Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,772
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

.

P5130244.JPG

P5130248.JPG

P5130252.JPG

P5130253.JPG

P5130255.JPG

Etiketler

Sticker harika! Bayildim, Rubicon nefis olmus. Sticker in boyutlari nedir abi? Malum benim arac kucuk :smiley:

iyi geceler ankara offroad grubu

http://video-klipleri.org/sezen-aksu/deger-mi-1986-klibi_580403fbc.html

günaydın arkadaşlar.. savaş abi 9 aralık için yapılması gereken iş, güç, dert, tasa, görev, ne varsa haberdar edersen sevinirim her konuyu kendin omuzlama paylaşalım neler yapılması gerekiyorsa... mutlu kalın..

77793_426343417427647_1978759472_o.jpg

Arkadaşlar sayı kesin henüz kesin olmamakla beraber 4-5 araç biz cumartesinden kamplı gideceğiz, kamp düşünenlere duyurulur. Erkan bu arada fotoğraf süper çıkmış.

HERKESE HAYIRLI PERŞEMBELER EY GÜZELLER GÜZELİ, İNSANIN İÇİNİ AÇAN, ANADOLU KADAR SAF TEMİZ ARKADAŞLARIM DOSTLARIM ABİLERİM:smiley:
Abicim sticker ın boyutu 21x14 tür. Arkadaşlar insan alıp da bakınca sticker a ;aaa bunda ne var hemen yaptırayım aynısını diyesi geliyor:smiley: Ama 4-5 objeyi bir dizayna oturtup 29,5 cm2 alana oturtmanın ne demek olduğunu bilmek için o emeği izlemek lazımdı:smiley:Baskıcı,çizgici,dizgicilik zor işmiş anladım:smiley:Pazarlık bile yapmaya yüzüm olmadı zaten ne dediyse verdim:smiley:
Erkan yine görseller süper vallaha helal dostum ya.Ellerine sağlık.
Mesut abi sen c.tesi kamp programına başladın bile.Ben kamplı gelemeyecem:( 3 ay oldu kamp atmayalı inan nasıl özledim bilemezsin:smiley:)) Hade siz gidin kımıldanın bakalım.Biz pazar sabah 8,30 dedimiiii; haydeee gidelum hayde hayde gidelum giiidelum haydeee deriz:smiley:))
Erkan abi şu an bir ihtiyaç yok.Yarın liste açacaz nasipse ,zaten sizler gerekeni yapıyorsunuz canım abim.

ARKADAŞLAR İNANIN GÖZLERİM YAŞARIYOR.Buradan bazı arkdaşlarla telefonla, yüzyüze, birbirimizin iş yerine ziyaretlede süregiden bir sürece girdik.Çok mutluyum hepinizi tanıdığım için.Bu kadar düzgün insan varmıymış hala???

Tunjimny' Alıntı:
Elinize sağlık güzel olmuş keçi gibi tırmanırız :smiley:
Teşekkürler abi:smiley:Gün olur tırmanırız, gün olur güneşle bir kampta uyanırız, gün olur dağa hayvanlara yem atmaya gideriz, gün olur ağaç dikeriz:smiley:)) Birimizin düğünü olur toplanır düğüne gideriz, Allah korusun hastası cenazesi olur toplanır destek veririz.Hayatı sırtlanırız hep beraber:smiley:)) Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR