erka' Alıntı:güzel bir gün dilerim arkadaşlar.. resimlere baktıkça bakasım var yaa
çağın abi bir an önce çıksın artık loto mu piyango mu benim de sabrım kalmadı seviyorummmmm aşığımmmmm tabiki willys' e jeep' e rubi' ye gerisi tefferruat...CKAYA' Alıntı:Abi sen her bu Rubicon resimlerini koyunca içim bi fena oluyor yaw bi lotodan büyük ikramiye çıksada alsam yoksa hayal ama olsun hayali bile güzel RC modelini alıcam sanırım oda 4X4 ve harika ;D ;D ;D
Selamlaroutlaw06' Alıntı:@Reha bey sayın moderatörüm; Ankaranın en büyük gurubunun başkanı olarak siz moderatörlere bozuluyorum.Yahu ne bir selamınız var, ne takdiriniz ne kutlamanızSayfaya girip bakıp çıkmakla yetindiremezsiniz bizi Selamlar
Estağfirullah sayın moderatörüm.Kolaylıklar dilerim.Umarım bir an önce hobileriniz için de bol zaman bulursunuz.Kesinlikle önce iş bencede.Saygılarreha' Alıntı:Selamlar
lütfen bozulmayınız, zira hakikaten yapmaya çalıştığım (en azından kendi adıma yazayım) ihtiyaç oldukça, yardım istendikçe forumlara "elimdestek vermek. Bunun dışında maalesef iş tempom, toplantılarım ve iş seyahatlerim (hiç doğru olmasa bile) forumlara girmeme izin vermiyor.. ve hatta araziye bile çıkma fırsatım olmuyor. lütfen, kusuruma bakmayınız.. reha