Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,851

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

ismail06' Alıntı:
Arkadaş benimle irtibata geçerse memnuniyetle yardımcı olurum.
Merhaba, teşekkürler ama (az mesajdan) kimseye PM atamıyorum forumda, siz bana mesaj atarsanız iletişim bilginizi anca öyle erişebileceğim :smiley:

nakturk' Alıntı:
Merhaba, teşekkürler ama (az mesajdan) kimseye PM atamıyorum forumda, siz bana mesaj atarsanız iletişim bilginizi anca öyle erişebileceğim :smiley:

Telefon numara mı gönderdim

Herkese hayırlı cumalar dilerim. Değerli üyeler bir konu da yardıma ihtiyacım var. şuan yardımcı olmaya çalıştığım kimsesiz bir arkadaş var. Aarkadaşı iki gündür tanıyorum. Evimde misafir ediyorum. Arkadaşı meslek sahibi yapabilmek için güvenlik kursuna kaydettirdim. Benim imkanlarım da kısıtlı olduğu için bu arkadaşa part-time iş arıyoruz. Bu konu da yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Monti' Alıntı:
Erkan abi, Bu istikrarlı paylaşımlarınla grup içinde kendi hayran kitleni yaratmaya başladın bak ;) ;D ;D ;D
dalca abi dogayı 4x4 seviyorsak ki bu sayfada ve beraberliğimzin ana teması bu bence vede bu işin ağa babası da ''jeep'' olduğunu düşünüyorum kendi adıma SEVMEK VE SEVİLMEYİ DE HAKKEDİYOR RUHU OLAN BU GÜZEL JEEP'LER ;) :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

621070_10151024558042912_1805344313_o.jpg

cr-v' Alıntı:
Herkese hayırlı cumalar dilerim. Değerli üyeler bir konu da yardıma ihtiyacım var. şuan yardımcı olmaya çalıştığım kimsesiz bir arkadaş var. Aarkadaşı iki gündür tanıyorum. Evimde misafir ediyorum. Arkadaşı meslek sahibi yapabilmek için güvenlik kursuna kaydettirdim. Benim imkanlarım da kısıtlı olduğu için bu arkadaşa part-time iş arıyoruz. Bu konu da yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Serkancım iş verme veya iş bulma konusunda yapabileceğim birşey yok.Hafta sonu bir araya gelelim.Ben feleğin çemberinden 41 kere geçtiğimi düşünüyorum.İki gündür tanıdığın arkadaşın samimiyetini ve gerçek durumunu anlamak için bir sohbet edelim diye düşünüyorum. İcab ederse o arkadaşın maddi ihtiyaçlarını ben karşılarım.Bu konuda hafta sonu görüşelim.

outlaw06' Alıntı:
Serkancım iş verme veya iş bulma konusunda yapabileceğim birşey yok.Hafta sonu bir araya gelelim.Ben feleğin çemberinden 41 kere geçtiğimi düşünüyorum.İki gündür tanıdığın arkadaşın samimiyetini ve gerçek durumunu anlamak için bir sohbet edelim diye düşünüyorum. İcab ederse o arkadaşın maddi ihtiyaçlarını ben karşılarım.Bu konuda hafta sonu görüşelim.
Allah razı olsun abi. benim şahsi kanaatim iyi bir insan olduğu yönünde. evime alıcak kadar güven verdi bana. elimden geleni yapmaya çalışıyorum. hayat tecrübesi olarak benden daha üst seviyede olduğuna eminim abi sizin yorumunuz da önemli benim için. hafta sonu iyi fikir.

Muhtemel bir bebek ziyareti yüzünden pazara mühye taraflarına gelemem gibi ancak cumartesi öğleden sonra oralarda olabilirim. sabahtan bir sanayi işim var. oralarda olacak olan varsa görüşebiliriz...

cr-v' Alıntı:
Allah razı olsun abi. benim şahsi kanaatim iyi bir insan olduğu yönünde. evime alıcak kadar güven verdi bana. elimden geleni yapmaya çalışıyorum. hayat tecrübesi olarak benden daha üst seviyede olduğuna eminim abi sizin yorumunuz da önemli benim için. hafta sonu iyi fikir.
senin ceb 0505,,,0707 di değilmi?yarın yada pazar arıyacam seni.tüm yükünü alırım canını sıkma.selamlar

cr-v' Alıntı:
Bende yardımcı olabilirim rahat ol. Sıkma canını dostum

outlaw06' Alıntı:
Adamın dibisin İsmail abi...Kareköküsün.

Amacımız bu değil mi dostum. Yardımlaşmak ve destek olmak lazım dostlarımıza. Ayrıca pazar gunu mangal da bi hamsi mi yapsak.

Hepinizden allah razı olsun. İki gündür çok bunalmıştım. böyle güzel insanların destek mesajları beni çok rahatlattı. Mesut abi de iş konusun da yardımcı olabileceğini söyledi. İnsan bezen gerçektende desteğe ihtitaç duyuyor. herkese teşekkür ederim. İnşallah bu kardeşimizi içinde bulunduğu bu zor durumdan kurtaracağız. herkese teşekkürler. savaş abi tel doğru 505 ... 07 07.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR