili kasabasına belediye başkan adayı olan kişi miting düzenliyor.Yalnız adam yerel dili iyi bilmiyormuş.Yapacağı hizmetleri, planlarını anlattıkça halk bağırıyor YOHAAAA YOHAAA diye:smiley: Adamcağız da kendi kendine ;herhalde ben bu işi götürürüm belediye başkanı olurum diye seviniyor:smiley: En son kasabayı gezerken bir ahırın önünden geçerken yerde inek pislikleri var, yanındaki biri; efendim dikkat edin yoohaa lara basmayın diyor:smiley:)))
BEN BAŞKAN DEĞİLİM DALCA ABİ:smiley:)))))))

outlaw06' Alıntı:
BEN BAŞKAN DEĞİLİM DALCA ABİ:smiley:)))))))
Senin itiraz etme hakkın yok. Grup içinden de itiraz gelmedi. Grup içinden itirazlar olursa secime gider yine seni seceriz, No problem ;) Saka bi yana adına ne dersen de Baskan de, Lider de, President de gerekli bu. Yoksa ilk anlaşmazlık olduğunda grup bölünür hemen. Biri olacak demokratik karar alınamadığı anda insiyatif alıp karar verecek, grubu toparlayacak huzuru sağlayacak. Herkezde o karara saygı duyacak. 8)

Yol motor sezonu kapattıkta yeni bi oyuncak aldım onla cumartesileri tam dağ tepe takılıyoruz. Cok zevkli bişi.

Monti' Alıntı:
Yol motor sezonu kapattıkta yeni bi oyuncak aldım onla cumartesileri tam dağ tepe takılıyoruz. Cok zevkli bişi.
Ben geçen yazdım bir yere motor alacam ne diyorsunuz diye, bi abimden fırça yedim:smiley: Otur oturduğun yerde diyor.Çok yönden haklı ama içimde ukte kaldı.taa 98 lerde bir ara bi gs 500 üm olmuştu.sonra birdaha alamadım.Bende bir cros istiyorum işin aslı abi.amatör ne tavsiye edersin?husky falan fazlamı gelir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR