Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,608
Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Resimleri olmaz ise face deki grubumuzdan da yayinlayabilirsiniz sanirim. Yuklemek kolay olur en azindan.
Buradan da linkleyebilirsek mutlulugunuza bizde ortak olalim.

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

jeomad' Alıntı:
Olay budur iste. Kmz olarak rotayi bekliyoruz.
İlk fırsatta.

jeomad' Alıntı:
Resimleri olmaz ise face deki grubumuzdan da yayinlayabilirsiniz sanirim. Yuklemek kolay olur en azindan.
Buradan da linkleyebilirsek mutlulugunuza bizde ortak olalim.
Olur orayada atalım başkan.

jeomad' Alıntı:
Bugu kizilcahama yolundaki motorcular sizmiydiniz? Baraji seyreden
Yok pazar sadece yıkatmaya çıkardım motoru. Biraz toz pis olmuş, ön cam da sinek mezarlığına dönmüştü ;D

bende gördüm o motorcuları hatta uzunca bir süre önlü arkalı gittik.gerede çıkışından çıktım ben onlar devam ettiler..

Bak şimdi başkan napıyoruz;

senin L 200 un arkada çeki demiri vardır. Bi tane römork alıyoruz, sonra da aşadaki moturdan alıyoruz . bunla her yere dalarız berabercene. kol bacak kırmak serbest.

3 gun sonra 45 dereceyi bu çıkmıyo diyoz sonra 2 zamanlı special makina alıyoz artık kafayıda kırabiliriz.

2012-Yamaha-WR250FR-EU-Racing-Blue-Action-002.jpg

Monti' Alıntı:
Bak şimdi başkan napıyoruz;

senin L 200 un arkada çeki demiri vardır. Bi tane römork alıyoruz, sonra da aşadaki moturdan alıyoruz . bunla her yere dalarız berabercene. kol bacak kırmak serbest.

3 gun sonra 45 dereceyi bu çıkmıyo diyoz sonra 2 zamanlı special makina alıyoz artık kafayıda kırabiliriz.

Kafa göz kol bacak kırmasak olmazmı ?

Motordan düşmeyen motorcu yoktur, düşecek motorcu vardır ;D :eek: :eek: :eek:

Monti' Alıntı:
Motordan düşmeyen motorcu yoktur, düşecek motorcu vardır ;D :eek: :eek: :eek:

1- Tarlaya uctum. Yagmur oluğundan sıcrayarak taralaya havada 15-20 metre kjadar süzüldükten sonra yumuşak bir iniş yaptım.
2- Köy yolunda virajda karşıma cıkan traktör bugday sapları yüklü geliyordu. O suratle traktör den sarkan samanlar ile böğürtlenlerin birleştiği karanlık noktaya daldım. Nasıl cıktım hatırlamıyorum.
3- Gerisinde de ağırlığını taşıyamayıp yan yatırdıklarım

Düşmüş sayılırmıyım çözemedim.

Bu vatandaşı ne yapardınız

http://www.google.com.tr/url?url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DI_bedK5W8qk&rct=j&sa=X&ei=TDVXUIyzOub04QSEzoDoCA&ved=0CCMQuAIwAA&q=f%C3%BCtursuzca+g%C3%BClen+adam&usg=AFQjCNE0Pinjyx51wgIwtA4z3njs1Jq7Iw

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR