Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,797
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Sevgili dostlar; gece 01,00 de etimesgutta bir nivacıdan (Mehmet Vatan) yardım çağrısı gördüm face de.Face de yayınladım ve sonra irtibata geçtim.Salih Turan (freelander) gurubumuz adına:smiley:)) yardıma koşmuş.Saplandığı çamurdan nivayı çıkarmış.Lakin lada debriyaj sıyırmış.Salih abi ayrılmak zorunda kalmış.Benle Erkan nezirde sabah arkadaşla sürekli irtibat halindeydik gelelimmi diye.Benim büroda haber bekledik.Arkadaş; usta geliyor, ihtiyaç olursa ararım dedi.Az evvel aradı ve teşekkür etti.Kendisine geçmiş olsun diyoruz.Bu yardım çabasına Ankarada tek kulak veren bizler olarak Erkan kardeşime ve başta Salih beye çoooook teşekkür ediyoruz:smiley:))( tanımadığımız bu arkadaşımıza da; gece gitme-yalnız gitme offroada , batar kalırsın çamura diyoruz:smiley:))

Ben çağrıyı başka bi forumda duydum aradığımda aracı ohalde bırakıp eve gitmişlerdi.Gün aydınlanıncada ustasıyla beraber çıkarmışlar aracı...Bunla geçmiş olsun diyelim ama Savaş abim dediğin doğru yanlız gitmek-Ekipmansız gitmek doğru değil...Bunla geçmiş olsun...

Etiketler

CKAYA' Alıntı:
Herkes mekanın önüne Rubiconları çeker :smiley: Hayali bile çok güzel :smiley:
jeep&bar'ı hep böyle doldururmuşuz her gün pehhh... :smiley:

286715_10150370438091515_6482582_o.jpg

Dün akşam Ümitköy'de 2 Rubicon gördüm peşpeşe, direk aklıma sen geldin Erkan hocam :smiley: Allah daha iyilerini nasip etsin...

serdar06' Alıntı:
Dün akşam Ümitköy'de 2 Rubicon gördüm peşpeşe, direk aklıma sen geldin Erkan hocam :smiley: Allah daha iyilerini nasip etsin...
serdar abi gönlümde yatan aslan şimdi rubi kısmet olursa bineriz.. sizinde gönlünüzdeki olsun inşallah..

736577_413349655414352_650561492_o.jpg

mozbay1907' Alıntı:
Erkan abi harikasın ya her konuda mutlaka bi foto var müthiş :smiley:
abi benim yaptığım hazıra konmak diyelim çekilmiş fotoları paylaşıyorum sadece.. asıl marifet sizde çok güzel kareler yakalıyorsunuz sizi tebrik ederim kocaman kocaman... ;)

481356_466032130112547_2015655949_n.jpg

erka' Alıntı:
abi benim yaptığım hazıra konmak diyelim çekilmiş fotoları paylaşıyorum sadece.. asıl marifet sizde çok güzel kareler yakalıyorsunuz sizi tebrik ederim kocaman kocaman... ;)
Erkan abi bak resimleri bitiriyosun böyle. Daha gunler aylar yıllar var önümüzde yaw ;D ;D ;D ;D

Dalca Abi resimler biterse eğer Erkan abi kendi Rubiconunun resimlerini koyar inşallah...

Herkese güzel mutlu bir akşam dilerim.
Bu gün sizin için seçtiklerim :smiley:

P2040204.JPG

P5210100.JPG

P5220077.JPG

P5220100.JPG

outlaw06' Alıntı:
Sevgili dostlar; gece 01,00 de etimesgutta bir nivacıdan (Mehmet Vatan) yardım çağrısı gördüm face de.Face de yayınladım ve sonra irtibata geçtim.Salih Turan (freelander) gurubumuz adına:smiley:)) yardıma koşmuş.Saplandığı çamurdan nivayı çıkarmış.Lakin lada debriyaj sıyırmış.Salih abi ayrılmak zorunda kalmış.Benle Erkan nezirde sabah arkadaşla sürekli irtibat halindeydik gelelimmi diye.Benim büroda haber bekledik.Arkadaş; usta geliyor, ihtiyaç olursa ararım dedi.Az evvel aradı ve teşekkür etti.Kendisine geçmiş olsun diyoruz.Bu yardım çabasına Ankarada tek kulak veren bizler olarak Erkan kardeşime ve başta Salih beye çoooook teşekkür ediyoruz:smiley:))( tanımadığımız bu arkadaşımıza da; gece gitme-yalnız gitme offroada , batar kalırsın çamura diyoruz:smiley:))

ben teşekkür ederim bu yakın takibiniz için, yardıma ihtiyacı olan herkesin 7 gün /24 saat elimizden geldiğince yardımına koşmalıyız, bu gün başkaları yarın biz. her şey gönlünüzce olsun. yüreğinizdeki bu sevgi hiç bitmesin selamlar herkese.

ÜLKEMİZİ SEVEN ANKARAYI,DOĞAYI,OFF ROAD U SEVEN HAYVANLARI SEVEN HERKESE GÜNAYDIN...SABAH İŞE GELİRKEN DOĞUKENT CADDESİNDE ZOR YOLLARIN AMAROKLARLA KARŞILAŞMAK SELAMLAŞMAK TA GÜNÜME RENK KATTI DOĞRUSU...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR