Ersin ellerine sağlık kardeşim...ersngzl_06' Alıntı:benim çektiğim videolar https://www.facebook.com/photo.php?v=4676192935675&set=vb.1019274326&type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?v=4685364644962&set=vb.1019274326&type=3&theater
Mehmet bey biz forumdada incelediğiniz gibi, güzel bir yerlere gidip piknik yapıyoruz.Lakin gittiğimiz yerde yada yol üstünde YAPMAK İSTEYENİN offroad yapması için uygun alan olmasınada özen gösteriyoruz.İsteyen sadece ormanın, ovanın, yaylanın yollarıyla yetiniyor, dileyen hafif offroad yapıyor.Gurubumuz saygı, sevgi ve KESİNLİKLE OLMAZSA OLMAZ samimiyet ilkeleri içerisinde ;paylaşımı, birlikteliği, doğayı, 4x4 leri, offroad ve doğa aktivitelerini seven herkese açıktır.Saygılar selamlar.twinax' Alıntı:meraba ben mehmet imkan olursa bende gezilere katılmak istiyorum yeni bir araç almak üzereyim fotolardan anladığım kadarıyla araçlar genellikle standartdonanımlı araçlar gezileriniz genelde ne tür acaba piknik olarakmı yoksa offroad olarakmı gezilere gidiyorsunuz offroad için gerekliolanlar neler acaba selamlar
İsmail abi hoşgeldin.Abi senin yokluğunda yılın ilk KAR etkinliğini yaparak yine damgamızı vurduk Allaha şükür))))))) Hoşgeldin abi.Bundan sonraki ilk büyük etkinlik 06/ocak/2013 dostlar.duyduk duymadık demeyin..............ismail06' Alıntı:Sevgili Dostlarım,
Uzunca bir zamandır yurt dışındaydım. neler kaçırmışım çok üzüldüm. dün gece döndüm nihayet. uzun bir sürede ankaradayım. umarım herkes iyidir. görüşmek üzere.
hoşgeldiniz ismail bey.ismail06' Alıntı:Sevgili Dostlarım,
Uzunca bir zamandır yurt dışındaydım. neler kaçırmışım çok üzüldüm. dün gece döndüm nihayet. uzun bir sürede ankaradayım. umarım herkes iyidir. görüşmek üzere.
ismail06' Alıntı:Sevgili Dostlarım,
ismail06' Alıntı:Sevgili Dostlarım,
Haftasonu biz küçük bi grup olarak bulusmayı dusunuyoruz tam netlesmedı ama buyuk ıhtımalle toplanırız Burakda gelemedi pazar çünkü kanı kaynıyodur onun şimdiismail06' Alıntı:Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. yaklaşık 15 gün uzak doğu daydım. Türkiye ye kurban olayım . yakınlarda küçük çaplıda olsa bir buluşmamız var mı?
mozbay1907' Alıntı:Haftasonu biz küçük bi grup olarak bulusmayı dusunuyoruz tam netlesmedı ama buyuk ıhtımalle toplanırız Burakda gelemedi pazar çünkü kanı kaynıyodur onun şimdi
Hay havan batsın.Uzak doğudaydım he))ismail06' Alıntı:Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. yaklaşık 15 gün uzak doğu daydım. Türkiye ye kurban olayım . yakınlarda küçük çaplıda olsa bir buluşmamız var mı?
Evet başkan cumartesı çalıştığımızdan zor oluyor pazar olur zaten bende saat 6 da hatunu alıcam ordan maçaCKAYA' Alıntı:Murat pazar mı düşünüyorsunuz? Pazar düşünülüyorsa erken buluşalımda malum akşama maç var.