Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,142
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Güzel manzaralar eşliğinde daha evvel Anoff gürubundan çok sevdiğim ve çok değer verdiğim abilerimi de ağırladığım köy evime doğru ilerliyorum

IMG_9954.JPG

IMG_9955.JPG

IMG_9956.JPG

IMG_9957.JPG

IMG_9958.JPG

Etiketler

Doğa o kadar muhteşem ki başınızı çevirdiğiniz her yerde bir hareket var kuşlar, kelebekler, inekler ve en güzeli de bu senenin yavrularını gözlemleyebilmek

IMG_9960.JPG

IMG_9962.JPG

IMG_9963.JPG

IMG_9969.JPG

IMG_9970.JPG

Bu güzel manzaralar eşliğinde bu gece konaklayacağım köy evime ulaşıyorum ertesi gün tekrar yola koyulmak üzre biraz enerji toplamalıyım

IMG_9972.JPG

IMG_9977.JPG

IMG_9978.JPG

IMG_9979.JPG

IMG_9983.JPG

resimler,anlatımın harika kalbi güzel insan emeklerine saglık,ellerine sağlık hemde böyle kendi başına gezmek olmuyor ! ne yerler varmış ankarada sayende ögrendik ama gönül görmek istiyor.

orhan19' Alıntı:
resimler,anlatımın harika kalbi güzel insan emeklerine saglık,ellerine sağlık hemde böyle kendi başına gezmek olmuyor ! ne yerler varmış ankarada sayende ögrendik ama gönül görmek istiyor.

İnşallah orhan abim ben keşif yapıyorum uygun bir zamanda bir organizasyon yaparak hep birlikte gideriz
Bu arada daha evelde söylemiştim yeni aracın tekrar hayırlı olsun kazasız kullanmak nasip olsun, nasıl abi memnunmusun toyotadan

Ertesi gün yola çıkmadan evvel bahcemden bir kac fotoğraf

IMG_0006.JPG

IMG_0009.JPG

IMG_0010.JPG

IMG_0011.JPG

IMG_0003.jpg

Bu kez orman yollarında geziye devam ediyorum bakalım karşıma ne güzellikler çıkıcak

IMG_0013.JPG

IMG_0014.JPG

IMG_0015.JPG

IMG_0016.JPG

IMG_0018.JPG

O küçük kuştan sonra ilk olarak bu karga kardeşler çıktı karşıma

IMG_0032.JPG

IMG_0033.JPG

IMG_0035.JPG

IMG_0036.JPG

IMG_0041.JPG

Karşıma çıkan ilk yaylada bu hüt hüt kuşlarına rastlıyorum

IMG_0042.JPG

IMG_0044.JPG

IMG_0045.JPG

IMG_0046.JPG

IMG_0047.JPG

Hüt hüt kuşlarından sonra ormanda ilerler iken bu güzel kızılgerdanı fotoğraflıyorum

IMG_0048.JPG

IMG_0051.JPG

IMG_0052.JPG

IMG_0053.JPG

IMG_0054.JPG

Bir gün ormanlarda kuşlardan daha fazla çöp ve bidon görürsem hiç şaşırmayacağım nasıl bir milletiz anlamıyorum en ücra yerlerde dahi bu çöpleri görmek mümkün ve her yıl bu ormanlarda kesilen ağaçları görmekten bıktım 20 yıldır kese kese bitiremediler

IMG_0056.JPG

IMG_0057.JPG

IMG_0058.JPG

IMG_0059.JPG

IMG_0060.JPG

ve yaylada hayvan sürülerine rastlıyorum yılkı atları, merkepler ve sığırlar

IMG_0073.JPG

IMG_0074.JPG

IMG_0075.JPG

IMG_0076.JPG

IMG_0077.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri