Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,819
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Mesut abi ve ismail abi nin yol açma çabaları

P1130054.JPG

P1130055.JPG

P1130056.JPG

P1130057.JPG

Etiketler

Son resimlerdeki manzaranın olduğu yer çok güzeldi. Tam yokuştan çıkıyorsun ve bir anda muhteşem manzara ile karşı karşıyasın....

20130113_162815.jpg

Ve zorlu rampayı aşınca karşımıza çıkan büyüleyici manzara, ama durmak yok yola devam :smiley:

P1130058.JPG

P1130059.JPG

P1130060.JPG

P1130061.JPG

Nişanlı çiftimize bir ömür mutluluklar diliyorum, yaşamın tüm güzellikleri sizinle olsun.
Eda hanım doğum gününüz kutlu olsun, sağlıklı mutlu nice senelere

P1130078.JPG

P1130079.JPG

P1130080.JPG

P1130081.JPG

GURUBUMUZUN BÜTÜN ÜYELERİ İLE GURUR DUYUYORUM.
-Hasetlik yok, ucuz şeylerle uğraşmak yok
-Fesatlık yok
-Kim nerde ne yapmış, ne etmiş dedikodu yok
-Yüreklilik var
-Eğlence,samimiyet,candanlık var
-Hadi gidiyoruz dediğimiz zaman sağlam,taş 20-25 arabamız var
Sağda solda konuşan arkadaşlarada; yeter yahu:smiley:)) vallahi komik oluyorsunuz işinize gücünüze bakın:smiley: Oturun 2 dak düşünün ve işinize gücünüze bakın diyorum:smiley:Ayıp ayıp:smiley:
Allaha çok şükür.Bu yürekli, temiz kalpli insanlar oldukça da böyle devam edeceğiz inşallah.Bu hafta bizimle ilk defa gelip, gurubun n atmosferine ayak uyduran 4-5 arkadaşımızda samimiyetleri ile kendilerini belli ettiler zaten.
Gezimize katılıp dostluğumuzu, yer seçimimizin güzelliğini,verilen emeği, samimiyetin ve saygının güzelliğini, dağda kalan bir araç için akşam 8 e kadar uğraşılmasını, hem karda zorlu bir tırmanış, hem muhteşem bir tesiste piknik, hem nişan, hem doğumgünü kutlamasını bir güne sığdırmamızı dillendirip memnuniyetini belirten TEMİZ YÜREKLİ dostlarla yola devam...

outlaw06' Alıntı:
Sağda solda konuşan arkadaşlarada; yeter yahu:smiley:)) vallahi komik oluyorsunuz işinize gücünüze bakın:smiley: Oturun 2 dak düşünün ve işinize gücünüze bakın diyorum:smiley:Ayıp ayıp:smiley:
Allaha çok şükür.Bu yürekli, temiz kalpli insanlar oldukça da böyle devam edeceğiz inşallah.
Boşver sen sağda solda konuşanları :smiley: Biz yolumuza, arkadaşlığımıza, eğlencemize bakalım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR