Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,797
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

CKAYA' Alıntı:
Dalca Abi resimler biterse eğer Erkan abi kendi Rubiconunun resimlerini koyar inşallah...
Cagin dostum inşallah o günleride görcez. O zaman Erkan abinin renegade de bana kalcak. Benim mustakbel Jimnyi de yedek off-road aracı yaparız ;D

Bu arda biri şu Erkan Neziri ı durdursun kışın ortasında bu gri havada yeşil resimleri beni bi kötü etti yawww :mad: :mad:

Etiketler

Günaydın millet, abiler, dostlar...Yahu maşallah sayfaya ne zaman girsem tiribünler tıklım tıklım.Alisamiyen mübarek:smiley:Görseller, iyi dilekler, sohbet,muhabbet.Allah bu birlikteliğimizi bozmasın.
ÖNEMLİ NOT;
-BİR DAHAKİ BÜYÜK BULUŞMAMIZ 3 ŞUBATTADIR (Allah kaza bela vermezse)
-Kesinlikle ve kesinlikle araç sınırı konacaktır.(Sanırım 20 araç yeterli)
-Kesinlikle ve kesinlikle alkol yasaktır.(Şubat tatilinden mütevellit aile katılımı yoğun olacak)
-Liste açılırken gurubun eski üyelerini telle arayıp gelip gelmeyeceklerini soracağım.Müsait olan herkes listeye yazıldıktan sonra, şayet 20 araç dolmazsa dışardan araç alacaz.
Örneğin; Mesut abi,Mustafa,Erkan abi,Erkan,Ersin,Cem abi,Murat,Dinçer,Erem abi,Salih abi,Salih Özen,Gökhan,İsmail abi,Aytaç,Serdar abi,Dalca abi,Orhan abi,Çağın,Yiğit abi,Burak,Oytun,Selami abi,Necati,İlker,Eray,Veysel,Salih Turan,Akın İlerisoy,Barış/Burak (defender),Sertan(niva) ---adını unuttuğum varsa lütfen gönül koymasın, gönül koyacağına beni neden yazmıyorsun desin,sahiplensin; bizzat cepten aranacak.Müsait olan yazılır, şayet 20 dolarsa bizbize gideriz.Hep tanıdık olunca daha çok gülüp eğleniyoruz gibi.Herkese yürekten selamlar, saygılar...

mrdnmz' Alıntı:
41 kere maşallah bu gruba. :smiley:
Mert bey çok teşekkürler.Sizede maşallah diyorum.23 ündeki etkinliğiniz için face den iyi dileklerimi yazdım size.Birgün beraber de bişeyler yapmak isteriz.Mesela siz 3-4 araç bizim bi etkinliğe gelseniz, biz size gelsek 3-4 araç çok şık olur.Hatta kardeş gurup olalım:smiley:))Kaynaşalım.

outlaw06' Alıntı:
Günaydın millet, abiler, dostlar...Yahu maşallah sayfaya ne zaman girsem tiribünler tıklım tıklım.Alisamiyen mübarek:smiley:Görseller, iyi dilekler, sohbet,muhabbet.Allah bu birlikteliğimizi bozmasın.
ÖNEMLİ NOT;
-BİR DAHAKİ BÜYÜK BULUŞMAMIZ 3 ŞUBATTADIR (Allah kaza bela vermezse)
-Kesinlikle ve kesinlikle araç sınırı konacaktır.(Sanırım 20 araç yeterli)
-Kesinlikle ve kesinlikle alkol yasaktır.(Şubat tatilinden mütevellit aile katılımı yoğun olacak)
-Liste açılırken gurubun eski üyelerini telle arayıp gelip gelmeyeceklerini soracağım.Müsait olan herkes listeye yazıldıktan sonra, şayet 20 araç dolmazsa dışardan araç alacaz.
Örneğin; Mesut abi,Mustafa,Erkan abi,Erkan,Ersin,Cem abi,Murat,Dinçer,Erem abi,Salih abi,Salih Özen,Gökhan,İsmail abi,Aytaç,Serdar abi,Dalca abi,Orhan abi,Çağın,Yiğit abi,Burak,Oytun,Selami abi,Necati,İlker,Eray,Veysel,Salih Turan,Akın İlerisoy,Barış/Burak (defender),Sertan(niva) ---adını unuttuğum varsa lütfen gönül koymasın, gönül koyacağına beni neden yazmıyorsun desin,sahiplensin; bizzat cepten aranacak.Müsait olan yazılır, şayet 20 dolarsa bizbize gideriz.Hep tanıdık olunca daha çok gülüp eğleniyoruz gibi.Herkese yürekten selamlar, saygılar...

Ya Savaş kafadan 25 araç çıkıyor zaten 20 az bence, gel 25 de karar kılalım en iyisi 5 de kontenjan olsun yuvarlak hesap 30 ne dersin :D :D :D

Zaten bu saaten sonra herkes bu nezih gruba katılmak için can atıyor bizimde düzgün insanlara kapımız her zaman açık ne yapalım kısıtlıyalım da bizi beğenmeyenlerin :eek: :p :-* gruplarına mı katılmak zorunda kalsınlar yazık değilmi onlara :D :D :D . Başkan senin de sürekli söylediğin belli kurallarımızı kabul edenlerle sonuna kadar her zaman da bekleriz ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim ilk gelenlerde biraz sıcak biraz doğal davranırlarsa grupla daha çabuk kaynaşırlar grubumuzun asıl özelliği bu zaten SAMİMİYET, ne dedin ?

Monti' Alıntı:
Cagin dostum inşallah o günleride görcez. O zaman Erkan abinin renegade de bana kalcak. Benim mustakbel Jimnyi de yedek off-road aracı yaparız ;D

Bu arda biri şu Erkan Neziri ı durdursun kışın ortasında bu gri havada yeşil resimleri beni bi kötü etti yawww :mad: :mad:

mustakbel Jimny derkennnn??? Aldın mı yoksa abi??? :eek:

Kurallarda derken; Samimiyet, Doğa sevgisi, Yardımseverlik, Rubi Sevgisi ;) şaka tabiki 4x4 ortak tutkumuz Doğada yaşayan tüm canlıları koruyup gözetmek aslında kısacası İnsana dair ne varsa dostluk adına ... ama bir kaçta husus var dikkat etmemiz gereken şöyleki;
Özellikle etkinliğe giderken konvoy kurallarına uymak (lütfen okuyun bu kuralları Savaş daha önce paylaşmıştı bunu)
Buluşma noktasına gelindiğinde alışveriş yakıt vs her türlü ihtiyacın önceden temin edilmesi çok önemli, yola çıkıldıktan sonra kopmalar ve konvoy güvenliği açısından bir dünya problem yaşatıyor. (artçı herkesin keyfini beklemek zorun da değil)
Her zaman söylediğimiz bir şey var bizim etkinliklerimiz alkol odaklı hiç bir zaman olmadı ve olmayacak bu şu demek, çilingir masanızı kurup içecekseniz bizim etkinliklerimize gelmeyin illada içmek istiyorsanız alenen içmeyin çünkü grup geneli Ailelerden oluşuyor her yerde çoluk çocuk var onların gözü önünde hiç de iyi bir örnek teşkil etmemiş oluruz, tabii sonrasında alkollü araç kullanmak ta işin cabası yani kısacası alkol nereden bakarsan bak işin mantığına ters.
Grup kalabalık olduğunda kimse laf söz dinlemiyor, arkadaşlar piknik yapılan alanda Off Road yapılmaz bunun için belirlenen parkurda dahi herkes kafasına göre sağa sola dalarsa yine bir karmaşanın içinde buluruz kendimizi , aslında asıl olan hususlar her etkinliğin sonunda kendiliğinden ortaya çıkıyor daha fazla uzatmayayım .
Herkese selam ve sevgiler,
Mesut Köse

Mesut 2.baskanıma katılıyorum hatta söyle bir açılım yapmak isterim. Araclardan buyuk bir cember yapip içine diğer hiçbir aracın girmemesini sağlayarak, bizim sahip olduğumuz gibi kucuk cocuklarin içerde koşuşturup anne babalarinda rahat bir gun gecirmesini sağlayabiliriz... ;D ;) ;) ;) ;)

Ustalar selamlar, saygılar.Ben geçen gün Hamdi abinin kurtardığı Mehmet Vatan. 6 yıldır Ankara da yaşıyorum.Üniversite okumaya gelmiştim ve burada kaldım.Geçen ay arazi aracı almaya karar verdim, param lada nivaya yetti ve tekirdağ dan bir niva aldım,ankaraya getirdim.Tek başıma aracı denerken başıma bir sürü olay geldi, en sonuncusu geçen gün battığımdı.Öğrendim ki riskli yerlere tek başıma girmemem gerekiyormuş. Bana pahalı ve acı tecrübe olarak geri döndü. Ama sizlerle tanışmama vesile olduğu için de büyük bir kazanç olarak görüyorum.Bundan sonraki gezilerini katılmak isterim.

İlahi Dalca, Savaşı başkanlığa zor ikna ettik zaten şimdi çıkarma durduk yere 2.başkan felan Şaka bir tarafa biz bu konuda da bir ilki gerçekleştiriyoruz bir tane adam gibi adam olan başkanımiz var en az 15 kişilikte bu işe sahip çikan yönetim grubumuz var ne mutlu bize Allah bozmasin

mesut kose' Alıntı:
İlahi Dalca, Savaşı başkanlığa zor ikna ettik zaten şimdi çıkarma durduk yere 2.başkan felan Şaka bir tarafa biz bu konuda da bir ilki gerçekleştiriyoruz bir tane adam gibi adam olan başkanımiz var en az 15 kişilikte bu işe sahip çikan yönetim grubumuz var ne mutlu bize Allah bozmasin
Abi bak ben söliiim olmaz onsuz. Bı baskanimiz var en saglamindan zate ama 2. baskan mecbur lazim. Heryere baskan bakamaz ya kac eli kac kolu var adamin yaw.... President + Vice president tamamdir. Olusumumuz kurumsal kimlik kazanmasi lazim ki uzun soluklu devamli olsun. Yok bole bi birliktelik uyum guzellik. ama yakin zamanda tuzuk filan da yazip bizim sozlu olarak koydugumuz kurallarin kagida dokulmesi ve uyelerin buna uyma taahudunu garantiye almaliyiz. Yoksa istenmeyen olaylarin olmasi kacinilmaz olur. :smiley: ;)

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Mesut abi'nin dedikler cok hakli bence. Son faaliyetimizde fazla cocuk yoktu ama olanların da neşeye karda oyun oynarken piknik alanında birbirlerini çeken, vincleyen, gazlayan arabalarin olmasi aileleri biraz tedirgin etti. ayrıca yine piknik alanında ve araç kurtarmaya gidildiğinde dahi elinde, cebinde bira kutusu, şişesi ile dolaşanlarimiz da cocuklara pek iyi ornek teşkil etmedi malesef. Bu tip olaylara gercekten dikkat edersek Turkiye'de ornek olan grubumuzun gelecegi ve birlikteligimizin devami acısından iyi olacağı kanısındayım...

Değerli dostlar HERKESE GÜNAYDIN,
Pazartesi den beri il dışında koşuşturduğum için ne face ye ne de sayfamıza giremedim.Ancak cepten beğenmeler yapabildim.
abilerimizin güzel fotolarını görünce ne güzel bir gezi olduğunu tekrar farkettim.Herkese tekrar tekrar teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

SON KONULAR

Geri