Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,768
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Savaş çoktandır benimde aklımda var bir cros ama bir türlü ne kısmet oldu ne de o cesareti toplayıp bir karar veremedim.

Etiketler

mesut kose' Alıntı:
Savaş çoktandır benimde aklımda var bir cros ama bir türlü ne kısmet oldu ne de o cesareti toplayıp bir karar veremedim.
Mesut abi Cem yılmaz diyor ya; sahneye bir çıkıp deneyeyim dedim; elimemi yapışacak sanki dedim.Aaaa yapıştı bir daha sahneden inemedim diyor.Bende elime yapışır diye korkuyorum:smiley:))

ANKARA OFFROAD VE OUTDOOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 4. BÜYÜK ETKİNLİĞİ
Yer :Işıkdağı/ Karagöl
Tarih :09 Aralık 2012
Buluşma yeri :İstanbul yolu Opet içi Taymek
Saati :08,30 (09,00 teker döner)
Dönüş saati :16,30

KATILIM LİSTESİ ARAÇ KİŞİ

1-Savaş Tanır ZJ 5,2 (Tüplü) 3 Kişi
2-Mesut Köse CJ 8
3-Mustafa Suzi 2,5
4-Cem Kılıç Land
5-Erkan Eroğlu Renegade 2,8
6-İlker Suzi 1,6
7-Ersin Terrano II
8-Eray Rocky
9-Dalca Cömert Subaru
10-Orhan Bey Pajero
11-Salih Bey Niva
12-Salih Yardımcı Suzi
13-Çiğdem Tabanvay
14-Murat Özbay XJ 4,0
15-Erem Ergüder XJ 4,0
16-Ferhat Bey XJ 4,0

NOT; Gelmek isteyen listeye adını ekleyebilir.Gelemeyecekler lütfen şimdiden bildirsinler.Yeme içme; herkes kendine ait yiyecek getirecektir.Telsizi olanlar lütfen getirsinler.Hava soğuk veya güneşli olabilir.Hazırlıklı gelinmesi rica olunur.Maket uçak veya aracı olanlar getirebilir.Sırf Alkol odaklı gelinmemesi rica olunur.Aile ile katılmak isteyen ailesi ile katılabilir.Kuru odun bulamayabiliriz;yakacak getirilmesi vatandaş menfaatinedir:smiley:Semaverleri unutmayalım lütfen:smiley:Vatana millete hayırlı olsun:smiley:
ETKİNLİK;Saat 09,00 hareket.Takribi 10,30 varış.Sabah çayı faslı.Katılmak isteyenlerle Offroad turu.12,30 gibi büyük ateş yakılacak/mangal keyfi.Offroad turu.Yemek sonrası trekkıng turu.Semaver keyfi/sohbet.16,30 dönüş.
Zaten gurubumuz çok kaliteli insanlardan oluşuyor.Taşkınlık, uç hareketler, gurubun huzurunu birlikteliğini bozacak hareketler yapılmaması özellikle rica lunur:smiley:
4x4 ve binek araçlar katılabilir.

selim bu grup yemek yemegi cok seviyor oyle seviyolarki ben etraftayken hic kimse saklamiyor zaten ama dedigin gibi her acidan karelenecek arkadaslar ;D

savas ben k2 ye ancak bi sponsor bulursam gidebilirim ee sende beni yollaycan zaten ole dedin :smiley: ama once kupa tisort mont alayim k2 de lazim olacak onlar bana ;D

mesut bey cumartesi kampa bende katilmayi istiyorum araclarda bana yer varmidir acaba ozelden cebinizi verirseniz arayabilirim

outlaw06' Alıntı:
Abi o 12 ye kadar bekleriz! olayı espiriydi.Bir arkadaş çerkeş yol ayrımındaki kahvede toplanalım dedi; bende esprisine; öyle yaparsak 12 ye kadar adam bekleriz ,çok gecikiriz dedim:smiley:Malum 16,30 da kararıyor hava.
Sabah 8,30 da hareket edecez.Buluşma noktası ve net hareket saati yarın yazılacak abi.Saygılar
Saygılar bizden ;)

outlaw06' Alıntı:

2-Mesut Köse CJ 8
3-Mustafa Suzi 2,5
4-Cem Kılıç Land
6-İlker Suzi 1,6
7-Ersin Terrano II
8-Eray Rocky
9-Dalca Cömert Subaru
10-Orhan Bey Pajero
11-Salih Bey Niva
12-Salih Yardımcı Suzi
13-Çiğdem Tabanvay
14-Murat Özbay XJ 4,0
15-Erem Ergüder XJ 4,0
16-Ferhat Bey XJ 4,0
17-Şener GÜLEÇ Suzi 1.6 2 Kişi

NOT; Gelmek isteyen listeye adını ekleyebilir.Gelemeyecekler lütfen şimdiden bildirsinler.Yeme içme; herkes kendine ait yiyecek getirecektir.Telsizi olanlar lütfen getirsinler.Hava soğuk veya güneşli olabilir.Hazırlıklı gelinmesi rica olunur.Maket uçak veya aracı olanlar getirebilir.Sırf Alkol odaklı gelinmemesi rica olunur.Aile ile katılmak isteyen ailesi ile katılabilir.Kuru odun bulamayabiliriz;yakacak getirilmesi vatandaş menfaatinedir:smiley:Semaverleri unutmayalım lütfen:smiley:Vatana millete hayırlı olsun:smiley:
ETKİNLİK;Saat 09,00 hareket.Takribi 10,30 varış.Sabah çayı faslı.Katılmak isteyenlerle Offroad turu.12,30 gibi büyük ateş yakılacak/mangal keyfi.Offroad turu.Yemek sonrası trekkıng turu.Semaver keyfi/sohbet.16,30 dönüş.
Zaten gurubumuz çok kaliteli insanlardan oluşuyor.Taşkınlık, uç hareketler, gurubun huzurunu birlikteliğini bozacak hareketler yapılmaması özellikle rica lunur:smiley:

pmr si olanlar getirmesi rica olunur trekkingde artcimiza gerekli olacak :smiley:

IŞIK DAĞI, KARAGÖL ETKİNLİĞİNİN GÜZERGAH HARİTASI
Kızılcahahamam girişindeki kara akbaba heykeli başlangıç noktası baz alınarak tahmini kilometreler yazılmıştır

Ayrıca navigasyon cihazı kullanan arkadaşlar için kmz. ve kml. dosyalarınıda paylaşıyorum

Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg

Ekli dosyalar

• karagöl yolu.kml
    24 KB · Görüntüleme: 135
  • karagöl yolu.kmz
    10.1 KB · Görüntüleme: 71

outlaw06' Alıntı:
Ben geçen yazdım bir yere motor alacam ne diyorsunuz diye, bi abimden fırça yedim:smiley: Otur oturduğun yerde diyor.Çok yönden haklı ama içimde ukte kaldı.taa 98 lerde bir ara bi gs 500 üm olmuştu.sonra birdaha alamadım.Bende bir cros istiyorum işin aslı abi.amatör ne tavsiye edersin?husky falan fazlamı gelir.
Sonunda acilmis site yaw. 8)

Savas baskan baslanmaz diye bisi yok ama sonucta 35-40 HP 100 kg makina. Daha mulayim bişile başlamak daha uygun olur. bi sure sonra buna gecersin. Bunlar biraz daha masraflı yanliz yola cikmiyor hic. Gitceği yere romorkla yada pick-up la gidiyor. Bakımları saatlik yapılıyor. Cok techizatlı koruma ile biniliyor. Rahatsiz bişi ama surekli spor valla. Olmaz buraya cikilmaz dediğin yere cikiyo, inilmez ucurum dediğin yerden iniyo falan. Surekli yere yapisip duruyosun zaten ;D ;D ;D

outlaw06' Alıntı:
Kuru odun bulamayabiliriz;
Ben 20 kg.lık odun briketi getiriyim yanımda. Bi tutuşturunca cok guzel yanıyo o. Bu arada havanın yağışlı olması durumunda cocukların durumlarından dolayı, cayma hakkımı saklı tutuyorum ;) ;D

outlaw06' Alıntı:

