Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,751
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

ANKARA OFFROAD VE OUTDOOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 4. BÜYÜK ETKİNLİĞİ
Yer :Işıkdağı/ Karagöl
Tarih :09 Aralık 2012
Buluşma yeri :İstanbul yolu ;Şaşmaz kavşağını geçince TAYMEK önü
Saati :08,30 (09,00 teker döner)
Dönüş saati :16,30

KATILIM LİSTESİ ARAÇ KİŞİ

1-Savaş Tanır ZJ 5,2 (Tüplü) :smiley: 3 Kişi
2-Mesut Köse CJ 8 2 Kişi(c.tesiden kamplı)
3-Mustafa Suzi 2,5 2 Kişi(c.tesiden kamplı)
4-Cem Kılıç Land 2 Kişi
5-Erkan Eroğlu Renegade 2,8 1 Kişi
6-İlker Suzi 1,6 1 Kişi
7-Ersin Terrano II 3 Kişi
8-Eray Rocky 2 Kişi
9-Dalca Cömert Subaru
10-Orhan Bey Pajero
11-Salih Bey Niva 2 Kişi
12-Salih Yardımcı Suzi 2 Kişi
13-Çiğdem Tabanvay 1 Kişi (C.tesiden Kamplı)
14-Murat Özbay XJ 4,0 1 Kişi (C.tesiden kamplı)
15-Erem Ergüder XJ 4,0
16-Ferhat Bey XJ 4,0
17-Şener GÜLEÇ Suzi 1,6 2kişi
18-Hüseyin SARIÇİÇEK L200 MAGNUM
19-Aytaç Mutlu ZJ 5,2 2 Kişi
20-Dinçer İzzet Canol Pajero 2,6
21-Çağın Kaya CIMCIM
22-Yiğit Değirmencioğlu VW Amarok 2 Kişi

NOT; Gelmek isteyen listeye adını ekleyebilir.Gelemeyecekler lütfen şimdiden mesajla bildirsinler,bir iki gün kala gereksiz bahaneler bulmayalım:smiley:Yeme içme; herkes kendine ait yiyecek getirecektir.Telsizi olanlar lütfen getirsinler.Hava soğuk veya güneşli olabilir.Hazırlıklı gelinmesi rica olunur.Maket uçak veya aracı olanlar getirebilir.Sırf Alkol odaklı gelinmemesi rica olunur.Aile ile katılmak isteyen ailesi ile katılabilir.Kuru odun bulamayabiliriz;yakacak getirilmesi vatandaş menfaatinedir:smiley:Semaverleri unutmayalım lütfen:smiley:Vatana millete hayırlı olsun:smiley:
ETKİNLİK;Saat 09,00 hareket.Takribi 10,30 varış.Sabah çayı faslı.Katılmak isteyenlerle Offroad turu.12,30 gibi büyük ateş yakılacak/mangal keyfi.Offroad turu.Yemek sonrası trekkıng turu.Semaver keyfi/sohbet.16,30 dönüş.
Zaten gurubumuz çok kaliteli insanlardan oluşuyor.Taşkınlık, uç hareketler, gurubun huzurunu birlikteliğini bozacak hareketler yapılmaması özellikle rica olunur:smiley:
4x4 ve binek araçlar katılabilir.

Etiketler

Çıkış Tüv İvedik, saat: 15: 00
Kazan - Pazar - Şıhlar - Otacı - Karagöl -Çubuk -Altınpark
Toplam 138 km dönüş saati : 18:45
Asfalt - Stabilize -Yoğun taşlı geçiş -Çamur -Oldukça az kullanıldığı yol üstündeki otlardan belli Orman yolu, özellikle yağmur ve kardan sonra sıkı bir Off Road parkuru
Görsel olarak oldukça zengin

IMG_1185.JPG

IMG_1188.JPG

IMG_1190.JPG

IMG_1193.JPG

Paylasimlar icin tesekkurler enteresan bir parkur daha sekillendi Mesut Bey emeginize saglik.

@MESUT
Abi ben buraları görmek istiyorum:smiley:9 aralık etkinliğinden sonra makul sayıda araçla bizi buralara götür:smiley:))
Kar yağınca Erkan nezir kardeşin köyünü gezip ordan evlerinde 3-5 arkadaş sabahlayacaz, güneş doğana kadar sohbet edecez kısmetse:smiley:))

outlaw06' Alıntı:
@SALİH abi şeker kızından yine sigaranın zararları ile alakalı sözler duymak ve fırçamı yemek istiyorum:smiley:))
Serra; Bakın sigara sağlığımıza çok zararlıdır çok kötü bir şeydir sakın içmeyin.............................:smiley:)) Amma fırçalamıştı bizi kuzu çevirme etkinliğinde:smiley:))

Savaş Hocam,fırçaya hazır olun,bizi kızın sigaraya müthiş antipatisi var,gördüm mü fırçayı basar evelallah...
Gezimizde bir aksilik olmazsa ailecek katılım göstereceğiz,kızımı da getireceğim İnşaallah.
Selamlar,saygılar...

Öncelikle iyi akşamlar bacanağımın vasıtası ile elime telsiz geçti ve aracıma bağlatmayı düşünüyorum model su an tam aklımda değil ama niraz eski model ancak şuanda mevcut anten yok.anten alırken dikkat etmem gereken bişey varmıdır yada herhangi bir anten işimi görür mü? Tecrübeli arkadaşlara danışmakda fayda var diye düşündüm :smiley:

@Salih abi dun gelmedın,sana getırdıgım asureyi ben yedım:smiley: @muratcım marka falan anlamam ama kesınlıkle mıknatıslı tak-çıkar al.super bence. Hadi 3-4 araç çıkalım bıryerlere.yokmu uyumak istemeyen:smiley:kıs geldı,bundan sonra böyle:smiley:

outlaw06' Alıntı:
@Salih abi dun gelmedın,sana getırdıgım asureyi ben yedım:smiley: @muratcım marka falan anlamam ama kesınlıkle mıknatıslı tak-çıkar al.super bence. Hadi 3-4 araç çıkalım bıryerlere.yokmu uyumak istemeyen:smiley:kıs geldı,bundan sonra böyle:smiley:

Vallahi cikarim abi kanima ;D girme gece gece :smiley::smiley:

arada erciyesi gördüm beni bırakın buraya gidin dedim ama bırakmadılar

IMG_1550.JPG

IMG_1551.JPG

IMG_1554.JPG

IMG_1555.JPG

IMG_1561.JPG

Savaş görulesi o kadar çok yer varki, inşaallah zamanla her birini gorme imkanimiz olur. Murat anten konusunda Savaş a katiliyorum miknatisli olanlar çok pratik, Cigdem hanim fotoğraflar çok guzel paylaşim için teşekkürler şoyle bir düşündümde 1992 yılinda gitmiştim kapadokya ya tam 20 yil olmus

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR