Senin payını ayırdım.Ben çupra alacam ama.alıyorum sana damesut kose' Alıntı:Tam olarak nerede olacağınızı yazın ki bakarsın sürpriz misafirleriniz felan gelebilir belki onların da canı hamsi çeker belli mi olur hazırlıklı olmak lazım
Abicim muhabbet duyuyor burdaki insanlar birbirine napalımMonti' Alıntı:Daha 24 saat olmadı foruma girmeyeli, 7 sayfa ilerlemiş yaw. Az konuşun biraz geriden gelenler zor yetişiyo ;D ;D
motorize meyhane sensin)) Bizde yokersngzl_06' Alıntı:balığın yanında rakı varmı rakı
Yarın gitceniz yerin koordinatlarını yuvarlasana baskan. Yarın mac oncesi evden erken cıkacam belki ugrarim. Tel cekiyomu orda?outlaw06' Alıntı:motorize meyhane sensin)) Bizde yok
Abi uzakta değiliz.Bisikletlerin karşısında LİBAS sahibinin villa nın sol arkadaki tepedeyiz.Tel çekiyor sorunsuz.Monti' Alıntı:Yarın gitceniz yerin koordinatlarını yuvarlasana baskan. Yarın mac oncesi evden erken cıkacam belki ugrarim. Tel cekiyomu orda?
Mesut abi facebookta hemen hemen her gün 5- 6 fotoğraf paylaşıyorum ama burada nezaman paylaşmak istesem genelde bir sorun cıkıyor artık buradada paylaşımlarıma hız vericeğimmesut kose' Alıntı:Erkan tam bir doğa aşığısın seni tebrik ediyorum, paylaştığın resimlerle bizi her an orada gibi hissettiriyor sun kocaman bir teşekkür sana...
Murat ben dün aöf birosunda idim kitaplarımı aldım 5-6 ocakta hem sabah hemde öğlen ikişer sınav var sadece sabah olsa idi iyiyidi gecte olsa etkinlik yerinde olurduk ama melesef öğleden sonrada sınav koymuşlarmozbay1907' Alıntı:6 ocakda sınav olursa benın işde yalan olur
outlaw06' Alıntı:ARKADAŞLAR YARIN SAAT 12,30 DA TRT DEN MÜHYEYE İNİNCE, BİSİKLET KİRALANAN YERDEN SOLA DÖNÜNCE İLERDE SAĞDAKİ OTOPARK MÜSAİT OLUR .ORDA BULUŞURUZ.YERİ BULAMAYAN CEPTEN BANA ULAŞSIN LÜTFEN.FACE DE BU SABAH ;LİSTE AÇILMAYACAKTIR YAZMIŞTIM AMA LİSTE AÇILMIŞ.BİRÇOK YERDE DE SPONTAN BULUŞMALAR SADECE 3-5 ARKADAŞIN KEYFİ BULUŞMASI OLSUN DİYE YAZMIŞTIK ZATEN.SOHBET SAYFASINDA ZATEN LİSTE AÇMAK, GEZİ DÜZENLEMEK FORUM KURALLARI OLARAK YASAKTIR VE O SAYFALAR MODERATÖRLERCE AKTARILIR.FACE TE DE YALANCI ÇIKTIKBU TÜR ARA BULUŞMALARDA LİSTE AÇMAYALIM DERİM.
DİLEYEN ADINI EKLEYTEBİLİR.SADECE GURUP ÜYELERİ ARASINDAKİ BULUŞMADIR.
BÜYÜK ETKİNLİK (LİSTE AÇILIP HERKESİN YAZILABİLECEĞİ) 06-01-2013 TEDİR
İSMAİL BEY,SERDAR BEY,YİĞİT BEY.ÇİĞDEM HANIM,EREM BEY,