2-Mesut Köse CJ 8
3-Mustafa Suzi 2,5
4-Cem Kılıç Land
6-İlker Suzi 1,6
7-Ersin Terrano II
8-Eray Rocky
9-Dalca Cömert Subaru
10-Orhan Bey Pajero
11-Salih Bey Niva
12-Salih Yardımcı Suzi
13-Çiğdem Tabanvay
14-Murat Özbay XJ 4,0
15-Erem Ergüder XJ 4,0
16-Ferhat Bey XJ 4,0
18-Hüseyin SARIÇİÇEK L200 MAGNUM

2-Mesut Köse CJ 8
3-Mustafa Suzi 2,5
4-Cem Kılıç Land
6-İlker Suzi 1,6
7-Ersin Terrano II
8-Eray Rocky
9-Dalca Cömert Subaru
10-Orhan Bey Pajero
11-Salih Bey Niva
12-Salih Yardımcı Suzi
13-Çiğdem Tabanvay
14-Murat Özbay XJ 4,0
15-Erem Ergüder XJ 4,0
16-Ferhat Bey XJ 4,0
17-Şener GÜLEÇ Suzi 1,6 2kişi
18-Hüseyin SARIÇİÇEK L200 MAGNUM

Zaten gurubumuz çok kaliteli insanlardan oluşuyor.Taşkınlık, uç hareketler, gurubun huzurunu birlikteliğini bozacak hareketler yapılmaması özellikle rica olunur:smiley:

Arkadaşlar merhaba, hava tahmin raporlarına göre önümüzdeki hafta yağışlarla birlikte hava sıcaklığı da düşmeye devam edecek gibi gözüküyor, kampa katılacak arkadaşların malzeme bakımından tedarikli olmaları gerekmektedir çadırların mutlaka su geçirmezliği 3000 mm den aşağı olmamalı eğer tamamen yazlık bir çadırsa yağmur yağma ihtimaline karşı üzerine örtmek için ince bir naylon bulundurmasında fayda olacaktır, Büyük bir ihtimalle gece 0 dereceler civarında olacağından konforu -5 dereceler de bir uyku tulumu yoksa battaniye takviyesi olmalı, yağmurluk, yedek ayakkabı olmaz sa olmazlardan, gerçi daha önceden kamp yapan arkadaşlar için bu hususlar zaten bilinmekle beraber yeni başlayacak arkadaşlarımıza birkaç önemli husus sadece,
Kampa katılacak arkadaşlar için buluşma noktası 8 Aralık Cumartesi saat 14:00 de yine İstanbul yolu Opet içi Taymek olacaktır.
Tarih yaklaştıkça ve kamplı katılım sayısı netleştikçe detayları buradan paylaşacağız.

mesut kose' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, hava tahmin raporlarına göre önümüzdeki hafta yağışlarla birlikte hava sıcaklığı da düşmeye devam edecek gibi gözüküyor, kampa katılacak arkadaşların malzeme bakımından tedarikli olmaları gerekmektedir çadırların mutlaka su geçirmezliği 3000 mm den aşağı olmamalı eğer tamamen yazlık bir çadırsa yağmur yağma ihtimaline karşı üzerine örtmek için ince bir naylon bulundurmasında fayda olacaktır, Büyük bir ihtimalle gece 0 dereceler civarında olacağından konforu -5 dereceler de bir uyku tulumu yoksa battaniye takviyesi olmalı, yağmurluk, yedek ayakkabı olmaz sa olmazlardan, gerçi daha önceden kamp yapan arkadaşlar için bu hususlar zaten bilinmekle beraber yeni başlayacak arkadaşlarımıza birkaç önemli husus sadece,
Kampa katılacak arkadaşlar için buluşma noktası 8 Aralık Cumartesi saat 14:00 de yine İstanbul yolu Opet içi Taymek olacaktır.
Tarih yaklaştıkça ve kamplı katılım sayısı netleştikçe detayları buradan paylaşacağız.
Biz kar bekliyoruz abi, yağmur neki:smiley:)) Siz kampa gidiyorsunuz siz düşünün:smiley:Biz paşa paşa pazar gelir gezimizi yapar mangalımızı yakar keyfimize bakarız:smiley:Şaka bir yana imkan olsa bende kamplı gelirdim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR