Başkan eyvallah. Cmt bu sabahki gibi yağmur atıştırmıyosa yapıyom bu rotayı. Resimleri eklerim.jeomad' Alıntı:işte süpriz rota
yangın kulesinin 200 m güneyinde çardak var yol kenarında
tam uzanıp dinlenmek için 10 numara yer
Savaş hocam Kızılcahamamın doğası nefis tabiki hiç bişiye değişmez ama motorla hem önce yol yap hem sonra toprak yap günübirlikte zorluyo. Şimdi havada erken kararıyo zaten. O sebepten az daha yakın yerler bu mevsime uygun. Bu arada TRT arkaları Mühye filan kafada ezbereoutlaw06' Alıntı:Muratçım çizsene trt nin arkasını Kimse uzağa gitmek istemiyor yahu.Monti hocam kızılcahamamın doğasına değer ama
Murat başkan, bu kumanın kumasımı yoksa eski kumayı boşladınmı ??? ??? Hayırlı olsun kazasız belasız kullanasınjeomad' Alıntı:Yeni "Onroad" aracımız;
Başkan üzüldüm aşkının takla atmasınada ama sizin yaptıklarınıza az bile oluyo valla. Bereket çok sağlamlar bunlar.jeomad' Alıntı:Bu arada Aşkım ise estetik yaptırıyor sanayide Yazık o cok Kahrımı çekti. Son oynaşmamızda çayırda fazla oynadık 2 takla atınca heryeri ne estetik farz oldu.
Ama hala onu cok seviyorum.
Rota çalışmalarına devam
Ayın 21-23 ü arası düzce oyunlarına kamplı katılmazmısınız ?
Monti' Alıntı:Başkan üzüldüm aşkının takla atmasınada ama sizin yaptıklarınıza az bile oluyo valla. Bereket çok sağlamlar bunlar.
İş gereği 18-23 Bosnaya gidiyorum yoksa gelmek isterdim. Bu arada geçtiğimiz hafta sonu Nallıhan Sarıçalıdağında kamp yaptık 14 kişi kadar . Çok ciddi soğuk aldık hepimiz. Mevsim dönmüş artık.
Başkan Forester 2.0 Dizel hemde boksçu dizel ordan takıldım zira ev-iş git-gel günlük min. 110 km benim. Benzinli mümkün değil bana.
Sayın Başkan,jeomad' Alıntı:Sayın Monti
Motorsikletini ve alırsanız (dilerim almanızı cok isterim ) forester inizi şöyle arazide 1 km kullanabilirmiyim ( ??