Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,751

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mesut kose' Alıntı:
Günaydııın, iyi haftalar, hayırlı işler diliyorum bütün Doğa ve Off Road sever arkadaşlarım. :smiley: :smiley: :smiley:
Hayırlı pazartesiler arkadaşlar:smiley:))) Sevenler, sevipte kavuşamayanlar, doğa severler,offroad severler, aileler,bekarlar,işçiler,memurlar,esnaflar,telebeler yani everybody:smiley:))))

Gece organizasyonalrında bende haberdar olmak isterim :smiley: Bu arada herkese hayırlı haftalar günaydın...

outlaw06' Alıntı:
Erem abi seni arayıp aramamak noktasında çok gidip geldim.Keşke arasaymışım:( Hatta kutsal tepenin göl girişine bakan kısmında 10-15 dak araçta oturdum.O selam almayan suzukide ordaydı abi yine selam almadı:smiley:)))))))))

Merhaba Savaş,
Keşke arasaydın. Yanımda motokrosçu bir arkadaşım vardı, onunla onların parkurlarından birini dolaştık. Çok ama çok keyifliydi. Parkurun sonun ODTÜ Eymir tesislerinin içinde bitmesi de ayrı bir sürprizdi. En kısa zamanda tekrarlamalıyız.
Google Earth ile parkuru çizmeye çalışıyorum şu an.
Selamlar.

Erem' Alıntı:
Merhaba Savaş,
Keşke arasaydın. Yanımda motokrosçu bir arkadaşım vardı, onunla onların parkurlarından birini dolaştık. Çok ama çok keyifliydi. Parkurun sonun ODTÜ Eymir tesislerinin içinde bitmesi de ayrı bir sürprizdi. En kısa zamanda tekrarlamalıyız.
Selamlar.

Benimde orada bir parkurum var sanirim ayni parkurdan bahsediyoruz ;D Eymir golunun TRT den inilen girisinden bisiklet kiralanan yerden saga donup cevre yoluna gelmeden bir tepeden yukari cikiyorsunuz sonrasinda oradan bir gecis var ODTU bolumune orada gol manzarasi var harika sonrada Eymir golu tesisine giris var. Resimleri paylasayim bulursam.

Erem' Alıntı:
Merhaba Savaş,
Selamlar.
Abi ben harita ve yön bulma özürlüyüm:smiley:Bir daha yapalım o halde.Saygılar abi

CKAYA' Alıntı:
Benimde orada bir parkurum var sanirim ayni parkurdan bahsediyoruz ;D Eymir golunun TRT den inilen girisinden bisiklet kiralanan yerden saga donup cevre yoluna gelmeden bir tepeden yukari cikiyorsunuz sonrasinda oradan bir gecis var ODTU bolumune orada gol manzarasi var harika sonrada Eymir golu tesisine giris var. Resimleri paylasayim bulursam.
Sadece etkinlik değil de; arada bir cafede bir mekandada buluşup pekişmemiz lazım derken neyi kastedğim şekillenmeye başlıyor.Sadece etkinliğe gidince sırf koşturmayla geçiyor.Ama arada bir yerde sohbet edersek daha organize, daha birbirimize ulaşılır bir ortam oluşturur, kısa zamanda organize olup müsait olanlarla bir araya gelip etaplarımızı, parkurlarımızı değerlendiririz:smiley:

ANKARA OFFROAD VE OUTDOOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 4. BÜYÜK ETKİNLİĞİ
Yer :Işıkdağı/ Karagöl
Tarih :09 Aralık 2012
Buluşma yeri :İstanbul yolu ;Şaşmaz kavşağını geçince TAYMEK önü
Saati :08,30 (09,00 teker döner)
Dönüş saati :16,30

KATILIM LİSTESİ ARAÇ KİŞİ

1-Savaş Tanır ZJ 5,2 (Tüplü) 3 Kişi
2-Mesut Köse CJ 8 2 Kişi(c.tesiden kamplı)
3-Mustafa Suzi 2,5 2 Kişi(c.tesiden kamplı)
4-Cem Kılıç Land 2 Kişi
5-Erkan Eroğlu Renegade 2,8 1 Kişi
6-İlker Suzi 1,6 1 Kişi
7-Ersin Terrano II 3 Kişi
8-Eray Rocky 2 Kişi
9-Dalca Cömert Subaru
10-Orhan Bey Pajero
11-Salih Bey Niva 2 Kişi
12-Salih Yardımcı Suzi 2 Kişi
13-Çiğdem Tabanvay 1 Kişi (C.tesiden Kamplı)
14-Murat Özbay XJ 4,0 1 Kişi (C.tesiden kamplı)
15-Erem Ergüder XJ 4,0
16-Ferhat Bey XJ 4,0
17-Şener GÜLEÇ Suzi 1,6 2kişi
18-Hüseyin SARIÇİÇEK L200 MAGNUM
19-Aytaç Mutlu ZJ 5,2 2 Kişi
20-Dinçer İzzet Canol Pajero 2,6
21-Çağın Kaya CIMCIM
22-Yiğit Değirmencioğlu VW Amarok 2 Kişi

NOT; Gelmek isteyen listeye adını ekleyebilir.Gelemeyecekler lütfen şimdiden mesajla bildirsinler,bir iki gün kala gereksiz bahaneler bulmayalım:smiley:Yeme içme; herkes kendine ait yiyecek getirecektir.Telsizi olanlar lütfen getirsinler.Hava soğuk veya güneşli olabilir.Hazırlıklı gelinmesi rica olunur.Maket uçak veya aracı olanlar getirebilir.Sırf Alkol odaklı gelinmemesi rica olunur.Aile ile katılmak isteyen ailesi ile katılabilir.Kuru odun bulamayabiliriz;yakacak getirilmesi vatandaş menfaatinedir:smiley:Semaverleri unutmayalım lütfen:smiley:Vatana millete hayırlı olsun:smiley:
ETKİNLİK;Saat 09,00 hareket.Takribi 10,30 varış.Sabah çayı faslı.Katılmak isteyenlerle Offroad turu.12,30 gibi büyük ateş yakılacak/mangal keyfi.Offroad turu.Yemek sonrası trekkıng turu.Semaver keyfi/sohbet.16,30 dönüş.
Zaten gurubumuz çok kaliteli insanlardan oluşuyor.Taşkınlık, uç hareketler, gurubun huzurunu birlikteliğini bozacak hareketler yapılmaması özellikle rica olunur:smiley:
4x4 ve binek araçlar katılabilir.

outlaw06' Alıntı:
Sadece etkinlik değil de; arada bir cafede bir mekandada buluşup pekişmemiz lazım derken neyi kastedğim şekillenmeye başlıyor.Sadece etkinliğe gidince sırf koşturmayla geçiyor.Ama arada bir yerde sohbet edersek daha organize, daha birbirimize ulaşılır bir ortam oluşturur, kısa zamanda organize olup müsait olanlarla bir araya gelip etaplarımızı, parkurlarımızı değerlendiririz:smiley:

Haklisin abi, herkes bir bildigi parkuru gosterse hic bilmedigimiz, gitmedigimiz yerler cikar ortaya...

Iste Eymirden bir kac kare yaklasik 1 yil oncesi...

ekim 2011 099.JPG

ekim 2011 058.JPG

ekim 2011 042.JPG

ekim 2011 043.JPG

ekim 2011 100.JPG

outlaw06' Alıntı:
Erem abi seni arayıp aramamak noktasında çok gidip geldim.Keşke arasaymışım:( Hatta kutsal tepenin göl girişine bakan kısmında 10-15 dak araçta oturdum.O selam almayan suzukide ordaydı abi yine selam almadı:smiley:)))))))))

O selam almayan suzuki jimny miydi gri renkte?

Merhaba,
Parkurun 2 adet kmz dosyasını ekliyorum. Arzu eden boş vaktinde dolaşabilir.
Bu parkur, sonunda ODTÜ Eymir tesislerine girdiği için, kapıdan araç giriş engelini de aşmış bulunursunuz. Ancak Eymir bağlantı yoluna giriş kısmında zincir olduğu için sık bir ağaçlık içerisinden geçiş gerekmektedir.
Selamlar.

İkinci dosyanın soldaki menülerinden "video kamera" ikonuna tıklarsanız rotanın kuşuçuşu görüntüsünü seyredebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• EREM MUHYE YENI PARKUR 5km.kmz
    737 bayt · Görüntüleme: 74
  • EREM MUHYE ROTA.kmz
    10.5 KB · Görüntüleme: 87

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR