Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,938
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

23.sıraya eklenen kişi ismine aldanmayın baydır pajero aracı olmasına rağmen bugüne kadar gezenbilir ismini duymamış ve haliyle üye olmamıştır pazargünü muhtemelen ailesiyle katılacaktır üye kaydı pazargünü tarafımızca arazide yapılacaktır

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
Bugün dikkat ettiyseniz 13,00- 17,00 arası yoktum:smiley: Kutsal tepeye çıktım bir arkadaşımla.Yağmurda eymiri izledim:smiley:
@ Çağın hocam çok haklısın ama bana sorarsan pazar günü bir kurtlarımızı dökelim.sonra zaten 3 hafta kadar büyük etkinlik açmayacaz.O aralar birçok spontan buluşma yapalım bencede.Müsait olan 3-5-10 araç minik geziler kurt dökmeler yapalım:smiley:Hatta gelecek hafta bir gece biri 3-5 kişiyi arasın ÖZLEDİM GECE 2 DE ÇIKMAYI:smiley:)) Burada ben ve diğer başka arkadaşlardan birbirimizi aradığımız telefonlaştığımız arada sohbet için görüştüğümüz 7-8 arkadaş var zaten.Pazar günü diğer arkadaşlarlada etkinlikte minik bir toplantı yapıp diğer arkadaşlarında tellerini falan alırsak daha genişleriz.Daha kısa zamanda organize olabiliriz.Ben herkese içten ve samimiyim, tüm arkadaşlarda öyle bundan eminim.Ama pekişmemiz , amacımıza daha da yaklaştırır bizi.Herkese saygılar selamlar
Dere tepe dümdüz gidiyorsunuz MAŞALLAH nerede bu kutsal tepeler? :smiley: :smiley:

CKAYA' Alıntı:
Harika Monti hocam 9 unda beraberce gezeriz insallah. Cok mutlu olurum grubumuzda bir jimny daha var Tuncay abi 3 u bulalim derim ;D ;D ;D

Birkac resim...
Jimny e ne yapsan yakışıyor çok güzel olmuş :smiley:

@ Burak ve Murat ;D teşekkür ederim aydınlandım evet dört tane idi kendileri bir tanesi aldığım anda düştü kırıldı o yüzden 3 tane :eek: artık cam uydurabilirsem arkaya çalışma lambası yapacağım diğerini. Haftaya salı snorkelde geliyor bakalım.

Bu vatandaşa pek günaydın olmamış anlaşılan, tam da geçerken kırılan ağaç aracının üstüne düşmüş. :( :( :(

IMG_1309[1].JPG

mesut kose' Alıntı:
Bu vatandaşa pek günaydın olmamış anlaşılan, tam da geçerken kırılan ağaç aracının üstüne düşmüş. :( :( :(
Madem gune Ankara manzaralarıyla başlıyoz, buyrun cevre yolundan bir goruntu : ;) ;D :eek: :eek: :eek:

20121204_091630.jpg

CKAYA' Alıntı:
Harika Monti hocam 9 unda beraberce gezeriz insallah. Cok mutlu olurum grubumuzda bir jimny daha var Tuncay abi 3 u bulalim derim ;D ;D ;D

Birkac resim...
Sagol valla, su an fikir jimnastiği yapmaya basladım yakiinda bi surpriz olabilir bakalım hayırlısı ;)

Sadece aslında buyuklere oyuncak kıvamında Samurai dusunsem daha iyi heralde, Jimnyler baya bi daha pahalı gibi.

Monti' Alıntı:
Sagol valla, su an fikir jimnastiği yapmaya basladım yakiinda bi surpriz olabilir bakalım hayırlısı ;)

Sadece aslında buyuklere oyuncak kıvamında Samurai dusunsem daha iyi heralde, Jimnyler baya bi daha pahalı gibi.

Soyle guzel bir samurai her turlu ihtiyaci karsilar bence :smiley: Eger olursa super olur merakla bekliyorum :smiley:

CKAYA' Alıntı:
Soyle guzel bir samurai her turlu ihtiyaci karsilar bence :smiley: Eger olursa super olur merakla bekliyorum :smiley:
Ben su Jimny Samurai sayfalarına bi dalayım bakalım neler cıkaracaz dipten ??? ;D ;D ;D ;D

satilik samurai jimny lerede bakmak lazim abi kimbilir lazim olur belki fiyat bilgisi ;D ;D

Günaydın:smiley: Sabah 7.30 da uyandım.Yüzümü gözümü yuğup 3-5 kültürfizik hareketi ile yeni 24 saate hantal ve bitkin vucudumu hazırlarken dışarıda lapa lapa kar yağdığını gördüm.3-5 lokma atıştırıp araziye çıkıp ilk kar fotolarını yayınlama şampiyonu olacaktım sözde.Ama 2 damla kar yağdığı zaman enteresan bir şekilde trafik ogün icad olmuş gibi davranan, karşıdan karşıya geçen geyik sürüsü moduna giren,ürken koyunların biribirini eze eze topluca sağa yada topluca sola biribirilerisi sıkıştırmasını taklit eden ankara şöförü kitlesi tam 1 saate yakın süre benimde of pof çekerek köroğlu caddesiniz henüz bitirmeme vesile olmuşlardır.Buradan hepsini kutluyorum.Abiler biz yağmur ve karda araba kullanmasını, saygılı olmasını, bir araba önde olsam kardır ayıbını bırakmayı nerden nasıl öğrenecez?Evropalıda bize uymuş:smiley: Azrail gelmiş canım alır yar gelmiş başım eller misali CD plakalı araç sağdan beni bir sıkıştırıyor öne geçmeye bir uğraşıyor yuh dedim:smiley: Neyse.Kar bitti yol açıldı fotoğraf çekmek yalan oldu:smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR