Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,617
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Babamda bir gariplik var o zaman Monti hocam:smiley:))
Şaka bir yana ben sevmek derken şunu kasteddim; adam cebinde parası var cherokee hastasıyım diyor birgün alacam diyor ama almıyor.Yada arabası var satıp alacam diyor ama yapmıyor.Sevmek bu değil.Benim gibi x5 i satıp alabiliyormusun:smiley: O dur sevgi.Motor işine gelince. Dediğin gibi çok meşakkati var.Emek istiyor.4 amortisör üzerinde salınarak elini camdan atarak etraafı izleyerek rahat koltuğunda oturup gidilen birşey değil:smiley:Sürekli mücadele ve dikkat.Çok sevmek lazım, heves etmek değil.

Etiketler

@savaş

Motor un keyfinde de rüzgarın içinde gidersin
etrafında metaller yoktur. heryerin acıktır
hızını bile kadrandan değil rüzgardan hissederek öğrenirsin

Yanıılıromuyum Monti hocam

YAnılmıyosun başkan.

Arabayla giderken bir filmi seyredersin, motorla giderken o filmi yaşarsın.

Ben motor kötü falan demiyorum.Şu an bir hayabusam olsun isterdim.( gerçi yaş ilerledikçe enduro ağır basıyor) O kadarda iddialı bir motor yazdım bak:smiley: ben zahmet ve meşakkatinden bahsediyorum.mesela Murat geçen hafta çıktığımız dağa/orman yoluna motorla çıkarmısın?

Hayabusa ya en az bir kere binmek isterim

0-300 Km/H 24 Sn

Milyon dolarlık araclar 0-300 Km/h e
48 sn de cıkıyorken hayabusa 24 sn de cıkıyor

jeomad' Alıntı:
Hayabusa ya en az bir kere binmek isterim

0-300 Km/H 24 Sn

Milyon dolarlık araclar 0-300 Km/h e
48 sn de cıkıyorken hayabusa 24 sn de cıkıyor
100 tane milyon dolarım olsa hayabusa ve onun türevlerinin yanına yaklaşmam.

outlaw06' Alıntı:
Ben motor kötü falan demiyorum.Şu an bir hayabusam olsun isterdim.( gerçi yaş ilerledikçe enduro ağır basıyor) O kadarda iddialı bir motor yazdım bak:smiley: ben zahmet ve meşakkatinden bahsediyorum.mesela Murat geçen hafta çıktığımız dağa/orman yoluna motorla çıkarmısın?
Savaş hocam yol varsa motor gider. toprak olsun çamur olsun asfalt olsun. içinden geçemezse yanından geçer. oda olmazsa sırtlarsın 3 kişi geçirirsin yaw.

o dediğin rotayı aldım. yakın zamanda yapalım size resimlerini göndercem. hatta belki yarın yaparız. ;) üstelik şu an motorda yol lastiği var.

önce 8 silindire bakcaz sonra gerisi gelir be savaş hocam.

Başkan kızlcahamam soğuksudan girdik. Dağlardan çeltikçiye indik. güdül sorgun göletine girdik çıktık. Ayaş üzerinden döndük. 310 km suladık. Google maps bizim gittiğimiz yolları tanımıyo. Google earth de çizcem bu rotayı. çok güzel rota oldu. Bide 30 km mıcıra yakalanmasaydık dahada nefis olcaktı. :-\ :-\

Ahanda resim 3-5 tane

GOPR0096.JPG

GOPR0102.JPG

GOPR0107.JPG

GOPR0117.JPG

GOPR0131.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR