Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
HERKESE HAYIRLI SALILAR
Abiler ablalar, kardeşler, analar, bacılar,kızanlar,dostlar yine affınıza sığınarak toplu cevap vereyim müsadenizle;
-Gurubumuz ben ve Murat Balcı tarafından kuruldu.Ersin ve Erkan nezir de ilk etkinliğimizde elini taşın altına koyan dostlarımız kardeşlerimiz.Lakin Murat Balcı artık mesajlarımıza, tellerimize dahi cevap vermiyor.Saygı duyarım.Bu durumda otomatikmen başkan olacak kişi bendim.Lakin ben açık yüreklilikle toplantıda başkanlık istemediğimi belirttim.Bunun birçok nedeni vardır.
-Mesela biri başkansa alkışlanır alkışlanır en ufak hatada herşey unutulur ve vurun abalıya olur
-Bilen biliyor mesela ; sofraya dahi oturmazsın 23-25 kişiye pişirirsin tek tek ayaklarına gider servis yaparsın hizmet edersin buna değer insanlarda vardır ama içinden biri çıkar ki 3 gün sonra tel ine cevap vermez
-Zamanla herkes herşeyi senden bekler.Yani başkanlık aslında başkanlık değil, ameleliktir
-Herkes bravo, helal, tebrik, başkanım süpersin der;ufacık bir ihtiyaçta O BAŞKAN, O YAPSIN BANANE devreye girer ve herkesin işi çıkar
-Özü iyi olsada yaratılıştan ASİ karakterler vardır.Gurubu sever, seni sever, başkanı sever aslında, sıkıntı yoktur görünürde.Ama öz benliğindeki ego;karşısındaki BAŞKAN sıfatını asla kabullenemez
Hep bir içten pazarlık ve muhalefet yapılır.
-Gelelim en kötüsüne
İşini gücünü bırakırsın, uğraşır didinirsin, sen bu sayfalarda saatler harcarken , insanları işe ısındırmaya guruba çekmeye büyük emek,efor,zaman,belki para harcarken yüzüne bakmayanlar, sayfayı pencereden takip edip ;hele dur bakalım ne olacak diyenler, bir liste açtığında; dur 10-15 kişi yazılsında ben sonra yazılırım diye ara ara sayfaya girip listeyi sayanlar, sana yeşil ışık,mavi boncuk verip emek vermeyenler; birgün gelir karşına dikilir, yanına 3-5 te saz arkadaşı toplar seni istemiyoruz şu hatan var derler.Oysaki zaten hatasız insan yoktur ve zamanında iyi günlerde kimse hataları görmüyordur
))
Bu anlamda ben başkan değilim.Ama şu sıfatta da tevazu gösteremem kimse kusura bakmasın; bu gurubu kuran 2 kişiden biriyim.Biri gitti kaldım ben
Herşeye rağmen Murat a emekleri için teşekkür ediyorum.
Sonuç olarak Gurubun genel idaresi, akameti anlamında yapılması gereken herşey, etkinlik açma yada etkinlik açan arkadaşa her türlü desteği verme vs anlamında otomatikmen sırtıma yüklenen bir görev var ve ben onları yapacağım.
-İyi arkadaşlar toplama, gurup içinde hizipçilik-gurup içinde guruplaşma yapmama, etkinliklerde destek verme, en azından 2-3 günde bir buradan olsun,face deki sayfamızdan olsun bir selamlaşmak bir görsel paylaşmak için girmek de tüm gurup müdavimi arkadaşların görevidir.
-Zaten 2 gündür görüyoruz ki pırıl pırıl arkadaşlar var ve ben inanıyorum ki; ANKARADA HER ANLAMDA BİR NUMARA OLACAZ!