Orhan bey çok rica ederim, kesinlikle bir özür beklemiyorum.O listeye özellikle adınızı yazmamdaki amaç; sizin çok hevesli ve özellikle etkinlik bekleyen biri olarak ; geçtiğimiz büyük etkinlikte aracınızın arızalanması ve baya sizi üzmesini hatırladığım içindi.Her zaman etkinliklerimizde tüm dostlar gibi sizinde başköşede yeriniz hazır.Selamlarorhan19' Alıntı:savaş kardeşim merhaba samimiyetinden ve gayretlerinden dolayı buradan sana teşekkür ediyorum kendi adıma da özür diliyorum haftasonu yapılan toplantı ve etkinliğe ismimin geçmesine rağmen gelemediğim ve bu husustada hiçbir mazeret göstermediğim için. Kısmet olurda 9 Aralıkta buluşursak sözlü olarak dile getiririm yapılacak etkinlikte bir görev paylaşımı yapılacak olursa seve seve aktif olarak görev almak isterim sevgiyle sağlıcakla kalın
Abi tabiiki bekleriz.Fidan dikme etkinliği harikaydı inşallah sizlerle bu etkinlik de güzel olacak.TOPUZ19' Alıntı:Savaş bey;
Çabalarınız için teşekkürlerimi bildirmek isterim.Sizinle ilk katıldığınız fidan dikilen etkinlikte tanışmıştık.Hep takip etmeme rağmen zaman sıkıntısından dolayı etkinliklere katılamaıyorum.Ancak 9 Aralık ta inşallah bende varım.Yemek konusunda herkesin kendi yiyeceğini getirmesi taraftarıyım.(zevkler ve renkler meselesi).
Çerkeş yol ayrımında saat 12:00 a kadar beklemek iyi olurda kış günü saat 16:30 gibi hava kararıyor bunu da dikkate alıp ona göre çıkış saati belirlemek iyi olur diye düşünüyorum.
Herkese selamlar,saygılar.....
Salih bey çok teşekkürler.snsslh' Alıntı:Savaş Bey,
Emeğinize sağlık, gerçekten çok güzel olmuş, ben beğendim.
Abicim rica ederim.Akşam 19,00 a kadar açığız.burak mehmet' Alıntı:Savaş Abi Ellerinize sağlık Akşam geçereken eğer açık olursa işyeriniz (Saat 18:30 Gibi almak isterim stickerimi)
Bu arada kapsamlı bi revizyon için aracımı servise bıraktım olurda ayın 9 una yetişmezse Mondeo ile gelicem buluşmaya...Buluşmanın yupılacağı yer binek aracın çıkabileceği bir yermidir acaba ?
Yemin et abi Abi bi tanede senin clasiğe yapıştırsak ne varerka' Alıntı:savaş abi düşüncelerinize emeginize sağlık güzel olmuş..
Ömer abi çok teşekkürler saygıdeğer abim.Baktı gitti derim ;çünkü tecrübelerinden faydalanmak istiyorum))Bütün arkadaşların emeği var elbet.Sağol abi))dopamin' Alıntı:Savaş merhaba çabalarında başarılar dilerim sonra baktı gitti deme