Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğa o kadar muhteşem ki başınızı çevirdiğiniz her yerde bir hareket var kuşlar, kelebekler, inekler ve en güzeli de bu senenin yavrularını gözlemleyebilmek
resimler,anlatımın harika kalbi güzel insan emeklerine saglık,ellerine sağlık hemde böyle kendi başına gezmek olmuyor ! ne yerler varmış ankarada sayende ögrendik ama gönül görmek istiyor.
resimler,anlatımın harika kalbi güzel insan emeklerine saglık,ellerine sağlık hemde böyle kendi başına gezmek olmuyor ! ne yerler varmış ankarada sayende ögrendik ama gönül görmek istiyor.
İnşallah orhan abim ben keşif yapıyorum uygun bir zamanda bir organizasyon yaparak hep birlikte gideriz
Bu arada daha evelde söylemiştim yeni aracın tekrar hayırlı olsun kazasız kullanmak nasip olsun, nasıl abi memnunmusun toyotadan
Ertesi gün yola çıkmadan evvel bahcemden bir kac fotoğraf
Bir gün ormanlarda kuşlardan daha fazla çöp ve bidon görürsem hiç şaşırmayacağım nasıl bir milletiz anlamıyorum en ücra yerlerde dahi bu çöpleri görmek mümkün ve her yıl bu ormanlarda kesilen ağaçları görmekten bıktım 20 yıldır kese kese bitiremediler