Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,810
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

.

DSC_0106.JPG

DSC_0123.JPG

DSC_0139.JPG

DSC_0142.JPG

Etiketler

erka' Alıntı:
güzel bir gün dilerim arkadaşlar.. resimlere baktıkça bakasım var yaa :D :D :D

Abi sen her bu Rubicon resimlerini koyunca içim bi fena oluyor yaw :smiley::smiley::smiley: bi lotodan büyük ikramiye çıksada alsam yoksa hayal :smiley: ama olsun hayali bile güzel RC modelini alıcam sanırım oda 4X4 ve harika ;D ;D ;D

CKAYA' Alıntı:
Abi sen her bu Rubicon resimlerini koyunca içim bi fena oluyor yaw :smiley::smiley::smiley: bi lotodan büyük ikramiye çıksada alsam yoksa hayal :smiley: ama olsun hayali bile güzel RC modelini alıcam sanırım oda 4X4 ve harika ;D ;D ;D
çağın abi bir an önce çıksın artık loto mu piyango mu benim de sabrım kalmadı :( seviyorummmmm aşığımmmmm :D :D :D tabiki willys' e jeep' e rubi' ye :D :D :D gerisi tefferruat... :smiley:

1571_10151371153625479_1183582053_n.jpg

bu hafta sayısal'da çıkacak numaraları bende var ama söylemem ! :D :D :D çünkü rubiye bende aşığım

Herkese merhaba,
Son gezimizden bir iki fotoğraf da ben göndereyim dedim. Zaten olayın heyecanından olsa gerek pek de fazla çekim yapmamışız ;D O güzel tatları yeniden hatırlatır umarım. Bu vesile ile organizasyonda büyük emekleri olan Savaş Bey'e, tepede omuz omuza çarpıştığımız ;D Mesut abi, İsmail abi ve Salih, Serkan, Sertan ve ismini henüz öğrenemediğim tüm dostlara sonsuz teşekkürlerimi tekrardan sunuyorum. Her katılımcıya da renk kattıkları için iyi ki varsınız diyorum. Güzellikle kalınız.

photo2.JPG

photo1.JPG

photo3.JPG

Oytun,Sertan,Serkan beyler; bundan kelli gurubumuzun has üyelerinden birisiniz unutmayın:smiley: Bizim gurupta dün gelenle bugün gelen arasında mesafe, fark yoıktur.Herkes eşittir.Hoşgeldiniz tekrar:smiley:

@Reha bey sayın moderatörüm; Ankaranın en büyük gurubunun başkanı olarak siz moderatörlere bozuluyorum.Yahu ne bir selamınız var, ne takdiriniz ne kutlamanız:(Sayfaya girip bakıp çıkmakla yetindiremezsiniz bizi:smiley: Selamlar

outlaw06' Alıntı:
@Reha bey sayın moderatörüm; Ankaranın en büyük gurubunun başkanı olarak siz moderatörlere bozuluyorum.Yahu ne bir selamınız var, ne takdiriniz ne kutlamanız:(Sayfaya girip bakıp çıkmakla yetindiremezsiniz bizi:smiley: Selamlar
Selamlar
lütfen bozulmayınız, zira hakikaten yapmaya çalıştığım (en azından kendi adıma yazayım) ihtiyaç oldukça, yardım istendikçe forumlara "elimdestek vermek. Bunun dışında maalesef iş tempom, toplantılarım ve iş seyahatlerim (hiç doğru olmasa bile) forumlara girmeme izin vermiyor.. ve hatta araziye bile çıkma fırsatım olmuyor. lütfen, kusuruma bakmayınız.. reha

reha' Alıntı:
Selamlar
lütfen bozulmayınız, zira hakikaten yapmaya çalıştığım (en azından kendi adıma yazayım) ihtiyaç oldukça, yardım istendikçe forumlara "elimdestek vermek. Bunun dışında maalesef iş tempom, toplantılarım ve iş seyahatlerim (hiç doğru olmasa bile) forumlara girmeme izin vermiyor.. ve hatta araziye bile çıkma fırsatım olmuyor. lütfen, kusuruma bakmayınız.. reha
Estağfirullah sayın moderatörüm.Kolaylıklar dilerim.Umarım bir an önce hobileriniz için de bol zaman bulursunuz.Kesinlikle önce iş bencede.Saygılar

Herkese iyi akşamlar :smiley:
Orhan abi oytun bey fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık :smiley:

herkese iyi akşamlar gezilerinizitakip ediyorum ilk fırsatta bende aile ilekatılmak istiyorum eklediğiniz geziresimler de çok güzel eğerkabul ederseniz bir tavsiyemve sorum olacak gurubunuzun etiketlerine bayrağımız koyulsa daha iyiolmazmı birde araçlara yapıştırılan etiketlerdeki renklerin bir anlamı varmı bilgiverirmisiniz özelmesaj atamıyorum selamlar saygılar

Ankara Offroad'un güzel insanları pazar günü gerçekleştirmiş olduğunuz çamkoru etkinliğine babamın talihsiz sandalye sebebiyle katılamadım...Babamın durumu gayet iyi her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Tabi hiper aktif olması ayağının iiyileşme sürecini birazcık aksatabilir :smiley:.İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR