Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,816
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

noştalşiii...

740334_10151345038787356_261296038_o.jpg

Etiketler

o zamanlar, dinçer abi de önde demir varmış ben şimdi farkettim :smiley:

IMG_0107.JPG

Erkan ellerine sağlık arkadaşım ne güzel resimler, tekrar aklımıza getirdin etkinliklerde yaşanan güzel anları tekrar saolasın ve tabiki maaşallah.

14-15 haziran keşif gezim

İlk durağım kurtboğazı barajını gectikten sonra yolun sağından girilen pazar nahiyesiydi ama öncesinde köprünün üzerinden pazar çayının bir kaç fotoğrafını çektim

IMG_9624.JPG

IMG_9625.JPG

IMG_9626.JPG

IMG_9627.JPG

Yolda ki tabelada da göreceğiniz gibi sırasıyla duraklarım ama il önce daha evvelde gittiğim pazar köyü hacı ali camii ni ziyaret ediyorum tarihi bir camii olan hacı ali camii, rumi takvime göre1318-1320 yılında yapılmış

IMG_9628.JPG

IMG_9629.JPG

IMG_9630.JPG

IMG_9631.JPG

Yine pazar nahiyesin de bulunan selçuklu dönemine ait bir çeşme, restoresi adam akıllı yapılmamış doğal taştan yapılması gereken restore malesef beton taşlar ile yapılmış
Sonraki durağım ise pazar camii, yapılış tarihi belli olmayan ve zamanında kilise olan bu ibadethane, türklerin bu bölgeye yerleşmesi ile cami ye çevrilmiş ve yine yanı başındaki çeşme de kilise yapılırken yapılmış

IMG_9645.JPG

IMG_9646.JPG

IMG_9647.JPG

IMG_9649.JPG

Pazar camii, yapılış tarihi belli olmayan ve zamanında kilise olan bu ibadethane, türklerin bu bölgeye yerleşmesi ile cami ye çevrilmiş ve yine yanı başındaki çeşme de kilise yapılırken yapılmış

IMG_9650.JPG

IMG_9651.JPG

IMG_9652.JPG

IMG_9648.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,783
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri