erka' Alıntı:günaydınnn.... sevdiklerinizle çok güzel bir gün olması dileğiyle...
ABİ HARİKASIN.. JANTLARDA SÜPERorhan19' Alıntı:buda erkan abime özel
abi biz açalım ankaraya böyle bir jeep&bar ne orjinal olur.. iç konsepti kabaca sunayım masalarımız... bardak ve mutfak ekipmanları ve koltuğumuz duvar iç dizaynlarımızCKAYA' Alıntı:Herkese günaydın. Erkan abi bu bar nerede gidelim yaw yada biz bir tane açalım konsepti harika olur herşeyin JEEP parçaları ile olduğunu düşünsene harika
Mehmet bey selam.Gezilerimize ve etkinliklerimize saygı,sevgi,dostluk,4x4 yaşam stili,doğa sevgisi ilkelerini benimsemiş herkes katılabilir.Lakin; ayda bir kere düzenlediğimiz büyük etkinlilklerde araç sınırı koymamamızın yanında arada yaptığımız spontan,anlık etkinliklere sadece gurupta samimi olduğumuz arkadaşlarla ve araç sınırı ile çıkıyoruz.Çok sert yerlerede gittiğimiz için küçük etkinliklerde 6-7 araçtan fazla gidemiyoruz.Elbette büyük etkinlik olduğunda sizide bekleriz.Logomuza bayrak eklemek konusundaki fikriniz için teşekkürler, lakin ben bayrağımızı çamura, kire, pis e, kuş pislemesine maruz bırakmak istemediğimden, çok düşünmeme ve istememe rağmen bayrak figürünü eklemedim.Ankara zaten başkentimiz, hayvan ve ağaç resmi doğa ve hayvan sevgisini, araç ta offroad ve 4x4 ü temsil ediyor.Gelelim renkler konusuna.Bununla ilgili geçmiş sayfalarda; yahu seçtiğim renklerden bir mana çıkarmayın, en güzel 3 renk buydu ifademe arkadaşlar gülmüşlerdiSanırım siz pkk bayrağıyla özdeşleştirdinizAğrılı biri olarak size şunu söyleyeyim acizane; it çakal bu renkleri bir çaputta kullandı diye biz bu 3 renkten kaçarsak ;onların çaputunu kabul etmiş oluruz sanırımSelamlartwinax' Alıntı:herkese iyi akşamlar gezilerinizitakip ediyorum ilk fırsatta bende aile ilekatılmak istiyorum eklediğiniz geziresimler de çok güzel eğerkabul ederseniz bir tavsiyemve sorum olacak gurubunuzun etiketlerine bayrağımız koyulsa daha iyiolmazmı birde araçlara yapıştırılan etiketlerdeki renklerin bir anlamı varmı bilgiverirmisiniz özelmesaj atamıyorum selamlar saygılar
erka' Alıntı:HERŞEY DOSLUK İÇİN.. herşey RUBİ için...