ABİ BAK BU COK GUZEL BI HABER OLDU SIMDIoutlaw06' Alıntı:SEVGİLİ DOSTLAR HERKESE SELAMLAR SAYGILAR.06/01/2013 TEKİ 6,BÜYÜK ORGANİZASYONUMUZ 3-4 ARKADAŞIMIZIN A.Ö.F SINAVI VE ÇİĞDEM HANIMIN EVVELDEN PLANLANMIŞ TIRMANIŞI İÇİN DEĞİŞTİRİLECEKTİR.HERKESE SELAMLAR
outlaw06' Alıntı:Dünkü küçük buluşmamıza katılan abilerim ve arkadaşlarıma Teşekkürler.
-6 araç 3 cros motoru harika bir etaptan geçtik
-Erem abinin çizdiği rota ve motorcu arkadaşları için ayrıca teşekkürler
-Akşam çupra,ateşbaşı ve çay muhabbeti süperdi İsmail abi,Mesut abi, Erem abi, Fatih bey, Çiğdem hnm,Gökhan,Şener,Yiğit abi,Serdar bey e çok teşekkürler....SÜPER BİR GÜNDÜ
FOTOLAR NERDEEEE))
Serdar abi akşamı bekleyecezde ne olduysa senden sonra oldu abiserdar06' Alıntı:Makinayı evde unuttuğum için fotoları anca akşama yükleyebileceğim. Günün devamında aranızda olamadığım için de kusuruma bakmayın lütfen...
hayır kapalıydı. aksi bi adama denk geldim.serdar06' Alıntı:sisler açık mıydı?
Serkanım geçmiş olsun.Dostum akşam kaç gibi müsaitsin malum mevzu için?Hafta sonu çok yoğundum zaman bulamadım.Saati sen belirle konuşalım.cr-v' Alıntı:sabah sabah başıma geleni siz değerli dostlar ile paylaşayım dedim. genel kurmay kavşağında sepet ve sislerden dolayı ceza yedim.![]()
![]()
outlaw06' Alıntı:Serdar abi akşamı bekleyecezde ne olduysa senden sonra oldu abiyahu motorcular uçtu kaçtı, bizi gaza getirdi dik duvara tırmandırdı vs vs vs
akşamda çupra çay keyfi yaptık
![]()
teşekkür ederim abi. abi proğrama bi bakıyım gün içerisinde haberleşiriz.outlaw06' Alıntı:Serkanım geçmiş olsun.Dostum akşam kaç gibi müsaitsin malum mevzu için?Hafta sonu çok yoğundum zaman bulamadım.Saati sen belirle konuşalım.