Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,804
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

SEVGİLİ DOSTLAR ÖZEL MSJ ATANLAR VAR, TELLE ARAYANLAR VAR, FACE DEN VE BURADAN YAZANLAR VAR. İSİM İSİM YAZMAYACAĞIM ;HERKES YAZDIKLARIMI ÜZERİNE ALINSIN KABUL ETSİN LÜTFEN
-Düzenlediğimiz organizasyona iştirak eden, zaman ayıran, kısa sohbetimiz ve kısa gezimize katılan
-Az buçuk ta olsa bu kısa zamanda bizleri tanımaya çalışan
-Tamam burası doğru adres, bu gurupla devam ve/veya yok burası benim yerim değil diye düşünen
-Fotoğrafları ve başka diğer emekleri ile dün e renk katan
-9 aralıkta düzenleyeceğimiz 3. büyük etkinliğe katılmak üzere daha şimdiden işlerini ayarlayıp o günü başta kendisine ve guruba ayıracak olan
-Güzel dostluklar, gerçek manada samimiyet ve içtenlikle bu işlerin içinde ve nihayetinde gurubumuz içersine dahil olan tüm arkadaşlara tüm kalbimle bir kere daha teşekkür ediyorum.
ÖZEL MESAJLARDAN BİRKAÇINA CEVAP; (belki başkalarınında aklında bu soru işaretleri vardır diye genelden cevaplıyorum)
-Elbette; ne olursan ol yine gel demiyoruz.Gül ağacı değilem her gelene eğilem:smiley: Sadece ve sadece gurup içinde huzurusuzluk çıkarmayacaksan ,offroad,doğa aktiviteleri,4x4,hafta sonu doğada dostlarla buluşmayı ve uyumlu olabilmeyi paylaşmayı biliyorsan gel diyoruz.
-Zor ihtimal olsada ; birgün bir sıkıntılı arkadaşımız da hasbelkader guruba girmiş olabilir.Kimse endişe etmesin, nazikçe kibarca iyi niyetle o arkadaşımızla başta ben olmak üzere Mesut abi,Cem abi,Erkan abi,Erkan nezir,Mustafa, İsmail abi, Gökhan,Erem abi, Salih abi vs konuşur ve yanlış yerde olduğunu ifade ederiz.
-Dün Andoff kurucularından Murat abinin bahsettiği resmi oluşum içersinde değiliz ve olmayacaz da.Bu netice ile asla bir aidat/ödeme/masraf vs olmayacaktır.İnsanların yapacağı tek masraf kendi aracının yakıtı, kendi yediği içtiğinin parası.Onuda zaten genelde herkes kendi evinden getiriyor.Ama biz mesela bazen bir kilo ile köfteciden toplu alıyoruz.Bir kişi 15-20 tl tutuyor.Evden getirsen 30-40 tutarken bu daha uygun olabiliyor:smiley:
-Sticker bu hafta içi basılıyor.Ben herkesi buradan haberdar ederim.
SAYGILAR SELAMLAR

Etiketler

CKAYA' Alıntı:
Ilk aklima gelen Ankara kelimesindeki A harfinin daga benzer bir egimi oldugu icin ona bir arac tirmandirabiliriz ;D ilk aklima gelen bu herkes fikrini paylasirsa olgunlasir aksam bir ugrasayim resimleri paylasirim. Belki demo sticker i 9 una yetistiririz.
Çağın ne 9 u kardeşim:smiley: perşembe/cuma araçların arka camını silin:smiley: ben size deniz getirecem diyorum sen bir sticker için 2 hafta süre biçiyorsun:smiley:

Bende hazir degil diye tasarlayalim diyorum megersem hazirmis abi. ;D Buyuk etkinligi iple cekiyorum. Stickerida bekliyorum bi resmini koyarmisin abi imkan varsa gorelim stickerimizi yoksa supriz mi?

HAKKIM' Alıntı:
ewet bende ariyorum
700 ff veya buyuk iki adett delici
700 FF İKİ TANE BULDUM ABI 150 TL DELICI TAKIM ROLESI ANAHTARINA KADAR ICINDE OLMADI ONLARI SANA ALALIM . BEN SIS ARARKEN BI ANDA VINC ALDIM :smiley: SIS ISINI ERTELEDIM

outlaw06' Alıntı:
Çağın ne 9 u kardeşim:smiley: perşembe/cuma araçların arka camını silin:smiley: ben size deniz getirecem diyorum sen bir sticker için 2 hafta süre biçiyorsun:smiley:
Geçerken uğrarım artık haberi alır almaz abi :smiley:

sticker ın resmi pc de yok abi.sabır:smiley:
-Arkadaşlar 9 aralıkta hamsimi yapsak:smiley:)) şöyle kasayla alsak, 2-3 kızartma tavası alsak, yanına bol limonlu, zeytinyağlı,nar ekşili salata.Allahım...

outlaw06' Alıntı:
Murat kardeşim bir akşam güneş batarken burdan ve face den ilan edecem:smiley:
Başkan kayıp, YASASINNN YENI BASKANNNN !!!!!!!!!

Baskanligin hayirli olsun Savas dostum!!!!

mozbay1907' Alıntı:
700 FF İKİ TANE BULDUM ABI 150 TL DELICI TAKIM ROLESI ANAHTARINA KADAR ICINDE OLMADI ONLARI SANA ALALIM . BEN SIS ARARKEN BI ANDA VINC ALDIM :smiley: SIS ISINI ERTELEDIM

Murat hayili olsun ne aldin? Bizi cekersin artik ;D

outlaw06' Alıntı:
sticker ın resmi pc de yok abi.sabır:smiley:
-Arkadaşlar 9 aralıkta hamsimi yapsak:smiley:)) şöyle kasayla alsak, 2-3 kızartma tavası alsak, yanına bol limonlu, zeytinyağlı,nar ekşili salata.Allahım...

Olabilir neden olmasin agzim sulandi iyi hamsi bulur muyuz ki o zamana kar duser mi? :smiley:

Monti' Alıntı:
Başkan kayıp, YASASINNN YENI BASKANNNN !!!!!!!!!

Baskanligin hayirli olsun Savas dostum!!!!

Sayın Monti, dünkü toplantıya iştirak etseydiniz bunu yazmak zorunda kalmazdım eminim, ama eğer yeni bir başkan seçecek olsaydık aramızdan bunu en çok hak eden bu grubun oluşumuna katkı veren, samimiyetini de şimdiye kadar göstermiş olduğu tutumlarla ortaya koyan Savaş Bey olurdu fakat grup içinden ne Savaş beyin ne de herhangi bir arkadaşımızın bu yönde bir talebi olmadığı gibi şimdilik bir başkana da ihtiyacımız olmadığı hususunda görüş birliğine varılmıştır. Dünkü buluşmadan çıkan sonuç ; her şeye rağmen Yaşasın Ankara Off Road ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ;)

9 Aralık da yapılacak bu etkinlik Off Road bakımından da oldukça keyifli ve heyecanı yüksek bir etkinlik olacaktır, kendi adıma şimdilik bunu söyleyebilirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR