Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,895
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Arkadaşlar ben de vitaramla aranıza en kısa zamanda katılmaya çalışacağım.
Bazı küçük işlerim kaldı.
Selamlar

Etiketler

turgay0623' Alıntı:
Arkadaşlar ben de vitaramla aranıza en kısa zamanda katılmaya çalışacağım.
Bazı küçük işlerim kaldı.
Selamlar
İnşallah turgay bey her zaman bekleriz..

ismail06' Alıntı:
Amacımız bu değil mi dostum. Yardımlaşmak ve destek olmak lazım dostlarımıza. Ayrıca pazar gunu mangal da bi hamsi mi yapsak.

ben önceki buluşmalara baktım Şaban ustadan kuzu çevirmeler falan var hemen üye oldum şimdi hamsi :(:(:( İsmail abi valla kısmetsizim billa kısmetsizim....

balık varsa dahada gelmem o mangala :(:(

Şaka bir yana pazar günü çıkmassam dışarı bitarafım şişicek..

ismail06' Alıntı:
Amacımız bu değil mi dostum. Yardımlaşmak ve destek olmak lazım dostlarımıza. Ayrıca pazar gunu mangal da bi hamsi mi yapsak.
Mangalda hamsi of diyorum :smiley: :smiley:

Arkadaşlar herkese selam,
Kısa zamanda gerçekten güzel bir grup olmayı başararak güzel etkinliklere imzamızı attık, her şeyden önemlisi güzel dostluklar kurduk yada bu amaçla adımlar attık asıl zor olan bundan sonrası, malumunuz daha önceleri de bizler gibi bir çok grup ve dernek kurulmuştur ama maalesef bir çoğu artık ortada yok.
Bizim grubumuzun da bu şekilde bir sonu olmasını istemiyorsak, birlikteliğimizin daimi olarak devam etmesini istiyorsak bir takım kurallarımızın olması gerekiyor. Aslında bu kurallar bütün gruplar için kabul görmüş genel kurallar olmakla birlikte zaman içinde bazı üyelerin veya yöneticilerin mevcut kuralları istismar etmesinden , çatlak seslerin artmasından, bencilliklerden, egolardan, komplekslerden vs. dolayı zaman içinde önemini kaybediyor hiçleştiriliyor ve artık bu kurallar kural olmaktan çıkıp grubun bitişi gerçekleşiyor.
4x4 araçlara ve Off Road a olan sevdamız, doğa'ya doğa sporlarına olan ilgimiz, birbirimize olan saygı ve sevgimiz en önemlisi de samimiyetimiz bizi bir araya getirdi grup içinde gruplaşma olmadan ilk gün katılanla son katılana aynı samimiyetle birlikteliğimiz sürdürmeliyiz.
Önemli bir husus daha var ki grup içinde Siyaset Spor ve Dini inançlarla ilgili konuşmak, paylaşımlarda bulunmak da sonuçları son derece sıkıntı verici durumlarla karşı karşıya kalmamızı sağlar ki zaten bunun yeri zaten burası değil biz doğada birbirimizin stresini almak için bulunuyoruz birbirimize sres yaratmak için değil.

Şimdi durduk yere nereden çıktı bu yazı diyeceksiniz.
Grup adına yapacağımız etkinlikleri buradan duyuruyoruz ve bununla ilgili sorumluluğu da herkesin bildiği gibi Savaş arkadaşımızın üstlenmesi uygun görülmüştü ve öylede yapıyoruz, yine almış olduğumuz karar gereği de her ay 1 etkinlik başlığını büyük etkinlik olarak açıyoruz en az 2 hafta öncesinden de tarihi duyuruyoruz ki herkes işini gücünü ona göre ayarlasın sadece gideceğimiz yer konusu 1 hafta kala belli oluyor, arada bulunun zaman diliminde ise küçük etkinlikler yapacağız ani gelişen 2-3-5 aracın katılabileceği anlık buluşmalar şeklinde, bunlar da telefonla irtibat kurularak yapılarak gerçekleşen kaçamaklar şeklinde olacaktır. Eğer arada ki bu zaman diliminde gruptaki arkadaşların istekleri doğrultusunda küçükte olsa bir etkinlik, gezi talebi olursa ki olacaktır BÜTÜN GEZİLERİN VE ETKİNLİKLERİN yine bu sayfada duyurulması Savaş TANIR tarafından yapılması gerekmektedir Aksi takdirde zaman içinde herkes kafasına göre takılacak ve başta belirttiğim gibi gruplaşmalar, küslükler, kaprisler, çatlak sesler vs. vs. vs. ve kaçınılmaz sona doğru bir gidiş başlayacaktır.

Saygılarımla,

Arkadaşlar kusura bakmayın 2-3 gündür aracımın muayenesi sebebi ile iştirak edemedim. Aracım ön fren hortumlarının yıpranması, ve arka frenlerde de %30 sapma olduğundan muayeneden geçemedi. Üstelik şase numarasındaki bir harf ruhsatta eksik yazılmış, ve trafik tescilden düzelttirmem gerektiğini söylediler.Ben de işe sanayi kısmından başladım. Daha öncede aracımı rot balanscıda kontrol ettirdiğimde şanzuman bağlantı takozlarında yıpranma var değiştirseniz iyi olur demişlerdi bende hazır fren hortumu değişmişken şanzuman takozlarını da aradan çıkartayım dedim ve kangurum'u aradım. Kangurum da orjinal ön sağ - sol fren hortumu 450 - 480 tl civarı, yan sanayi ise 200 tl fiyat alınca ağzım açık kaldı. Şanzuman takozlarına ise biri 125 tl diğeri 155 tl dediler. Ve beni aracımdan soğuttular.Sena Jeep Ahmet usta rekorcuda yaptırırız ama verimli olmayabilir dedi. Bir kaç suzuki yedek parça satan yere sorduğumda ise, parçayı söktürün getirin ona göre bakalım diyorlar. En sonunda kızdım ve yedek parçacıya patladım. Yahu suzuki parçası satıyorsunuz parçayı tanımıyorsunuz altı üstü fren hortumu ve şanzuman takozu neyini söküp getireyim standart bir parça dedim öyle yüzüme baktılar. Şanzuman takozunu YAREN Otomotive 1 hafta önce sipariş etmeme rağmen o da parçayı temin edemedi ve ne yazık ki gözümden düştü. Sena Jeep Emre ile biraz dolaştıktan sonra Şaşmaz sanayi sitesi 2551. Cad. 2543 sok. (eski 14. Sok.) no:27 - JAPONCU -( 0 312 278 33 57 ) isimli firmada fren hortumlarını ve şanzuman takozlarını bulduk. Ne sorduysak yok demediler sağolsunlar. Fren hortumlarına 110 tl şanzuman takozlarına 120 tl verdim. Ahmet usta parçaları taktı ve sorun yaşamadık. Z Rotların yıprandığını gördük ve onlarıda değiştirdik, Yaren 40 tl dedi, 30 tl ye pazarlıkla aldım.Arka fren ayarınıda yaptırdım. Şase numarasını konya yolu emniyetten halledemedim, LPG ruhsatta işli değildi, şase numarasını düzeltirim ama iki kere ruhsat değiştirmen gerekir dedi memur. Bende çıktım gölbaşı trafik tescile gittim, durumu anlattım buyurun oturun dediler ve aracın şase numarası POLNET sisteminden düzeltilmiştir diye bir evrak verdiler.Tüvtürk'e gittim ve kusursuz olarak aracım muayeneden geçti çok şükür. Pazartesi de ruhsatım değişecek.

DSC_1771.JPG

DSC_1774.JPG

DSC_1782.JPG

DSC_1791.JPG

DSC_1792.JPG

cr-v' Alıntı:
İnşallah turgay bey her zaman bekleriz..

Turgay bey,
Her zaman bekleriz,burası dostlukların,sevgi,saygı ve anlayışın hüküm sürdüğü,doğa sevgisinin pik yaptığı bir lebiderya...
Buyrun...

Herkese Günaydın değerli dostlar,
Güzel bir hafta sonu diliyorum.
Selamlar,Saygılar...

araz' Alıntı:
Arkadaşlar kusura bakmayın 2-3 gündür aracımın muayenesi sebebi ile iştirak edemedim. Aracım ön fren hortumlarının yıpranması, ve arka frenlerde de %30 sapma olduğundan muayeneden geçemedi. Üstelik şase numarasındaki bir harf ruhsatta eksik yazılmış, ve trafik tescilden düzelttirmem gerektiğini söylediler.Ben de işe sanayi kısmından başladım. Daha öncede aracımı rot balanscıda kontrol ettirdiğimde şanzuman bağlantı takozlarında yıpranma var değiştirseniz iyi olur demişlerdi bende hazır fren hortumu değişmişken şanzuman takozlarını da aradan çıkartayım dedim ve kangurum'u aradım. Kangurum da orjinal ön sağ - sol fren hortumu 450 - 480 tl civarı, yan sanayi ise 200 tl fiyat alınca ağzım açık kaldı. Şanzuman takozlarına ise biri 125 tl diğeri 155 tl dediler. Ve beni aracımdan soğuttular.Sena Jeep Ahmet usta rekorcuda yaptırırız ama verimli olmayabilir dedi. Bir kaç suzuki yedek parça satan yere sorduğumda ise, parçayı söktürün getirin ona göre bakalım diyorlar. En sonunda kızdım ve yedek parçacıya patladım. Yahu suzuki parçası satıyorsunuz parçayı tanımıyorsunuz altı üstü fren hortumu ve şanzuman takozu neyini söküp getireyim standart bir parça dedim öyle yüzüme baktılar. Şanzuman takozunu YAREN Otomotive 1 hafta önce sipariş etmeme rağmen o da parçayı temin edemedi ve ne yazık ki gözümden düştü. Sena Jeep Emre ile biraz dolaştıktan sonra Şaşmaz sanayi sitesi 2551. Cad. 2543 sok. (eski 14. Sok.) no:27 - JAPONCU -( 0 312 278 33 57 ) isimli firmada fren hortumlarını ve şanzuman takozlarını bulduk. Ne sorduysak yok demediler sağolsunlar. Fren hortumlarına 110 tl şanzuman takozlarına 120 tl verdim. Ahmet usta parçaları taktı ve sorun yaşamadık. Z Rotların yıprandığını gördük ve onlarıda değiştirdik, Yaren 40 tl dedi, 30 tl ye pazarlıkla aldım.Arka fren ayarınıda yaptırdım. Şase numarasını konya yolu emniyetten halledemedim, LPG ruhsatta işli değildi, şase numarasını düzeltirim ama iki kere ruhsat değiştirmen gerekir dedi memur. Bende çıktım gölbaşı trafik tescile gittim, durumu anlattım buyurun oturun dediler ve aracın şase numarası POLNET sisteminden düzeltilmiştir diye bir evrak verdiler.Tüvtürk'e gittim ve kusursuz olarak aracım muayeneden geçti çok şükür. Pazartesi de ruhsatım değişecek.

Ohhhh harika simdi sorunsuz hale geldi gule gule bol camurla kazasiz belasiz binesin... ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri