frontera 78
Kamp II
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
savaş abi eline sağlık güzel olmuş
savaş abi eline sağlık güzel olmuş
Mesut abi sabah sana geliyordum tel geldi, gidip sticker ları aldımmesut kose' Alıntı:stickerimiz hayırlı olsun, hazırlayanların ellerine sağlık.
Murat kardeşim beklerim.Teşekkürler.mozbay1907' Alıntı:Ellerinize sağlık abi uğrarım en yakın zamanda
Ersin cim ben sizlere teşekkür ederim. Ersin o keçiyi vurursan bende seni vururum baştan söyliyim kardeşimersngzl_06' Alıntı:savaş abi eline sağlık güzel olmuş
Sağol arkadaşım.Çiğdem Işık dağında yemek sonrası Trekkıng için rotan hazır sanırımcidowsky' Alıntı:savaş ellerine emeklerine sağlık dostum
o keçiyi vurdurtmazlar vurmaya kalkanı vururlar ;D
outlaw06' Alıntı:Mesut abi sabah sana geliyordum tel geldi, gidip sticker ları aldım
outlaw06' Alıntı:Sağol arkadaşım.Çiğdem Işık dağında yemek sonrası Trekkıng için rotan hazır sanırım
outlaw06' Alıntı:Ömer abi çok teşekkürler saygıdeğer abim.Baktı gitti derim ;çünkü tecrübelerinden faydalanmak istiyorum))Bütün arkadaşların emeği var elbet.Sağol abi))
Yukardaki metin zaten herşeyi ortaya koydu!Teşekkürler abi.dopamin' Alıntı:Off-road için bir şey söyleyecek kadar yetkin değilim duayen arkadaşlarımıza haksızlık olur ama iyi bir kampçı ve balık avcısı olduğumu söyleyebilirim bu konuda bildiklerim işe yarıyor ise sağlığım elverdiği müddetçe isteyen herkese aktarmak boynumun borcu olsun savaş
Zaten Mesut abiler c.tesi den gidiyorlar kamp atmaya.Kısmetse bizde pazar sabah buluşma yeri belli olunca sabah 8,30 da çıkarsak ; 10 gibi orya varırız.Biraz selamlaşma sabah çayı faslı.Duramayız zaten offroad yapmak istyenler 10,30 gibi offroad gezisine başlar.12,00 da da büyük ateş yakılır herkes mangalının bacasını tüttürür.Saat 13,30 gibi bir saat trakıng.Sonra 14,30 semaver keyfi ve 16,30 dönüş.Kurda kuşa yem olmadan evlere tenefüs))cidowsky' Alıntı:hazır hazır savaş şöle 1 saat felan hem yürürüz hemde foto alırız keyif yürüyüşü yaparız yaniii offroada hafif eritmiş olarak gitmek lazım dimi