Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkan abi, savaş abi çağın burak teşekkürler bu arada daha yolculuğumun henüz yarısı bile değil devamı az sonra
Binkoz ve değirmenönü köylerini ziyaretimin ardından yeni yapılan baraj nedeni ile azalan kirmir çayından geçiyorum ve abacı peribacalarını ziyaret ediyorum
Mahkeme ağacın kiliseleri çok güzeldi zamanın o şartlarında büyük bir emek sonucu yaplımış ve duvarlarda kazı yaparken kullandıkları sivri bir cismin izlerini 1cm ara ile duvarda actığı kesikleri görmek mümkün motiflerde de cok güzel buradan tam ayrılacakken birden tanıdık bir ses duydum ve kafamı cevirdiğimde 30 metre ötedeki catıda leyleğin gasını hızlı hızlı acıp kapatarak bu sesi çıkardığını gördüm ve iki güzel yavrusu vardı görüntü muhteşemdi
Kiliseleri ve leylek ailesini gerde bırakarak kuzeye kızılcahamam doğru yola çıktım ve yol boyunca 1-2 kilometre uzaman ve yeni yapılan doğanözü barajı yeşilin içinde güneşin konumuna göre kimi zaman ayna gibi parlıyordu
Güzel manzaralar eşliğinde kızılcahamama ulaşıyorum hem aracıma hemde kendime yakıt ikmali yaptıktan sonra eski istanbul yolu boyunca ilerleyerek bulak köyüne oradan ayvacık köyüne ve bu köyü de geçtikten sonra dağlara doğru yeni bir tırmanışa geçiyorum