Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,809

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ayrıca bizi sofralarında ağırlayan güzel sohbetlerini ve sıcak çaylarını paylaşan orhan abi sizede çok teşekkür ederim
Ve işim nedeni ile son araçta o dağdan inmeden aranızdan ayrılmak zorunda kaldığım için herkezden çok özür dilerim

P1130146.jpg

P1130147.jpg

P1130149.jpg

cok k guzel paylasimlardi, herkese sicak ve yurekten davranislari icin cok tesekkurler, kosturmaktan ben pek fazla fotograf cekemedim, fotograflara baktikca ne kadar zevk aldigimi bir daha hissettim. :smiley:)

mesut kose' Alıntı:
Çağın Murat Dinçer Montiiiiiiiiiiii neredesiniz kardeşim yoklamada yok yazacağım ona göre ... :mad:

Burdayım Mesut abi, öncelikle günaydın herkese harika bir atmosfer içinde geçen, tüm grup üyelerinin beraberce haraket ettiği bir grubu bulmak sanırım imkansız yabancı sitelerde de gezi planlarını inceliyorum bir iki tane haricinde bu tarz bir grup yok :smiley: Bundan dolayı grubun buralara gelmesinde emeği olan siz abilerime teşekkürü bir borç bilirim.
Herşey 4X4 lüktü daha büyük buluşmalara gezilere grupça imza atacağımız kesin katılım gösteren herkese teşekkürler...

Günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnn Millet:smiley:))))))))))))))
Mesut abi Murat la Dinçer face de takılıyor valla:smiley: Bizim gurubun en fazla 10-15 üyesi buraya takılıyor, gerisi hep face de:smiley:
Bu arada millet her sabah bizim gurup sayfasına bir göz atmadan işine gücüne de bakamıyor:smiley: Allahım:smiley: Maşallah gece 2 dede girsem sabah 9 dada girsem pencerede 5-10 kişi var.Allah nazarlardan kem gözlerden korusun:smiley:

mesut kose' Alıntı:
Çağın Murat Dinçer Montiiiiiiiiiiii neredesiniz kardeşim yoklamada yok yazacağım ona göre ... :mad:
Buradayız abi yeni iş hafta yoğun basladı evdeki pcde aorun cıkdı uzak kaldım :(

güzel bir gün dilerim arkadaşlar.. resimlere baktıkça bakasım var yaa :D :D :D

150257_462416953807398_1821935430_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR