Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,148
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

En ücra yerlerde bile gördüğüm bir çirkin bir manzara çıkıyor karşıma

IMG_9775.JPG

IMG_9777.JPG

IMG_9778.JPG

IMG_9780.JPG

Etiketler

Binkoz ve değirmenönü köylerini ziyaret ediyorum ve şimdilik bu kadar, yolculuğun devamı eşsiz manzara fotoğrafları ile devam edicek

IMG_9784.JPG

IMG_9786.JPG

IMG_9802.JPG

IMG_9806.JPG

Günaydın arkadaşlar ;
Erkan abi harika olmuş fotolar paylaşımın için teşekkürler

adaşım erkan abimizin fotoları gerçekten de çok güzel ve emek var her bir kare de.. ellerin parmakların tekerin dert görmesin ERKAN NEZİR kardeşim... :smiley:

Erkan abi fotograflar harika cok tesekkurler.

Buralara gitmeliyiz, nefis yerlermis.

Erkan Nezir, Erkan Eroğlu abilerim vallaha fotolarınız beni 1 aydır çektiğim iş, harç-borç sıkıntılarından bir nebze olsun arındırdı ,ellerinize gönlünüze sağlık.Cidden çok harika günler, mükemmel etkinlikler yaşadık.Herkesin gönlüne, kesesine, tekerine sağlık:smiley:

Burak Mehmet Üçkol efendi 2 aydır tutturdun hamam.Murat kaç kere halı saha maçları yaptırdı guruba, Salih paintboll yaptırdı (gerçi Salih ordan cezalı,1 kereyle kaldı tadı damağımızda), sen daha bir kere bizi hamama götüremedin.Hadi sen ve abilerimizde kabul ederse aç hamam etkinliği gidek te kalıplaşmış kirlerimizden arınak.3 tas su dökünek, göbek taşında çiğköfte marul yiyek:smiley:))Ben bundan kelli spontan falan açmıyorum.Anasını satim d.günü yapıyoruz eğlence tertipliyoruz gece yarıları dostları buluşturuyoruz;burda bana değil birbirine teşekkür ediyor arkadaşlar:smiley:Yazdığımız günaydın ! a bile cevap gelmiyor:smiley:Acaba guruba yeni nefeslermi lazım.Dostlar, tanıştırdığımız abiler-kardeşler artık ortamı bayağılaşmışmı bulmaya başladı:smiley:Kış gelsin bakalım HIZLANIRIZ YİNE.Garip.Demekki hak etmiyoruz, gevezeliğimizle zorla teşekkür alıyoruz.Hadi hamamı seç gün ayarla bir akşam gidelim:smiley: P
En başta MAKSUT abi (Mesut) :smiley:)) ve diğer tüm abilerime kardeşlerime yukarda fotolarda yaşadığımız güzellikler için şahsım adına bir kere daha teşekkürler

Erkan abi iftar etkinliği yanında sahur da yazman süper.Biz geçen sene Muratla ve diğer birkaç arkadaş iftar yer ordan semaver yapar sahura kadar takılırdık.Süperdi.Bu ramazanda da iftar etkinliği ve ayrıca sahur süper olur.Güzel fikir...

Savaş Cherokee' Alıntı:
Burak Mehmet Üçkol efendi 2 aydır tutturdun hamam.Murat kaç kere halı saha maçları yaptırdı guruba, Salih paintboll yaptırdı (gerçi Salih ordan cezalı,1 kereyle kaldı tadı damağımızda), sen daha bir kere bizi hamama götüremedin.Hadi sen ve abilerimizde kabul ederse aç hamam etkinliği gidek te kalıplaşmış kirlerimizden arınak.3 tas su dökünek, göbek taşında çiğköfte marul yiyek:smiley:))Ben bundan kelli spontan falan açmıyorum.Anasını satim d.günü yapıyoruz eğlence tertipliyoruz gece yarıları dostları buluşturuyoruz;burda bana değil birbirine teşekkür ediyor arkadaşlar:smiley:Yazdığımız günaydın ! a bile cevap gelmiyor:smiley:Acaba guruba yeni nefeslermi lazım.Dostlar, tanıştırdığımız abiler-kardeşler artık ortamı bayağılaşmışmı bulmaya başladı:smiley:Kış gelsin bakalım HIZLANIRIZ YİNE.Garip.Demekki hak etmiyoruz, gevezeliğimizle zorla teşekkür alıyoruz.Hadi hamamı seç gün ayarla bir akşam gidelim:smiley: P
En başta MAKSUT abi (Mesut) :smiley:)) ve diğer tüm abilerime kardeşlerime yukarda fotolarda yaşadığımız güzellikler için şahsım adına bir kere daha teşekkürler

ozaman ramazandan önce bi arife suyuna girelim 7 temmuz cumartesi hamama gidelim 8 temmuzda uyuruz 9 unda tertemiz niyetlenelim..
Ben bi hamam araştırmasına gireyim. şöyle havuzlu olursa daha iyi olur aslında..

burak mehmet' Alıntı:
ozaman ramazandan önce bi arife suyuna girelim 7 temmuz cumartesi hamama gidelim 8 temmuzda uyuruz 9 unda tertemiz niyetlenelim..
Ben bi hamam araştırmasına gireyim. şöyle havuzlu olursa daha iyi olur aslında..
:smiley:

burak mehmet' Alıntı:

çalmalı oynamalı yemeli içmelimi olacak hamam Osmanlı hamamı var nasıl olur ama pazartesi günü olursa fena olmaz temizlik günü o gün

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR