Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,967
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Biriniz alinda artik bundan bende boyle seyahat etme luksunu yakalayayim ;D ;D ;D ;D ;D

Link: http://www.youtube.com/watch?v=1cJYyfzTH7Q

Etiketler

ARKADAŞLAR YARIN SAAT 12,30 DA TRT DEN MÜHYEYE İNİNCE, BİSİKLET KİRALANAN YERDEN SOLA DÖNÜNCE İLERDE SAĞDAKİ OTOPARK MÜSAİT OLUR .ORDA BULUŞURUZ.YERİ BULAMAYAN CEPTEN BANA ULAŞSIN LÜTFEN.FACE DE BU SABAH ;LİSTE AÇILMAYACAKTIR YAZMIŞTIM AMA LİSTE AÇILMIŞ.BİRÇOK YERDE DE SPONTAN BULUŞMALAR SADECE 3-5 ARKADAŞIN KEYFİ BULUŞMASI OLSUN DİYE YAZMIŞTIK ZATEN.SOHBET SAYFASINDA ZATEN LİSTE AÇMAK, GEZİ DÜZENLEMEK FORUM KURALLARI OLARAK YASAKTIR VE O SAYFALAR MODERATÖRLERCE AKTARILIR.FACE TE DE YALANCI ÇIKTIK:smiley:BU TÜR ARA BULUŞMALARDA LİSTE AÇMAYALIM DERİM.

DİLEYEN ADINI EKLEYTEBİLİR.SADECE GURUP ÜYELERİ ARASINDAKİ BULUŞMADIR.
BÜYÜK ETKİNLİK (LİSTE AÇILIP HERKESİN YAZILABİLECEĞİ) 06-01-2013 TEDİR:smiley:
İSMAİL BEY,SERDAR BEY,YİĞİT BEY.ÇİĞDEM HANIM,EREM BEY,

Daha 24 saat olmadı foruma girmeyeli, 7 sayfa ilerlemiş yaw. Az konuşun biraz geriden gelenler zor yetişiyo ;D ;D

outlaw06' Alıntı:
motorize meyhane sensin:smiley:)) Bizde yok
Yarın gitceniz yerin koordinatlarını yuvarlasana baskan. Yarın mac oncesi evden erken cıkacam belki ugrarim. Tel cekiyomu orda?

Salih Özen dostumun katkıları ile TELLİOĞULLARI BAYRAĞI hazır:smiley:))Hayırlı olsun:smiley:

logomuz(afi?).jpg

mesut kose' Alıntı:
Erkan tam bir doğa aşığısın seni tebrik ediyorum, paylaştığın resimlerle bizi her an orada gibi hissettiriyor sun kocaman bir teşekkür sana...
Mesut abi facebookta hemen hemen her gün 5- 6 fotoğraf paylaşıyorum ama burada nezaman paylaşmak istesem genelde bir sorun cıkıyor artık buradada paylaşımlarıma hız vericeğim

P2030085.JPG

P2060045.JPG

P4070004.JPG

P4070122.JPG

mozbay1907' Alıntı:
6 ocakda sınav olursa benın işde yalan olur :(
Murat ben dün aöf birosunda idim kitaplarımı aldım 5-6 ocakta hem sabah hemde öğlen ikişer sınav var sadece sabah olsa idi iyiyidi gecte olsa etkinlik yerinde olurduk ama melesef öğleden sonrada sınav koymuşlar :(

P2040166.JPG

P2285100.JPG

P5073448.JPG

P4070068.JPG

outlaw06' Alıntı:
ARKADAŞLAR YARIN SAAT 12,30 DA TRT DEN MÜHYEYE İNİNCE, BİSİKLET KİRALANAN YERDEN SOLA DÖNÜNCE İLERDE SAĞDAKİ OTOPARK MÜSAİT OLUR .ORDA BULUŞURUZ.YERİ BULAMAYAN CEPTEN BANA ULAŞSIN LÜTFEN.FACE DE BU SABAH ;LİSTE AÇILMAYACAKTIR YAZMIŞTIM AMA LİSTE AÇILMIŞ.BİRÇOK YERDE DE SPONTAN BULUŞMALAR SADECE 3-5 ARKADAŞIN KEYFİ BULUŞMASI OLSUN DİYE YAZMIŞTIK ZATEN.SOHBET SAYFASINDA ZATEN LİSTE AÇMAK, GEZİ DÜZENLEMEK FORUM KURALLARI OLARAK YASAKTIR VE O SAYFALAR MODERATÖRLERCE AKTARILIR.FACE TE DE YALANCI ÇIKTIK:smiley:BU TÜR ARA BULUŞMALARDA LİSTE AÇMAYALIM DERİM.

DİLEYEN ADINI EKLEYTEBİLİR.SADECE GURUP ÜYELERİ ARASINDAKİ BULUŞMADIR.
BÜYÜK ETKİNLİK (LİSTE AÇILIP HERKESİN YAZILABİLECEĞİ) 06-01-2013 TEDİR:smiley:
İSMAİL BEY,SERDAR BEY,YİĞİT BEY.ÇİĞDEM HANIM,EREM BEY,

savaş benim 5 - 8 ocak tarihlerinde allahüekber tırmanışım var ankara offroad ve outdoor sporları grubu adına sarıkamış şehitleri için düzenlenen geleneksel tırmanışı gerçekleştirmeyi düşünüyorum. büyük buluışmayı başka tarihte yapsak olmamı acaba :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.