Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,157
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Pazar dan cıkıp büyük bir merakla gittiğim iymir köyüne ve köydeki insan eli ile yapılmış tünel ve mağaralara gidiyorum ama gittiğim köyde büyük bir hüsrana uğruyorum birtanesinin 4 kilometre uzunluğunda olduğunu söyledikleri tünel ve diğer mağaraların girişi ya kapatılmış ya çöplük olarak kullanılmış yada ahır yapılmış

IMG_9658.JPG

IMG_9660.JPG

IMG_9661.JPG

IMG_9662.JPG

Etiketler

İymir köyü
Bu kültürel hazineye byük bir saygısızlık yapılmış ve değerinin farkında olamamışlar

IMG_9663.JPG

IMG_9664.JPG

IMG_9665.JPG

IMG_9666.JPG

Bir sonra ki durağım ise otacı köyü şıhlar, ürküt ve inli mahalleleri ve burada bulunan türbeler

IMG_9674.JPG

IMG_9675.JPG

IMG_9676.JPG

IMG_9677.JPG

Ve aynı yoldan geri dönüşte karşıma çıkan güzellikler

IMG_9697.JPG

IMG_9698.JPG

IMG_9699.JPG

IMG_9700.JPG

Ve kurtboğazı barajına tekrar geliyorum, buradan yolun karşısına geçerek çeştepe köyü ve iğmir göletine ulaşıyorum

IMG_9719.JPG

IMG_9720.JPG

IMG_9724.JPG

IMG_9726.JPG

14-15 haziran keşif gezim

İğdir göletini ardımda bırakarak esenler köyüne ilerliyorum

IMG_9727.JPG

IMG_9729.JPG

IMG_9733.JPG

IMG_9734.JPG

Ve dağlara tırmanışa geçiyorum rotam dağları aşıp kirmir vadisi ve oradaki köylerin bir kısmını dolaşmak

IMG_9737.JPG

IMG_9738.JPG

IMG_9739.JPG

IMG_9740.JPG

kirmir vadisi, yeni yapılan doğanözü barajı ve yol boyu manzaralar

IMG_9741.JPG

IMG_9745.JPG

IMG_9746.JPG

IMG_9747.JPG

Ansızın doğanın güzel bir süprizi bir şahin karşıma cıkıyor ve net olmayan 2 fotoğraf alıyorum

IMG_9766.JPG

IMG_9767.JPG

IMG_9769.JPG

IMG_9770.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR