Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,895
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

fıstık bigi bir hafta sonu olsun dostlarıma, hepimize..

532498_441717795882231_1748607736_n.jpg

Etiketler

:smiley: Bir resimde benden olsun. Soldaki Jeep in lastik desenlerimi farkli bana mi oyle geliyor? 8)

front_jeeps.jpg

Günaydın, bol güneşli bir hafta sonu diliyorum herkese, Şener bu işler çok can sıkıcı ama uğraşınca bişekilde çözülüyor işte, benimde yeni aldığım cj8 in ruhsatında araç dizel olarak kaydedilmiş şimdi uğraş babam uğraş düzeltelim diye araç 4.2 benzin ( LPG ) li

Günaydın dostlar, yarın için bir değişiklik ve/veya bir programımız var mı yapalım mı? Savaş Dostum dönüş bekliyorum senden

Değerli dostlarım, özellikle özelden mesaj gönderen arkadaşlarım. çeki demiri, çelik tampon gibi ihtiyaçlarınız için benim şaşmazda yaptırdığım bir usta var, küçük bir atölyesi var fakat oldukça güzel işçilik yapıyor. yaptığı imalatında sonuna kadar arkasında. arzu ederseniz uygun bir vakitte ihtiyacı olan arkadaşlarla buluşup gidebiliriz. benim bu ustaya sadece benim araç için tampon vs yaptırdım, değer verdiğim bir kişilik olduğu içinde sık sık görüşürüm. başka bir bağlantım yoktur kimsenin aklına yanlış bişeyler gelmesin.

erkan bey bu jeep virüsünü yayıyorsunuz millete bana bulaştı ne olacak şimdi ? abi işin şakası gerçekten rubiyi düşünüyorum lakin araçlar 100 bini görmeden hatta 15-20 binde satlık araç dolu hiç kullanma fırsatım olmadı çokmu vasat pajero sehir içi ve arazide beklentileri karşılıyor rubinin arazisi tartışılmaz herhalde sehiriçimi çok kötü geliyor sen jeepçisin nedir ne deyildir abi yorumlarını bekliyorum .

BEYLER SELAM.YARIN BANA KALIRSA; 12,30 CİVARI MÜHYEDE BİSİKLET KİRALANAN ALANDA BULUŞALIM.HERKES KENDİ BALIĞINI VE MANGALINI GETİRSİN.KUTSAL TEPEYE ÇIKIP MANGALIMIZI YAKALIM.BEN TABUREME OTURUP DÜRBÜNLE GÖLÜ İZLEYECEM:smiley: SONRA MURATLARIN ÇİZECEĞİ ROTADA BİR TUR ATARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.KATILMAK İSTEYEN VARMI?DİLEYEN HAMSİ PARTİSİNDEN SONRA AYRILABİLİR DİLEYEN GEZİYE KATILABİLİR OLSUN.İsmail abi face de gurup canlı:smiley:Bir oraya bir buraya yetişiyorum abi:smiley:İş güç te var:smiley:

3 araç yada 13 araç olmamız farketmez.Malumunuz bu spontan buluşmalardan biri.Büyük buluşmamız 06-01-2013 tedir.
@MURAT siz çizdinizmi rota?Durum nedir?

outlaw06' Alıntı:
3 araç yada 13 araç olmamız farketmez.Malumunuz bu spontan buluşmalardan biri.Büyük buluşmamız 06-01-2013 tedir.
@MURAT siz çizdinizmi rota?Durum nedir?
Abi ben yarın bizim köy tarafında (Fevziye) olucam büyük ihtiamalle Burak larla daha tam konusamadık ıc cıkısı belkı gorusucez daha tam netleşen bi durum olmadı acıkcası :smiley:

mesut kose' Alıntı:
Arkadaşlar herkese selam,
Kısa zamanda gerçekten güzel bir grup olmayı başararak güzel etkinliklere imzamızı attık, her şeyden önemlisi güzel dostluklar kurduk yada bu amaçla adımlar attık asıl zor olan bundan sonrası, malumunuz daha önceleri de bizler gibi bir çok grup ve dernek kurulmuştur ama maalesef bir çoğu artık ortada yok.
Bizim grubumuzun da bu şekilde bir sonu olmasını istemiyorsak, birlikteliğimizin daimi olarak devam etmesini istiyorsak bir takım kurallarımızın olması gerekiyor. Aslında bu kurallar bütün gruplar için kabul görmüş genel kurallar olmakla birlikte zaman içinde bazı üyelerin veya yöneticilerin mevcut kuralları istismar etmesinden , çatlak seslerin artmasından, bencilliklerden, egolardan, komplekslerden vs. dolayı zaman içinde önemini kaybediyor hiçleştiriliyor ve artık bu kurallar kural olmaktan çıkıp grubun bitişi gerçekleşiyor.
4x4 araçlara ve Off Road a olan sevdamız, doğa'ya doğa sporlarına olan ilgimiz, birbirimize olan saygı ve sevgimiz en önemlisi de samimiyetimiz bizi bir araya getirdi grup içinde gruplaşma olmadan ilk gün katılanla son katılana aynı samimiyetle birlikteliğimiz sürdürmeliyiz.
Önemli bir husus daha var ki grup içinde Siyaset Spor ve Dini inançlarla ilgili konuşmak, paylaşımlarda bulunmak da sonuçları son derece sıkıntı verici durumlarla karşı karşıya kalmamızı sağlar ki zaten bunun yeri zaten burası değil biz doğada birbirimizin stresini almak için bulunuyoruz birbirimize sres yaratmak için değil.

Şimdi durduk yere nereden çıktı bu yazı diyeceksiniz.
Grup adına yapacağımız etkinlikleri buradan duyuruyoruz ve bununla ilgili sorumluluğu da herkesin bildiği gibi Savaş arkadaşımızın üstlenmesi uygun görülmüştü ve öylede yapıyoruz, yine almış olduğumuz karar gereği de her ay 1 etkinlik başlığını büyük etkinlik olarak açıyoruz en az 2 hafta öncesinden de tarihi duyuruyoruz ki herkes işini gücünü ona göre ayarlasın sadece gideceğimiz yer konusu 1 hafta kala belli oluyor, arada bulunun zaman diliminde ise küçük etkinlikler yapacağız ani gelişen 2-3-5 aracın katılabileceği anlık buluşmalar şeklinde, bunlar da telefonla irtibat kurularak yapılarak gerçekleşen kaçamaklar şeklinde olacaktır. Eğer arada ki bu zaman diliminde gruptaki arkadaşların istekleri doğrultusunda küçükte olsa bir etkinlik, gezi talebi olursa ki olacaktır BÜTÜN GEZİLERİN VE ETKİNLİKLERİN yine bu sayfada duyurulması Savaş TANIR tarafından yapılması gerekmektedir Aksi takdirde zaman içinde herkes kafasına göre takılacak ve başta belirttiğim gibi gruplaşmalar, küslükler, kaprisler, çatlak sesler vs. vs. vs. ve kaçınılmaz sona doğru bir gidiş başlayacaktır.

Saygılarımla,
Selam Mesut abi.Her zaman dediğim gibi, insan içerisinde bulunduğu değerlerin ve güzelliklerin farkına ,o güzellikten uzaklaştığı yada onu kaybettiği zaman varıyor.
-Şu an farkında olalım yada olmayalım Ankaranın en kaliteli,en candan,en güzel etkinliklerini yapan gurubuyuz.
-Ankarada ilk kuzu çevirme etkinliğini yapan gurubuz.(Planlayan çok yıllardır yapan yok)
-Bu sene ilk kış etkinliğini yapan gurubuz.
-Daha 5 aylık bir gurup olmasına rağmen,etkinliklerimiz 18-14-22 ve en son 25 araçla gerçekleşmiştir.(Bu arada 5 araca düşsekte mesele rakamlar değil, sizler gibi, adam gibi adamlarla yola çıkmak)
-Etkinliklerinde içip dağıtılmayan, havaya sıkılmayan, şhov yapmak adına çoluk çocuğun rahatsız edilmediği ilk gurubuz.
-İlk defa bir offroad gurubu ;gurup üyesi bir arkadaşın doğum gününü kutluyor, birinin doğan çocuğuna gurupça birleşip hediye alıp gidiyor.
-5 aylık olmamıza rağmen bir amblemi,sticker ı olan ilk gurubuz:smiley:
vs vs vs vs daha çok sayarım güzel yönlerimizi.Ama dediğin gibi bu şekilde devam etmemiz için bir hiyerarşik ,sistematik düzen olması ve bu düzenin de bozulmaması lazım.Bir dostumuzun spontan buluşma anlamında bir fikri olduğu zaman fikrini söyler, şayet uygunsa, benimde o hafta sonu zamanım müsait se 3-5 araçlık stres atma buluşmamızı yapar turlar döneriz.2-3 arkadaş buluşup gezecekse o ayrı.Ama bu sayfa üzerinden yapılacak her etkinlik elbet bir sisteme dayanmalı.
-Mesela şöyle düşünelim:3-5 ay sonra burada hafta sonu bakıyorsunuz 3 kişi birden falan yere gidiyorum,gelen varmı? filan yere gidiyorum derse ortalık duman olur:smiley:))
Ama ayda bir yapılan ve yapılmaya devam edecek olan büyük buluşmalarımız; zaten 10-12 gün kala liste açılarak, gereken açıklamalarda yapılıyor.Şu saate kadar gurup içerisinde benim gözlemlediğim ;sürekli telefonlaşan, birbirini ziyaret eden 12-13 kişi oluştu.Ve guruba yeni kaynaşmaya başlayan, alakası ile hergün burda gördüğümüz 4-5 pırıl pırıl abimiz ,arkadaşımız da var Allaha şükür.Yani arkadaşlar giderek büyüyoruz.Lütfen forumları inceleyiniz:bizim sayfada 11-13-15 ziyaretçi ,izleyici olduğu çoktur:smiley:Diğer sayfaların en kalabalığında 3 kişiyi görürsünüz pencerede.Bu gurup daha da büyüyecek lakin: ÇOK EMEK VEREREK KURDUĞUM, YILLARIN GÖZLEMİNİ BİRİKİMİNİ KATTIĞIM, HER ETKİNLİĞE 2 HAFTA KALA İŞİMİ AİLEMİ KENDİ SOSYAL HAYATIMI İHMAL EDİP BURAYA YOĞUNLAŞTIĞIM VE SİZİN GİBİ GERÇEKTEN KALİTELİ İNSANLARIN TEVECCÜHÜ VE KATILIMI İLE ŞU AŞAMAYA GELMİŞ BU GURUBA;KESİNLİKLE EĞRİ ADAM GİRMEYECEK,KESİNLİKLE EGOSU,UKALALIĞI,İNSAN İLİŞKİLERİ BOZUKLUĞU,SAYGI VE SEVGİ DEĞERLERİNİN ZAYIFLIĞI, BİRLİKTELİĞİ,GERÇEK DOĞA VE 4X4 SEVGİSİ OLMAYAN VS VS VS hiç kimse guruba giremeyecektir.
Benim ricam gurup içerisinde birbirimizi sevdiğimize inanıyorum.Velevki; sevmesekte, bir hareketimizden, bir sözümüzden hoşlanmasakta; böyle bir ortamı başka bir yerde bulamayız, her yerde hata olabilir düşüncesi ile kaynaşmaya, birlikteliğe, sayfamızı her zaman canlı tutmaya devam edelim.Herkese yürekten sevgi ve saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri