Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,781

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Balık sadece ekmek arası severim :smiley:Yemek işini herkes kendisimi halletse aceba?Çubuk yolu sanki daha yakın ama Kızıcahamam üstünden daha manzaralı galiba.

arkadaşlar çubuk karagöl farklı bir yer kızılcahamam ışık dağı karagöl farklı bir yerdir kızılcahamamı gecip çankırı çerkeş yolundan gidilir,yemek işine gelince herkes kendi getirsin yiyeceğini bu seneki ışık dagı etkinliğinden kareler

549313_3557122959625_1581959330_n.jpg

544765_3557094798921_791725149_n.jpg

535346_3557103359135_1995178296_n.jpg

530046_3557177480988_903448470_n.jpg

33961_3557112679368_2044662882_n.jpg

ekip için

http://www.youtube.com/watch?v=Uuxt5a7d_mA&feature=share

Arkadaşlar çubuk karagölü kastedmedim ışıkdağındaki karagölü düşünüyoruz.Ersin in dediği gibi çerkeş yolundan çıkılıyor ve doğa harikası bir yer.Gerçekten de seyrine doyulmuyor.
İlk resimde suzukinin kaputu açık motora bakan 3 kişi var sağdaki benim:smiley:
2. resimde soldaki l200 Muratın takla attığı eski aracı, sağdaki siyah x5 benim araç. O etkinliğe Ersin Murat Alp Çiğdemlerle gitmiştik.Kamplı bir etkinlikti.Gerçekten de harikaydı.

Tunjimny' Alıntı:
Balık sadece ekmek arası severim :smiley:Yemek işini herkes kendisimi halletse aceba?Çubuk yolu sanki daha yakın ama Kızıcahamam üstünden daha manzaralı galiba.
Abi genel görüş ;herkesin kendi yiyeceğini getirmesi yönünde.bakalım diğer arkadaşlarda yazsın çoğunluğa göre davranalım.Zaten şu ana kadar 5 kişi de kendimiz getirelim demiş:smiley:

Abi kamp mi dusunuyoruz yoksa gunubirlik mi ? Havada hafif bir imbat olabilir cunku ;D

çağın bey beni imbat felan etkilemez :smiley: ben hadi diyin giderim

Kamp işine bende sıcak bakıyorum isteyen bir gün öncesinden (cumartesi öğleden sonra) gidip kamplı bir etkinlik yapabilmeli dileyen de pazar günü gelir, sonrasında hep birlikte etkinliğe başlanabilir. Yemek ise kalabalık organizasyonlarda (maaşallah diyelim de nazar değmesin bizim etkinliklerde 20 aracın altına hiç düşmüyoruz) hep iş birkaç kişiye yıkıldığından, bence de herkes kendi yiyeceğini getirse daha iyi gibi olur düşüncesindeyim. Ama hamsi izgara da nefis olur hanii :smiley: . Nacizane bir önerim daha olacak Ankara dan oraya kadar konvoy halinde gitmenin biraz riskli olacağı düşüncesindeyim, bunun yerine ışık dağı sapağında yada hemen öncesinde uygun benzin istasyonu gibi bir yerde belli bir saatte buluştuktan sonra yukarıya konvoy yapmak daha sağlıklı olabilir.

Asiri soguk olabilir gece gecen sefer gittigimizde baltamiz olmadigi icin ::smiley: yolda buldugumuz kutukleri benim araca baglayip kamp alanina na getirmistik :smiley: fotolarida vardi bulursam paylasayim cok guzel bir 24 saat gecirmistik. Herkes kamp icin kalamayabilir. 8 :eek:

mesut kose' Alıntı:
Kamp işine bende sıcak bakıyorum isteyen bir gün öncesinden (cumartesi öğleden sonra) gidip kamplı bir etkinlik yapabilmeli dileyen de pazar günü gelir, sonrasında hep birlikte etkinliğe başlanabilir. Yemek ise kalabalık organizasyonlarda (maaşallah diyelim de nazar değmesin bizim etkinliklerde 20 aracın altına hiç düşmüyoruz) hep iş birkaç kişiye yıkıldığından, bence de herkes kendi yiyeceğini getirse daha iyi gibi olur düşüncesindeyim. Ama hamsi izgara da nefis olur hanii :smiley: . Nacizane bir önerim daha olacak Ankara dan oraya kadar konvoy halinde gitmenin biraz riskli olacağı düşüncesindeyim, bunun yerine ışık dağı sapağında yada hemen öncesinde uygun benzin istasyonu gibi bir yerde belli bir saatte buluştuktan sonra yukarıya konvoy yapmak daha sağlıklı olabilir.

Mesut Bey e katiliyorum. Işıga gelmeden sagda cay icmek icin bir mekan var gidenler bilir odun atesinde cay suyunu karsidan aliyolar nefis orada bulusup hareket edebiliriz.

kamp isteyen arkadaşlar var ise kamp olayına bende katılmak isterim biz erciyes vs de çok ateşsiz kamp yaptık

mesut kose' Alıntı:
Buradan konvoyla gidilmezse şayet o çerkeş yol ayrımındaki Çağın ın bahsettiği buluşma noktasında öğlen 12 ye kadar adam bekleriz:smiley: Bence buradan toplu yola çıkarız.C.tesi kamp atmak isteyenler ŞAYET 4-5 ARAÇ SAYISI YAKALANIRSA c.tesi öğlen çıkar.Diğer ekip pazar sabah buluşup konvoyla gider.Konvoyla varış noktasına hareket etmek pek çok arkadaş için eğlenceli oluyor.Yemek işine gelince; genel görüş herkesin kendi ekmeğini taştan çıkarması yönünde sanırım:smiley:))

savaş kardeşim merhaba samimiyetinden ve gayretlerinden dolayı buradan sana teşekkür ediyorum kendi adıma da özür diliyorum haftasonu yapılan toplantı ve etkinliğe ismimin geçmesine rağmen gelemediğim ve bu husustada hiçbir mazeret göstermediğim için. Kısmet olurda 9 Aralıkta buluşursak sözlü olarak dile getiririm yapılacak etkinlikte bir görev paylaşımı yapılacak olursa seve seve aktif olarak görev almak isterim sevgiyle sağlıcakla kalın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR