Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,758
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Maşaallah,maşaallah...
Birkaç gündür iş güç yüzünden sayfaya girememiştim,Facebook tan cepten bira katılım yaptım,bizim sayfa coşmuş.15 sayfa geride kalmışım,hepsini bir solukta okudum.
Savaş Hocam sticker on numara olmuş elinize,yüreğinize sağlık,yarın yanınıza uğrayacağım.
Etkinlik için sayı çok daha artacak gibi geliyor,çok güzel bir organizasyon olacak...
Herkesin kendi yiyeceğini getirmesi iyi olur,ben de zaten balık yapmayı istiyordum,ızgara hamsi süper olur.
Karagöl gitmeyi çok istediğim gerçekten cennet parçası bir yer.
Savaş hocam yapacak bir şey olursa canla başla...

Savaş hocam diyorsunuz ya "bu kadar iyi insan varmıy mış biz çok iyi bir araya geldik..." diye ,içinde doğa sevgisi,hayvan sevgisi olan hiçbir insanın kalbine ve ruhuna kötülük giremez.İyiliğin olduğu yere kötülük sığamaz...
Umarım hep böyle güzel devam eder.
Ben 3 yıldır Ankara dayım,iş çevremden başka ilişkim yoktu,ta ki sizleri tanıyıncaya kadar ve gördümki sizlerde ve grubumuza katılan değerli dostların hiçbirinin kalbinde zerre kadar kötülük yok,sanki herkes 40 yıllık dost,kardeş gibi...Biriyle tanışıyorsunuz belki o kişiyle tek ortak noktanız araçlarınız fakat sanki uzun yıllardır tanışıyormuş gibi samimi oluyorsunuz.(Örnek vereyim Salih bey,biz arabalarımıza lastik alırken tanıştık ve hemen cep numaralarımızı aldık,alış o alış,bayram seyran görüşüyoruz,çok değerli bir dost kazandığımı düşünüyorum.Selamlar Salih bey,çok değerlisiniz.)
Ben gezenbilir üzerinden çok kişiyle yazıştım,aracımı alırken telefon açtım,beni arayan çok oldu,şunu gördüm her görüştüğüm kişi sanki eski bir arkadaş gibi,her bildiğini paylaştı...
Gezenbilirin kıymetini çok iyi bilelim,birbirinden değerli,hoşgörü ve kardeşlik zengini,kibir ve ego fakiri bir çok insanı bir araya getiriyor.
Ne kadar mutluluk verici.Görüşmek üzere...
Selam ve saygılarımla.

Etiketler

Kampa kayılma konusunda çok isstekliyim bakalım işleri ayarlamaya çalısıyorum ama cıkıs saatı konusuna yetısmek zor :( bakalım işleri bi ayarlayalım

Salih abi inan seninle birebir aynı duyguları taşıyorum.Dün Salih Özen abi ve kardeşi, evvelki gün Erem abi ve bir arkadaşı, ondan önceki gün Mesut abi ve Mustafa işyerime geldiler.Gökhan aradı yarın uğrayacağını söylüyor, siz yarın gelmek niyetindesiniz.Yani hergünümüze bir dost sokabildik.Çok şükür diyelim.Allah birlikteliğimizi samimiyetimizi bozmasın diyelim.Katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler.Bu devirde insanlar herşeyden çok dosta muhtaçtır.Offroad gezmek, eğlenmek bahane.Onlarda dostsuz çekilmez!
-Bu arada araç katılım sayısı diğer birkaç etkinliğimizde olduğu gibi yine çok fazla olursa yine bir sınır koyabiliriz.Genelde 30 civarı nı buluyor talep ama 20-22 aracı geçmeyi çok istemiyoruz.Bakalım durum neyi gösterecek.:smiley:))saygılar abi

http://www.youtube.com/watch?v=lyldEFzZppw

Eskisi de yenisi de bir başka güzel...

Murat dostum kamplı gitmek isteyenler Mesut abi ile c.tesi çıkacaklar.Haftaya perşembe-cuma kamplı gidecekler netleşince kamp a gidecekler için liste yanına kamplı yazacaz ki c.tesi toplanılabilinsin organize olunabilsin.Işıkdağının kampı bambaşka ! :smiley:))

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=0Ae2LhImqlI

İki ezeli rakip karşı karşıya,muazzam makineler...

ANKARA OFFROAD VE OUTDOOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 4. BÜYÜK ETKİNLİĞİ
Yer :Işıkdağı/ Karagöl
Tarih :09 Aralık 2012
Buluşma yeri :İstanbul yolu Opet içi Taymek
Saati :08,30 (09,00 teker döner)
Dönüş saati :16,30

KATILIM LİSTESİ ARAÇ KİŞİ

1-Savaş Tanır ZJ 5,2 (Tüplü) 3 Kişi
2-Mesut Köse CJ 8 2 Kişi
3-Mustafa Suzi 2,5 2 Kişi
4-Cem Kılıç Land 2 Kişi
5-Erkan Eroğlu Renegade 2,8
6-İlker Suzi 1,6
7-Ersin Terrano II
8-Eray Rocky
9-Dalca Cömert Subaru
10-Orhan Bey Pajero
11-Salih Bey Niva
12-Salih Yardımcı Suzi 2 Kişi
13-Çiğdem Tabanvay
14-Murat Özbay XJ 4,0
15-Erem Ergüder XJ 4,0
16-Ferhat Bey XJ 4,0
17-Şener GÜLEÇ Suzi 1,6 2kişi
18-Hüseyin SARIÇİÇEK L200 MAGNUM
19-Aytaç Mutlu ZJ 5,2 2 Kişi
20-Dinçer İzzet Canol Pajero 2,6

