outlaw06' Alıntı:Hay havan batsın.Uzak doğudaydım he))
Monti' Alıntı:Battığınızda cekcek arac istiyosanız bende geliiim ;D ;D ;D ;D ;D
Konusalım baskan maps den bı rota belırleyelım şimdi işden fırsat olmuyor aksam eve gecınce ben bı bakınıyımCKAYA' Alıntı:Tamamdır pazar kaçta nerede yap bi program hepimize katılalım?
masaj falan heismail06' Alıntı:he uzak doğudaydım. çin-japonya-singapur-tayland
Aman abi BAŞKAN falan diye hitap etmeyelimmozbay1907' Alıntı:Konusalım baskan maps den bı rota belırleyelım şimdi işden fırsat olmuyor aksam eve gecınce ben bı bakınıyım![]()
Abim benim ağız alışkanlığı genelde herkese başkan diye hitap ederim deoutlaw06' Alıntı:Aman abi BAŞKAN falan diye hitap etmeyelim![]()
mozbay1907' Alıntı:Haftasonu biz küçük bi grup olarak bulusmayı dusunuyoruz tam netlesmedı ama buyuk ıhtımalle toplanırız Burakda gelemedi pazar çünkü kanı kaynıyodur onun şimdi![]()
Kardeşim kar da başladı pazara güzel olur bi bakalım güzel yerler bulabilr miyizburak mehmet' Alıntı:hemde ne biçim kaynıyor.. çamur giriyorum mondeoylao derece yani
![]()
İsmail Abi hoş geldin...
hoşgeldin ismail abiismail06' Alıntı:Sevgili Dostlarım,
Uzunca bir zamandır yurt dışındaydım. neler kaçırmışım çok üzüldüm. dün gece döndüm nihayet. uzun bir sürede ankaradayım. umarım herkes iyidir. görüşmek üzere.
outlaw06' Alıntı:masaj falan hePeh adamdaki zevke bak.tayland a masaja gidiyor.ahhh para gözün çıksın
![]()
Almanyann canımı çıkmışmesut kose' Alıntı:Çok fesatsın kardeşim adam gitmiş iş için diyar diyar dolaşmış allalaaaa;D ;D ;D