Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,562
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

jeomad' Alıntı:
1- Tarlaya uctum. Yagmur oluğundan sıcrayarak taralaya havada 15-20 metre kjadar süzüldükten sonra yumuşak bir iniş yaptım.
2- Köy yolunda virajda karşıma cıkan traktör bugday sapları yüklü geliyordu. O suratle traktör den sarkan samanlar ile böğürtlenlerin birleştiği karanlık noktaya daldım. Nasıl cıktım hatırlamıyorum.
3- Gerisinde de ağırlığını taşıyamayıp yan yatırdıklarım

Düşmüş sayılırmıyım çözemedim.
Sayılırsın başkan amam kontenjan dolmamış daha yeni ısınmaya başlamışın ;D ;D ;D

Etiketler

Bazen diyorum devlet bana iyi bir emekli maaşı bağlasa, yada kirada 6-7 tane evim olsa.Oh ayda eder 3,500 tl gelir:smiley: gitsem bir karavan alsam.kapısına cherokeemi koysam.Bir akşam mangal yaksam, bir akşam balık tutsam, birgün keşif gezisi yapsam bir hafta sahilden tur yapsam...

outlaw06' Alıntı:
Bazen diyorum devlet bana iyi bir emekli maaşı bağlasa, yada kirada 6-7 tane evim olsa.Oh ayda eder 3,500 tl gelir:smiley: gitsem bir karavan alsam.kapısına cherokeemi koysam.Bir akşam mangal yaksam, bir akşam balık tutsam, birgün keşif gezisi yapsam bir hafta sahilden tur yapsam...

Savaş saatin alarmını duymadın galiba

outlaw06' Alıntı:

ah ah.jpg

Ömer abi alarma ne hacet ;kurtboğazında iftarda gördün, benim 1,5 yaşında bir kızım var gece 4 te bir fasıl sabah 7 de bir fasıl yapar babasına.Uyanmazsam burnumu ısırıyor vallahi:smiley:)))))))) 7 den sonra uyu uyuyabilirsen...

İyi uykular ankaram. Siz ev tatil karavan emeklilik hayalleri kurun. Ben se hakkariye hangi yoldan giderim hesaplari yapiyorum.
Carpiyom boluyom naparsam yapayim git gel 3000 km. Audi nin motorunu acacam galiba birazcik bu hafta

Bulent abi hos geldin. Tatil fasillari bittimi. Aks kiracakmiyiz bu kis? Duzce etkinligine geliyormusunuz bu hafta sonu ?

Murat Merhaba

Ben Düzce ye gitmek istiyorum

Ancak daha Suzuki dönemini açmadım.
Karavan ve motorla Cuma dan gitmeyi planlıyorum

Yolu bilmiyorum 500 metre toprak-dik ve virajlı bir yoldan bahsediyorlar

KAravanla o arada sıkışırmıyım diye düşünüyorum

Bakalım, hayırlısı

Arkadaşlar, Hıdırlar Yaylası'na bir daha giderseniz, tavsiye ederim Manda yoğurdundan yapılma ayran için, yalnız çok ağırdır dikkat edin, ben yayladan aşağı gözlerim kapanarak inmiştim :smiley:

bkocoglu' Alıntı:
Serkan , Hıdırlar neresi????

Işık Dağı'nın karşısı Bülent Abi, Güvem tarafından, dağ yolundan da gidilebiliyor, Hıdırlar Köyü'nün Yaylası ama başka köylerden de kalanlar var, yazı orda geçirirler, çok güzel bir yayla, Karadeniz gibi...

Bulent abi karavan nasil senin cekili mi. ?
Cekili ise bir yada 2viraj keskin ve dik zemin gevsek ve tozlu
Sikinti olabilir.

Ama destek bulman sorun olmaz. Bir tarafi kamp diger tarafi koy. Yolun.

9600 librelik winc le 4300 kilo cekebilirsin diyor google amca dogrumu ?

Arkadaslar daha fazla guce ihtiyac olacak kadar batmayin lutfen arazide cekemezmisim bak.

Not: itina ile pesin para ile cekilir. Ben kimseye kusup darilmam cekerim. Parasiyla degilmi yahu. Fiyatini tarifesini dostlar belirlesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR