Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,851
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
@ İSMAİL ABİ
Adam bi pişmaniye, afyon kaymağı, kuru üzüm falan getirir çinden:smiley:))))))))))))))))))))
Hadi onlar olmadı hiç olmazsa Çorum leblebisi filan getirseydi ya neyse artık bidaki gittiğinde getirir ;D ;D ;D ;D
Ya ben o lastikleri takarım takmasına da biraz fazla yakar diye korkuyorum :D

Etiketler

GÜNAYDINNNN.... ABİLERİM, ARAKADAŞLARIM...

32436_10151208511832912_639400467_n.jpg

Çok fesatsın valla savaş :smiley::smiley: tabi bir - iki masaj da yaptırdım :smiley: :smiley: Ama asıl iş gezisizdi (Sanırım) :smiley:

Herkese gunaydin bugun biraz gec oldu ama. Murat ne oldu Google Earth isi bakabildin mi?

Herkese hayırlı cumalar...Şimdi desem; abiler, arkadaşlar, dostlar hadi toplanak toplu cumaya gidek gelen olmaz.Ama nerde çamur, su biz orda:smiley: Şaka bir yana Allah cumanızı mübarek etsin dostlar...

@Erem abi pazar öğlen mühye kutsal tepede mangalı yakıyormuyuz?Dün face de mangal yakacam yazına; 'bende hayvansal ürünler atacam üstüne 'ile mukabele ettim:smiley:

Dostlar gecen hafta organizasyona Nissan pick-up la katılan arkadaşım, kendine demir tampon, arkaya motor tasıma aparatı falan yaptırabileceği tecrubeli bi usta arıyor. Tavsiye edebileceğiniz ustalar varmıdır ??? ???

Monti' Alıntı:
Dostlar gecen hafta organizasyona Nissan pick-up la katılan arkadaşım, kendine demir tampon, arkaya motor tasıma aparatı falan yaptırabileceği tecrubeli bi usta arıyor. Tavsiye edebileceğiniz ustalar varmıdır ??? ???

Arkadaş benimle irtibata geçerse memnuniyetle yardımcı olurum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR