Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,634
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

@Monti

Kendi Malımın hiç kıymeti yoktur. Parcalansada önemsemem.
Ama başkasının malıda canıda benim için cok değerlidir.

İlk okula başlamadan evvel 250 cc ceze -jawa üzerinde depo nun üzerine binerek başladı 2 teker ile aşkım
Lisede Kendi Motorsikletlerim oldu.

Araya Üniversite ve iş hayatı girdi.
Madencilikle uğraşınca 4x4 ler girdi, Ancak Motor başka birşey içimde derinler de hala duruyor.

Etiketler

ıspatına gelince: aşkın senindir; cherokee benim işte...
,sevgilin bir var bir yoktur: biliyorsun X5 i abime sattım.
metresinden kurtulmak istersin yakandan düşmez >; honda 2 aydır satılık 34 bin tllik arabayı 32,5 a bırakıyorum alan yok....... eee haklımıyım tabirlerde:smiley:))))

jeomad' Alıntı:
İlk okula başlamadan evvel 250 cc ceze -jawa üzerinde depo nun üzerine binerek başladı 2 teker ile aşkım
Lisede Kendi Motorsikletlerim oldu.
Hemen başlatalım başkan motora seni. Bu ülkede motorun yaygınlaşmasına ihtiyac var. ciddi düşünürsen önce teorik eğitimini sonra pratik eğitimini aldırırız. sonra devam etmek istersen küçük cc motorla başlatırız. Böyle kuralına göre oynarsan riskleri minimize etmiş olursun.

kampanya.jpg

outlaw06' Alıntı:
subaru harikadır...boxer motorunun bizim benzinlere uygun olmayıp motor indirmesi hariç:smiley:
Savaş Hocam doğru diosun. Benzinlilerde eskiden oı risk vardı. Ama dizel olduğundan böyle bi risk yok bildiğim kadarıyla.

Arkadaşlar bir ibiş keyfi fotoğraım bile olmadığını farkettim.

Offf ya offff Ömrüm boşa geçmiş

İbiş Keyi nemi ?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65183.0
işte tarifi

Değerli doğasever arkadaşlar burada paylaştığınız bilgi ve fotoğraflara için sizlere teşekkür ederim.Bizlere faydanız çok oluyor.Bende yeni 4*4 Mıtsubıshı L200 aracımla en kısa zamanda doğayla buluşmayı planlıyorum.Kısa zamanda paylaşımlarınıza katılmak umuduyla...

jeomad' Alıntı:
Araciniz hayirli olsun mehmet bey,

21-23 eylulde dosod un duzce yorukler yaylasindaki etkinlige katilmayi planliyoruz
2 gece kampli olarak. Muhtesem oluyor
Cadir ve uyku tulumu hazirlamanizi tavsiye ederim.
en guzel etkinlikler cadirli olanlardir herzaman.

çok teşekkür ederim.Amatörlüğümü biraz il sınırlarında atalım sonra muhakkat şehir dışı dediğiniz gibi organizasyonlara katılırım..hem şimdi hanım hamile bırakamıyorumda yanımda getiremiyorumda :(

adakutay' Alıntı:
Değerli doğasever arkadaşlar burada paylaştığınız bilgi ve fotoğraflara için sizlere teşekkür ederim.Bizlere faydanız çok oluyor.Bende yeni 4*4 Mıtsubıshı L200 aracımla en kısa zamanda doğayla buluşmayı planlıyorum.Kısa zamanda paylaşımlarınıza katılmak umuduyla...

Hoşgeldiniz

Beni camurdan cıkaracak L200 geldi sanırım. :smiley:

en azından bana iyi örnek olunda girmeyeyim camura

burak mehmet' Alıntı:
çok teşekkür ederim.Amatörlüğümü biraz il sınırlarında atalım sonra muhakkat şehir dışı dediğiniz gibi organizasyonlara katılırım..hem şimdi hanım hamile bırakamıyorumda yanımda getiremiyorumda :(

Hayırlısı olsun

Hele yavrunuzun 40 ı cıktıktan sonra gelirsiniz kampa sizde

Monti' Alıntı:
Hemen başlatalım başkan motora seni. Bu ülkede motorun yaygınlaşmasına ihtiyac var. ciddi düşünürsen önce teorik eğitimini sonra pratik eğitimini aldırırız. sonra devam etmek istersen küçük cc motorla başlatırız. Böyle kuralına göre oynarsan riskleri minimize etmiş olursun.

Küçük derken Kaç cc mesela

Alıştım ben bu aralar 2500 cc L200e de küçük deyince tuhaf geliyor
sanki mobilet filan diyeceksiniz diye korkuyorum

En sevdiğim hareket Tek tekerle gitmekti Lise yıllarımda
Ne günlerdi

jeomad' Alıntı:
Küçük derken Kaç cc mesela

Alıştım ben bu aralar 2500 cc L200e de küçük deyince tuhaf geliyor
sanki mobilet filan diyeceksiniz diye korkuyorum

En sevdiğim hareket Tek tekerle gitmekti Lise yıllarımda
Ne günlerdi
Başkan senin heybete göre ufaklık 600 cc den başlar derim ben ama en doğrusu eğitimin arkasına deneyip bulmak.

Lisede tek teker herkez gider yada gitmeye çalışır ama o yıllar arkada kalmıştır. Eğitim şarttır.

Bu arada ibiş keyfi özlemlerindeysen 2 teker olayına hiç girme bu iş tam ırgat işi. 35 derece havada kafaya kask tak, kaskın için min 60 derece olur. mont giy kırmızıda durur durmaz yaz ortasında kaynar duş almış gibi olursun. Yok botlar , pantalon eldiven. vallah bunları düşününce motoru bırakasım geldi bi an. :'( :'( :'(

outlaw06' Alıntı:
Motorcu olmak için ;motoru cidden sevmek lazım, merak etmek değil.Murat sen l200 devam usta:smiley:
Savaş hocam bişi sölicem; dünya üzerindeki erkeklerin tamamı motoru sever ve ister. Motora binenler sadece bunun farkında olanlardır ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR