Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,757
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Nazar degmesin, Allah anali babali buyumek nasip etsin. Omru boyunca hep sansli mutlu huzurlu olsun insallah. :smiley:

Etiketler

BU GURUP DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU:smiley:))
EMEĞİ GEÇEN TÜM DOSTLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
BUGÜN GÖKHANA YARIN SANA! UNUTMAYALIM 4 MİLYON İNSAN İÇİNDE HEPİMİZ ASLINDA YALNIZIZ...HAYAT BİRLİK BERABERLİKLE GÜZEL...
KISA ÇAY FASLI VE DAĞILIŞ.

gökhanbebekgörme 011.jpg

gökhanbebekgörme 012.jpg

meraba ben mehmet imkan olursa bende gezilere katılmak istiyorum yeni bir araç almak üzereyim fotolardan anladığım kadarıyla araçlar genellikle standartdonanımlı araçlar gezileriniz genelde ne tür acaba piknik olarakmı yoksa offroad olarakmı gezilere gidiyorsunuz offroad için gerekliolanlar neler acaba selamlar

Sevgili Dostlarım,

Uzunca bir zamandır yurt dışındaydım. neler kaçırmışım çok üzüldüm. dün gece döndüm nihayet. uzun bir sürede ankaradayım. umarım herkes iyidir. görüşmek üzere.

twinax' Alıntı:
meraba ben mehmet imkan olursa bende gezilere katılmak istiyorum yeni bir araç almak üzereyim fotolardan anladığım kadarıyla araçlar genellikle standartdonanımlı araçlar gezileriniz genelde ne tür acaba piknik olarakmı yoksa offroad olarakmı gezilere gidiyorsunuz offroad için gerekliolanlar neler acaba selamlar
Mehmet bey biz forumdada incelediğiniz gibi, güzel bir yerlere gidip piknik yapıyoruz.Lakin gittiğimiz yerde yada yol üstünde YAPMAK İSTEYENİN offroad yapması için uygun alan olmasınada özen gösteriyoruz.İsteyen sadece ormanın, ovanın, yaylanın yollarıyla yetiniyor, dileyen hafif offroad yapıyor.Gurubumuz saygı, sevgi ve KESİNLİKLE OLMAZSA OLMAZ samimiyet ilkeleri içerisinde ;paylaşımı, birlikteliği, doğayı, 4x4 leri, offroad ve doğa aktivitelerini seven herkese açıktır.Saygılar selamlar.

ismail06' Alıntı:
Sevgili Dostlarım,

Uzunca bir zamandır yurt dışındaydım. neler kaçırmışım çok üzüldüm. dün gece döndüm nihayet. uzun bir sürede ankaradayım. umarım herkes iyidir. görüşmek üzere.
İsmail abi hoşgeldin.Abi senin yokluğunda yılın ilk KAR etkinliğini yaparak yine damgamızı vurduk Allaha şükür:smiley:))))))) Hoşgeldin abi.Bundan sonraki ilk büyük etkinlik 06/ocak/2013 dostlar.duyduk duymadık demeyin:smiley:..............

ismail06' Alıntı:
Sevgili Dostlarım,

hoşgeldiniz ismail bey.

ismail06' Alıntı:
Sevgili Dostlarım,

Hoşgeldin İsmail abi

ismail06' Alıntı:
Sevgili Dostlarım,

Ooooo İsmail bey kardeşim nerelerdesiniz, yokluğunuz pek bir hissedilmiştir haberiniz ola :mad: :mad:

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. yaklaşık 15 gün uzak doğu daydım. Türkiye ye kurban olayım :smiley:. yakınlarda küçük çaplıda olsa bir buluşmamız var mı?

ismail06' Alıntı:
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. yaklaşık 15 gün uzak doğu daydım. Türkiye ye kurban olayım :smiley:. yakınlarda küçük çaplıda olsa bir buluşmamız var mı?
Haftasonu biz küçük bi grup olarak bulusmayı dusunuyoruz tam netlesmedı ama buyuk ıhtımalle toplanırız Burakda gelemedi pazar çünkü kanı kaynıyodur onun şimdi :smiley:

mozbay1907' Alıntı:
Haftasonu biz küçük bi grup olarak bulusmayı dusunuyoruz tam netlesmedı ama buyuk ıhtımalle toplanırız Burakda gelemedi pazar çünkü kanı kaynıyodur onun şimdi :smiley:

Murat pazar mı düşünüyorsunuz? Pazar düşünülüyorsa erken buluşalımda malum akşama maç var. :smiley:

CKAYA' Alıntı:
Murat pazar mı düşünüyorsunuz? Pazar düşünülüyorsa erken buluşalımda malum akşama maç var. :smiley:
Evet başkan cumartesı çalıştığımızdan zor oluyor pazar olur zaten bende saat 6 da hatunu alıcam ordan maça :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri