outlaw06' Alıntı:Hay havan batsın.Uzak doğudaydım he))
Monti' Alıntı:Battığınızda cekcek arac istiyosanız bende geliiim ;D ;D ;D ;D ;D
Konusalım baskan maps den bı rota belırleyelım şimdi işden fırsat olmuyor aksam eve gecınce ben bı bakınıyımCKAYA' Alıntı:Tamamdır pazar kaçta nerede yap bi program hepimize katılalım?
masaj falan he Peh adamdaki zevke bak.tayland a masaja gidiyor.ahhh para gözün çıksınismail06' Alıntı:he uzak doğudaydım. çin-japonya-singapur-tayland
Aman abi BAŞKAN falan diye hitap etmeyelimmozbay1907' Alıntı:Konusalım baskan maps den bı rota belırleyelım şimdi işden fırsat olmuyor aksam eve gecınce ben bı bakınıyım
Abim benim ağız alışkanlığı genelde herkese başkan diye hitap ederim deoutlaw06' Alıntı:Aman abi BAŞKAN falan diye hitap etmeyelim
mozbay1907' Alıntı:Haftasonu biz küçük bi grup olarak bulusmayı dusunuyoruz tam netlesmedı ama buyuk ıhtımalle toplanırız Burakda gelemedi pazar çünkü kanı kaynıyodur onun şimdi
Kardeşim kar da başladı pazara güzel olur bi bakalım güzel yerler bulabilr miyizburak mehmet' Alıntı:hemde ne biçim kaynıyor.. çamur giriyorum mondeoyla o derece yani
İsmail Abi hoş geldin...
hoşgeldin ismail abiismail06' Alıntı:Sevgili Dostlarım,
Uzunca bir zamandır yurt dışındaydım. neler kaçırmışım çok üzüldüm. dün gece döndüm nihayet. uzun bir sürede ankaradayım. umarım herkes iyidir. görüşmek üzere.
outlaw06' Alıntı:masaj falan he Peh adamdaki zevke bak.tayland a masaja gidiyor.ahhh para gözün çıksın
Almanyann canımı çıkmış)))))))))))mesut kose' Alıntı:Çok fesatsın kardeşim adam gitmiş iş için diyar diyar dolaşmış allalaaaa ;D ;D ;D