burak mehmet
Kamp III
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Ben çağrıyı başka bi forumda duydum aradığımda aracı ohalde bırakıp eve gitmişlerdi.Gün aydınlanıncada ustasıyla beraber çıkarmışlar aracı...Bunla geçmiş olsun diyelim ama Savaş abim dediğin doğru yanlız gitmek-Ekipmansız gitmek doğru değil...Bunla geçmiş olsun...
outlaw06' Alıntı:Sevgili dostlar; gece 01,00 de etimesgutta bir nivacıdan (Mehmet Vatan) yardım çağrısı gördüm face de.Face de yayınladım ve sonra irtibata geçtim.Salih Turan (freelander) gurubumuz adına)) yardıma koşmuş.Saplandığı çamurdan nivayı çıkarmış.Lakin lada debriyaj sıyırmış.Salih abi ayrılmak zorunda kalmış.Benle Erkan nezirde sabah arkadaşla sürekli irtibat halindeydik gelelimmi diye.Benim büroda haber bekledik.Arkadaş; usta geliyor, ihtiyaç olursa ararım dedi.Az evvel aradı ve teşekkür etti.Kendisine geçmiş olsun diyoruz.Bu yardım çabasına Ankarada tek kulak veren bizler olarak Erkan kardeşime ve başta Salih beye çoooook teşekkür ediyoruz))( tanımadığımız bu arkadaşımıza da; gece gitme-yalnız gitme offroada , batar kalırsın çamura diyoruz))
Ben çağrıyı başka bi forumda duydum aradığımda aracı ohalde bırakıp eve gitmişlerdi.Gün aydınlanıncada ustasıyla beraber çıkarmışlar aracı...Bunla geçmiş olsun diyelim ama Savaş abim dediğin doğru yanlız gitmek-Ekipmansız gitmek doğru değil...Bunla geçmiş olsun...