Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,789

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mozbay1907' Alıntı:
Farklı işlem derken :smiley: sen başka ne gibi şeylerde kullanıyosun :O

çamur kazarım,tekerin arkasını açarım,mangal közünü gömmek için çukur açar üzerine toprak örterim...

burak mehmet' Alıntı:
çamur kazarım,tekerin arkasını açarım,mangal közünü gömmek için çukur açar üzerine toprak örterim...

karda da ise yariyor daha o konuya gelmedin burak ;D ;D ;D 1 aya o konuyuda isleyecegiz

Ozaman Kayahan dan geliyor ....KARA SAPLANDIM....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LtpTfSZtg1I[/youtube]

Arkadaşlar 8-9 Aralıkta son Chellenge mız var,şehir dışında gelecek araçlar ile baya hareketli olacak düşünürseniz yarışımıza bekleriz.

HERKESE HAYIRLI SALILAR:smiley:
Abiler ablalar, kardeşler, analar, bacılar,kızanlar,dostlar yine affınıza sığınarak toplu cevap vereyim müsadenizle;
-Gurubumuz ben ve Murat Balcı tarafından kuruldu.Ersin ve Erkan nezir de ilk etkinliğimizde elini taşın altına koyan dostlarımız kardeşlerimiz.Lakin Murat Balcı artık mesajlarımıza, tellerimize dahi cevap vermiyor.Saygı duyarım.Bu durumda otomatikmen başkan olacak kişi bendim.Lakin ben açık yüreklilikle toplantıda başkanlık istemediğimi belirttim.Bunun birçok nedeni vardır.
-Mesela biri başkansa alkışlanır alkışlanır en ufak hatada herşey unutulur ve vurun abalıya olur:smiley:
-Bilen biliyor mesela ; sofraya dahi oturmazsın 23-25 kişiye pişirirsin tek tek ayaklarına gider servis yaparsın hizmet edersin buna değer insanlarda vardır ama içinden biri çıkar ki 3 gün sonra tel ine cevap vermez:smiley:
-Zamanla herkes herşeyi senden bekler.Yani başkanlık aslında başkanlık değil, ameleliktir:smiley:
-Herkes bravo, helal, tebrik, başkanım süpersin der;ufacık bir ihtiyaçta O BAŞKAN, O YAPSIN BANANE devreye girer ve herkesin işi çıkar
-Özü iyi olsada yaratılıştan ASİ karakterler vardır.Gurubu sever, seni sever, başkanı sever aslında, sıkıntı yoktur görünürde.Ama öz benliğindeki ego;karşısındaki BAŞKAN sıfatını asla kabullenemez:smiley:Hep bir içten pazarlık ve muhalefet yapılır.
-Gelelim en kötüsüne:smiley:İşini gücünü bırakırsın, uğraşır didinirsin, sen bu sayfalarda saatler harcarken , insanları işe ısındırmaya guruba çekmeye büyük emek,efor,zaman,belki para harcarken yüzüne bakmayanlar, sayfayı pencereden takip edip ;hele dur bakalım ne olacak diyenler, bir liste açtığında; dur 10-15 kişi yazılsında ben sonra yazılırım diye ara ara sayfaya girip listeyi sayanlar, sana yeşil ışık,mavi boncuk verip emek vermeyenler; birgün gelir karşına dikilir, yanına 3-5 te saz arkadaşı toplar seni istemiyoruz şu hatan var derler.Oysaki zaten hatasız insan yoktur ve zamanında iyi günlerde kimse hataları görmüyordur:smiley:))
Bu anlamda ben başkan değilim.Ama şu sıfatta da tevazu gösteremem kimse kusura bakmasın; bu gurubu kuran 2 kişiden biriyim.Biri gitti kaldım ben:smiley:Herşeye rağmen Murat a emekleri için teşekkür ediyorum.
Sonuç olarak Gurubun genel idaresi, akameti anlamında yapılması gereken herşey, etkinlik açma yada etkinlik açan arkadaşa her türlü desteği verme vs anlamında otomatikmen sırtıma yüklenen bir görev var ve ben onları yapacağım.
-İyi arkadaşlar toplama, gurup içinde hizipçilik-gurup içinde guruplaşma yapmama, etkinliklerde destek verme, en azından 2-3 günde bir buradan olsun,face deki sayfamızdan olsun bir selamlaşmak bir görsel paylaşmak için girmek de tüm gurup müdavimi arkadaşların görevidir.
-Zaten 2 gündür görüyoruz ki pırıl pırıl arkadaşlar var ve ben inanıyorum ki; ANKARADA HER ANLAMDA BİR NUMARA OLACAZ!

Arkadaşlar sticker konusunda lütfen acele etmeyiniz.Maddi boyutuda çok mühim değil.Şu an bunu konuşmak için erken.Bastırınca konuşuruz.Yinede nezaketinize kalben teşekkürler.Lütfen beni herkes çözmeye çalışsın.TEK AMACIM VAR.GERÇEKTEN SADECE VE SADECE DOSTLUĞUN, SAMİMİYETİN ÖN planda olduğu bir oluşum.Dileyen taa ilk sayfalardaki mesajlarımı ,dileklerimi de okuyabilir.Arkadaş olalım, candan olalım yeter, gerisi mühim değil.Sonuçta fatura alınacak, dileyen ücretini öder.İlk etapta 50 yada 75 adet basılacak.(Çok merak ediyorsanız tanesi 50 tl civarı:smiley:)))) RANTA BAK!
-9 aralık etkinliği için benim fikrim liste oluştuğu zaman bir yere temizlenmiş hamsi siparişi verelim adam sayısına göre.1 er kiloluk poşetlere koyup götürelim.Herkes aracındaki kişi sayısına göre ihtiyacı kadarını alsın.Herkes kendi ızgarasını getirip kendi dilediği şekilde pişirsin.Dileyen tüp-tava getirip yağda pişirsin.Siz ne dersiniz? YADA ;Balıkla uğraşmayalım ;dileyen zaten gider hamsisini alır, dileyen gider pirzola,köfte,tavuğunu alır,isteyen evinden mi getirir?Fikriniz nedir?
-Mevki olarak Işık dağı-karagöl nasıl? Ne dersiniz?Şimdiden fikirleri almaya başlayalım.Cuma liste açacaz.
-Kamp isteyen arkadaşlar varmı?Şayet çoğu arkadaşın kamp malzemesi, uyku tulumu,çadırı vs mevcut değil.Ama dileyen c.tesi öğlenden gitsinmi?Ama bana kalırsa en güzeli 9 aralık pazar sabah 8,30 da konvoyla hakeret...
-Işık dağı olursa;bilen biliyor orada zaten doğal bir offroad ortamı var.Dileyen girer dilemeyen girmez.Ben geçen seneki kampımızda X5 le 8-10 kere dayanamayıp çamur alana girmiştim:smiley:))Sanırım zj ile hiç çıkmam:smiley:

karagöl

görüntü0749.jpg

outlaw06' Alıntı:
Arkadaşlar sticker konusunda lütfen acele etmeyiniz.Maddi boyutuda çok mühim değil.Şu an bunu konuşmak için erken.Bastırınca konuşuruz.Yinede nezaketinize kalben teşekkürler.Lütfen beni herkes çözmeye çalışsın.TEK AMACIM VAR.GERÇEKTEN SADECE VE SADECE DOSTLUĞUN, SAMİMİYETİN ÖN planda olduğu bir oluşum.Dileyen taa ilk sayfalardaki mesajlarımı ,dileklerimi de okuyabilir.Arkadaş olalım, candan olalım yeter, gerisi mühim değil.Sonuçta fatura alınacak, dileyen ücretini öder.İlk etapta 50 yada 75 adet basılacak.(Çok merak ediyorsanız tanesi 50 tl civarı:smiley:)))) RANTA BAK!
-9 aralık etkinliği için benim fikrim liste oluştuğu zaman bir yere temizlenmiş hamsi siparişi verelim adam sayısına göre.1 er kiloluk poşetlere koyup götürelim.Herkes aracındaki kişi sayısına göre ihtiyacı kadarını alsın.Herkes kendi ızgarasını getirip kendi dilediği şekilde pişirsin.Dileyen tüp-tava getirip yağda pişirsin.Siz ne dersiniz? YADA ;Balıkla uğraşmayalım ;dileyen zaten gider hamsisini alır, dileyen gider pirzola,köfte,tavuğunu alır,isteyen evinden mi getirir?Fikriniz nedir?
-Mevki olarak Işık dağı-karagöl nasıl? Ne dersiniz?Şimdiden fikirleri almaya başlayalım.Cuma liste açacaz.
-Kamp isteyen arkadaşlar varmı?Şayet çoğu arkadaşın kamp malzemesi, uyku tulumu,çadırı vs mevcut değil.Ama dileyen c.tesi öğlenden gitsinmi?Ama bana kalırsa en güzeli 9 aralık pazar sabah 8,30 da konvoyla hakeret...
-Işık dağı olursa;bilen biliyor orada zaten doğal bir offroad ortamı var.Dileyen girer dilemeyen girmez.Ben geçen seneki kampımızda X5 le 8-10 kere dayanamayıp çamur alana girmiştim:smiley:))Sanırım zj ile hiç çıkmam:smiley:
Savaş abi ben hepsine uyarım ama fikrim herkes kendi getirmesi daha mantıklı olur herkes balık sevecekmi bide o var :smiley:

Bende Balık konusunda istemsizim.Hayatımda hiç yemedim yemeyide düşünmüyorum...
o yüzden bende kendimizin getirmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum...

Işık dağına gittim kamp yaptım çok güzel parkurda güzel ama karagöle gitmedim. Karagöl olabilir ;D yiyecek konusunda çoğunluğa uyarım. Yemek seçmem nar ekşisi dedin bitirdin abi salata konusunda... ;D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

SON KONULAR

Geri