NOT; Gelmek isteyen listeye adını ekleyebilir.Gelemeyecekler lütfen şimdiden mesajla bildirsinler.Yeme içme; herkes kendine ait yiyecek getirecektir.Telsizi olanlar lütfen getirsinler.Hava soğuk veya güneşli olabilir.Hazırlıklı gelinmesi rica olunur.Maket uçak veya aracı olanlar getirebilir.Sırf Alkol odaklı gelinmemesi rica olunur.Aile ile katılmak isteyen ailesi ile katılabilir.Kuru odun bulamayabiliriz;yakacak getirilmesi vatandaş menfaatinedir:smiley:Semaverleri unutmayalım lütfen:smiley:Vatana millete hayırlı olsun:smiley:
ETKİNLİK;Saat 09,00 hareket.Takribi 10,30 varış.Sabah çayı faslı.Katılmak isteyenlerle Offroad turu.12,30 gibi büyük ateş yakılacak/mangal keyfi.Offroad turu.Yemek sonrası trekkıng turu.Semaver keyfi/sohbet.16,30 dönüş.
Zaten gurubumuz çok kaliteli insanlardan oluşuyor.Taşkınlık, uç hareketler, gurubun huzurunu birlikteliğini bozacak hareketler yapılmaması özellikle rica olunur:smiley:
4x4 ve binek araçlar katılabilir.

outlaw06' Alıntı:
Murat dostum kamplı gitmek isteyenler Mesut abi ile c.tesi çıkacaklar.Haftaya perşembe-cuma kamplı gidecekler netleşince kamp a gidecekler için liste yanına kamplı yazacaz ki c.tesi toplanılabilinsin organize olunabilsin.Işıkdağının kampı bambaşka ! :smiley:))
İş cıkısı yetısmem zor grubu bekletmek olmaz ayarlayabılırsem ben arkadan gıderım artık durumu netlestırıyım

Savaşcım keske kar olsa ama daha erken gibi ayrıca gelen arkadaşları da korkutmamak lazım ;) karla kışla ...
Salih bey bende yazdiklarınıza aynen katılıyor ilerleyen zamanlarda cok daha uyumlu ve örnek bir grup olacağımıza inanıyorum.
Murat bey kamp icin yetişemezsseniz şayet dert etmeyin kamp alanı belli zaten isterseniz sonradan da katılabilirsiniz.

mesut kose' Alıntı:
Savaşcım keske kar olsa ama daha erken gibi ayrıca gelen arkadaşları da korkutmamak lazım ;) karla kışla ...
Salih bey bende yazdiklarınıza aynen katılıyor ilerleyen zamanlarda cok daha uyumlu ve örnek bir grup olacağımıza inanıyorum.
Murat bey kamp icin yetişemezsseniz şayet dert etmeyin kamp alanı belli zaten isterseniz sonradan da katılabilirsiniz.
İnşallah bakalım ayarlamaya çalışıcam Mesut abi uzun zamandır hevesli olduğum kamp işine artık başlamak istiyorum. Birde şu bey olayını aradan çıkarsak abi :smiley:

Biraz resim ekleyelim...
Bolu Aladağlar ve Sapanca Off Road kampları 2012 yazı...

IMG_0009.JPG

IMG_000ff.JPG

IMG_0007.JPG

IMG_0018.JPG

IMG_0005.JPG

DOĞA VE ÇOCUK,işte en güzel birliktelik...
Kampın en küçüğü Kızım Serra İclal di...

IMG_0001.JPG

IMG_0011.JPG

IMG_0021.JPG

IMG_0023.JPG

IMG_0013.JPG

GÜN ;) AYDIN OLSUN ARKADAŞLAR, HAFTA SONUNUZ FISTIK GİBİ GEÇSIN.. BAL TADIN DA OLSUN....

@ERKAN abi günaydın...Günaydın herkese:smiley:))
Sevgili arkadaşlar, kıymetli büyüklerim; denize,yüzmeye gitmiyoruz bu arada;aralık ayında offroad gezisine ve ışıkdağına gidiyoruz!karda olabilir,güneşte,yağmurda,bulutluda!Ben özellikle şunu çok rica ediyorum;Hava şartlarını şimdiden göze alarak listeye adınızı yazınız lütfen.AMACIMIZ ASLA; 20-30 ARAÇ GİTMEK DEĞİL.AMAÇ 3-5 ARAÇTA OLSA 10-20 ARAÇTA OLSA DOSTLARLA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEK.Ama söz verip tutmayan, dahil olup sonra; bilyelerimi geri ver oynamıyorumdan kişiliğim ve şahsım adına ben haz etmiyorum.Allah korusun birimizin bir sorunu olur gelemez o ayrı.Herkese sevgi ve selamlar

Günaydın herkese,
daha önceleri siteden bir kaç grupla etkinliğe gitmiştim ancak sizlerle henüz mümkün olamadı. İnşallah bir etkinliğe katılıp sizlerle tanışmayı istiyorum. Aranızdan sadece Erem Bey'i tanıyorum şimdilik :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR