Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,800
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

akşam oldu eve gidelim artık... :smiley:

294142_310730049060459_524650262_n.jpg

Etiketler

Erkan abi, savaş abi çağın burak teşekkürler bu arada daha yolculuğumun henüz yarısı bile değil devamı az sonra :smiley:

Binkoz ve değirmenönü köylerini ziyaretimin ardından yeni yapılan baraj nedeni ile azalan kirmir çayından geçiyorum ve abacı peribacalarını ziyaret ediyorum

IMG_9809.JPG

IMG_9810.JPG

IMG_9812.JPG

IMG_9814.JPG

IMG_9816.JPG

abacı peri bacalarını kısa bir ziyaretin ardından mahkeme ağacin köyü mağara kiliselerini görmek üzere aracımla tekrar hareket ediyorum

IMG_9830.JPG

IMG_9839.JPG

IMG_9841.JPG

IMG_9842.JPG

IMG_9843.JPG

Mahkeme ağacın kiliseleri çok güzeldi zamanın o şartlarında büyük bir emek sonucu yaplımış ve duvarlarda kazı yaparken kullandıkları sivri bir cismin izlerini 1cm ara ile duvarda actığı kesikleri görmek mümkün motiflerde de cok güzel buradan tam ayrılacakken birden tanıdık bir ses duydum ve kafamı cevirdiğimde 30 metre ötedeki catıda leyleğin gasını hızlı hızlı acıp kapatarak bu sesi çıkardığını gördüm ve iki güzel yavrusu vardı görüntü muhteşemdi

IMG_9875.JPG

IMG_9876.JPG

IMG_9877.JPG

IMG_9878.JPG

IMG_9879.JPG

Kiliseleri ve leylek ailesini gerde bırakarak kuzeye kızılcahamam doğru yola çıktım ve yol boyunca 1-2 kilometre uzaman ve yeni yapılan doğanözü barajı yeşilin içinde güneşin konumuna göre kimi zaman ayna gibi parlıyordu

IMG_9912.JPG

IMG_9913.JPG

IMG_9914.JPG

IMG_9919.JPG

IMG_9921.JPG

Asfalt yolda ilerlerken yolun üst tarafındaki yamaçta yine eski bir yerleşim yeri dikkatimi çekiyor

IMG_9922.JPG

IMG_9923.JPG

IMG_9926.JPG

IMG_9934.JPG

IMG_9935.JPG

Güzel manzaralar eşliğinde kızılcahamama ulaşıyorum hem aracıma hemde kendime yakıt ikmali yaptıktan sonra eski istanbul yolu boyunca ilerleyerek bulak köyüne oradan ayvacık köyüne ve bu köyü de geçtikten sonra dağlara doğru yeni bir tırmanışa geçiyorum

IMG_9936.JPG

IMG_9937.JPG

IMG_9938.JPG

IMG_9940.JPG

IMG_9945.JPG

Kısa bir tırmanışın ardından karşımda ışık dağı beni selamlıyor

IMG_9947.JPG

IMG_9948.JPG

IMG_9951.JPG

IMG_9952.JPG

IMG_9953.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,597
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri