Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,745
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Erem' Alıntı:
Merhaba,
Parkurun 2 adet kmz dosyasını ekliyorum. Arzu eden boş vaktinde dolaşabilir.
Bu parkur, sonunda ODTÜ Eymir tesislerine girdiği için, kapıdan araç giriş engelini de aşmış bulunursunuz. Ancak Eymir bağlantı yoluna giriş kısmında zincir olduğu için sık bir ağaçlık içerisinden geçiş gerekmektedir.
Selamlar.

Tamam ;D bu bahsettigim rota bende gole ulasmak icin o toprak yola ulasmadan bir dik yamac var oraya cikmistim zaten sonra o yollar birbirine baglaniyorlar. Ama sonunda yol ya zincirli yola yada daha yukari tirmanirsaniz Eymirin golbasi kapisina cikiyor.

Etiketler

CKAYA' Alıntı:
Bu haftasonu yaris varmis yine.
Hayır o selam almayan yeşil bir suzi 1,6:smiley:Geçen hafta içide kımıldanmaya gitmiştim mühyeye yine selam veremedim tüm çabama rağmen:smiley:
Çağın hocam evet bu haftada andoff un yarışı var.Ama üzülüyorum ben şahsım adına.Andoffta kıymetli abilerimiz büyüklerimiz var ama doğruya doğru!Andoffun etkinlikleri biz çaldık biz söyledik kıvamında geçiyor biraz.Başka illerdeki etkinliklere gittiğimiz zaman organizasyonu,tanıtımı,başka illerden gelenleri, parkuru doğayı görünce özeniyoruz...

outlaw06' Alıntı:
Mühyede 1-2 turladım tanıdık kimse yok:smiley: Bu hafta istirahatta gurup herhalde.Enerjiyi pazara saklıyoruz:smiley:

Dün mühye taraflarına gelme heveslisiydim ama nası oldu anlamadım hastalık yatağa bağladı beni...Başka zamana inşallah...

serdar06' Alıntı:
Dün mühye taraflarına gelme heveslisiydim ama nası oldu anlamadım hastalık yatağa bağladı beni...Başka zamana inşallah...

Serdar geçmiş olsun..
9 Aralığa iyileşirsin herhalde, yazıyorum listeye adını.

Erem' Alıntı:
Serdar geçmiş olsun..
9 Aralığa iyileşirsin herhalde, yazıyorum listeye adını.

Abi gelmeyi çok isterim ama çoluk çocuk belli olmuyo son ana kadar ne yapacağımız. Sen gene de yaz listeye. gelemeyecek olursam sileriz :smiley:

outlaw06' Alıntı:
Hayır o selam almayan yeşil bir suzi 1,6:smiley:Geçen hafta içide kımıldanmaya gitmiştim mühyeye yine selam veremedim tüm çabama rağmen:smiley:
Çağın hocam evet bu haftada andoff un yarışı var.Ama üzülüyorum ben şahsım adına.Andoffta kıymetli abilerimiz büyüklerimiz var ama doğruya doğru!Andoffun etkinlikleri biz çaldık biz söyledik kıvamında geçiyor biraz.Başka illerdeki etkinliklere gittiğimiz zaman organizasyonu,tanıtımı,başka illerden gelenleri, parkuru doğayı görünce özeniyoruz...

;D ;D Yesil Suziyse tanimiyorum abi :smiley: 9 una cok az kaldi sabirsizlaniyorum. 9 undan once hazirda yagmur yagiyor eymir cevresinde bi toplansak mi ufak mini bir heves giderme amacli acaba zamanini uydurabilen gelse :smiley:

Bu jimnicik nası Cagin hocam ??? benim cok hosuma gitmeye basladi bu yaw ::smiley:

Samurai ile ne kadar farklıdır ??? bakarsın cifte jimny oluruz ;D

mesut kose' Alıntı:
Savaş görulesi o kadar çok yer varki, inşaallah zamanla her birini gorme imkanimiz olur. Murat anten konusunda Savaş a katiliyorum miknatisli olanlar çok pratik, Cigdem hanim fotoğraflar çok guzel paylaşim için teşekkürler şoyle bir düşündümde 1992 yılinda gitmiştim kapadokya ya tam 20 yil olmus

selam mesut bey bende en son 2000 lerde gittim ama her gittiğimde farklı bir bölgesini keşfediyorum o kadar çok gezilecek görülecek yeri varki 3-4 gün ayırmak gerek

Monti' Alıntı:
Bu jimnicik nası Cagin hocam ??? benim cok hosuma gitmeye basladi bu yaw ::smiley:

Samurai ile ne kadar farklıdır ??? bakarsın cifte jimny oluruz ;D

Harika Monti hocam 9 unda beraberce gezeriz insallah. Cok mutlu olurum grubumuzda bir jimny daha var Tuncay abi 3 u bulalim derim ;D ;D ;D

Birkac resim...

fotoğraf (2).JPG

fotoğraf (3).JPG

fotoğraf (5).JPG

Samurai daha kemikli bir yapiya sahip arazide kisa sasi olmasi ve hafifligi buyuk avantaj yillik vergisi parcasi vs cok uygun. Jimny ise daha konforlu ama ic mekan cok dar birde yakit tuketimi biraz fazla ama arazide harika bana 2 senede hic sorun cikarmadi (masallah) :smiley:

Sayın CKaya,
Aydınlanmışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın...

CKAYA' Alıntı:
;D ;D Yesil Suziyse tanimiyorum abi :smiley: 9 una cok az kaldi sabirsizlaniyorum. 9 undan once hazirda yagmur yagiyor eymir cevresinde bi toplansak mi ufak mini bir heves giderme amacli acaba zamanini uydurabilen gelse :smiley:
Bugün dikkat ettiyseniz 13,00- 17,00 arası yoktum:smiley: Kutsal tepeye çıktım bir arkadaşımla.Yağmurda eymiri izledim:smiley:
@ Çağın hocam çok haklısın ama bana sorarsan pazar günü bir kurtlarımızı dökelim.sonra zaten 3 hafta kadar büyük etkinlik açmayacaz.O aralar birçok spontan buluşma yapalım bencede.Müsait olan 3-5-10 araç minik geziler kurt dökmeler yapalım:smiley:Hatta gelecek hafta bir gece biri 3-5 kişiyi arasın ÖZLEDİM GECE 2 DE ÇIKMAYI:smiley:)) Burada ben ve diğer başka arkadaşlardan birbirimizi aradığımız telefonlaştığımız arada sohbet için görüştüğümüz 7-8 arkadaş var zaten.Pazar günü diğer arkadaşlarlada etkinlikte minik bir toplantı yapıp diğer arkadaşlarında tellerini falan alırsak daha genişleriz.Daha kısa zamanda organize olabiliriz.Ben herkese içten ve samimiyim, tüm arkadaşlarda öyle bundan eminim.Ama pekişmemiz , amacımıza daha da yaklaştırır bizi.Herkese saygılar selamlar

outlaw06' Alıntı:
ANKARA OFFROAD VE OUTDOOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 4. BÜYÜK ETKİNLİĞİ
Yer :Işıkdağı/ Karagöl
Tarih :09 Aralık 2012
Buluşma yeri :İstanbul yolu ;Şaşmaz kavşağını geçince TAYMEK önü
Saati :08,30 (09,00 teker döner)
Dönüş saati :16,30

KATILIM LİSTESİ ARAÇ KİŞİ

1-Savaş Tanır ZJ 5,2 (Tüplü) 3 Kişi
2-Mesut Köse CJ 8 2 Kişi(c.tesiden kamplı)
3-Mustafa Suzi 2,5 2 Kişi(c.tesiden kamplı)
4-Cem Kılıç Land 2 Kişi
5-Erkan Eroğlu Renegade 2,8 1 Kişi
6-İlker Suzi 1,6 1 Kişi
7-Ersin Terrano II 3 Kişi
8-Eray Rocky 2 Kişi
9-Dalca Cömert Subaru
10-Orhan Bey Pajero 1 kişi
11-Salih Bey Niva 2 Kişi
12-Salih Yardımcı Suzi 2 Kişi
13-Çiğdem Tabanvay 1 Kişi (C.tesiden Kamplı)
14-Murat Özbay XJ 4,0 1 Kişi (C.tesiden kamplı)
15-Erem Ergüder XJ 4,0
16-Ferhat Bey XJ 4,0
17-Şener GÜLEÇ Suzi 1,6 2kişi
18-Hüseyin SARIÇİÇEK L200 MAGNUM
19-Aytaç Mutlu ZJ 5,2 2 Kişi
20-Dinçer İzzet Canol Pajero 2,6
21-Çağın Kaya CIMCIM
22-Yiğit Değirmencioğlu VW Amarok 2 Kişi
23-eflatun cem pajero 3.2
NOT; Gelmek isteyen listeye adını ekleyebilir.Gelemeyecekler lütfen şimdiden mesajla bildirsinler,bir iki gün kala gereksiz bahaneler bulmayalım:smiley:Yeme içme; herkes kendine ait yiyecek getirecektir.Telsizi olanlar lütfen getirsinler.Hava soğuk veya güneşli olabilir.Hazırlıklı gelinmesi rica olunur.Maket uçak veya aracı olanlar getirebilir.Sırf Alkol odaklı gelinmemesi rica olunur.Aile ile katılmak isteyen ailesi ile katılabilir.Kuru odun bulamayabiliriz;yakacak getirilmesi vatandaş menfaatinedir:smiley:Semaverleri unutmayalım lütfen:smiley:Vatana millete hayırlı olsun:smiley:
ETKİNLİK;Saat 09,00 hareket.Takribi 10,30 varış.Sabah çayı faslı.Katılmak isteyenlerle Offroad turu.12,30 gibi büyük ateş yakılacak/mangal keyfi.Offroad turu.Yemek sonrası trekkıng turu.Semaver keyfi/sohbet.16,30 dönüş.
Zaten gurubumuz çok kaliteli insanlardan oluşuyor.Taşkınlık, uç hareketler, gurubun huzurunu birlikteliğini bozacak hareketler yapılmaması özellikle rica olunur:smiley:
4x4 ve binek araçlar katılabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR