ABİ BAK BU COK GUZEL BI HABER OLDU SIMDIoutlaw06' Alıntı:SEVGİLİ DOSTLAR HERKESE SELAMLAR SAYGILAR.06/01/2013 TEKİ 6,BÜYÜK ORGANİZASYONUMUZ 3-4 ARKADAŞIMIZIN A.Ö.F SINAVI VE ÇİĞDEM HANIMIN EVVELDEN PLANLANMIŞ TIRMANIŞI İÇİN DEĞİŞTİRİLECEKTİR.HERKESE SELAMLAR
outlaw06' Alıntı:Dünkü küçük buluşmamıza katılan abilerim ve arkadaşlarıma Teşekkürler.
-6 araç 3 cros motoru harika bir etaptan geçtik
-Erem abinin çizdiği rota ve motorcu arkadaşları için ayrıca teşekkürler
-Akşam çupra,ateşbaşı ve çay muhabbeti süperdi İsmail abi,Mesut abi, Erem abi, Fatih bey, Çiğdem hnm,Gökhan,Şener,Yiğit abi,Serdar bey e çok teşekkürler....SÜPER BİR GÜNDÜ
FOTOLAR NERDEEEE))
Serdar abi akşamı bekleyecezde ne olduysa senden sonra oldu abi yahu motorcular uçtu kaçtı, bizi gaza getirdi dik duvara tırmandırdı vs vs vsakşamda çupra çay keyfi yaptıkserdar06' Alıntı:Makinayı evde unuttuğum için fotoları anca akşama yükleyebileceğim. Günün devamında aranızda olamadığım için de kusuruma bakmayın lütfen...
hayır kapalıydı. aksi bi adama denk geldim.serdar06' Alıntı:sisler açık mıydı?
Serkanım geçmiş olsun.Dostum akşam kaç gibi müsaitsin malum mevzu için?Hafta sonu çok yoğundum zaman bulamadım.Saati sen belirle konuşalım.cr-v' Alıntı:sabah sabah başıma geleni siz değerli dostlar ile paylaşayım dedim. genel kurmay kavşağında sepet ve sislerden dolayı ceza yedim.
outlaw06' Alıntı:Serdar abi akşamı bekleyecezde ne olduysa senden sonra oldu abi yahu motorcular uçtu kaçtı, bizi gaza getirdi dik duvara tırmandırdı vs vs vsakşamda çupra çay keyfi yaptık
teşekkür ederim abi. abi proğrama bi bakıyım gün içerisinde haberleşiriz.outlaw06' Alıntı:Serkanım geçmiş olsun.Dostum akşam kaç gibi müsaitsin malum mevzu için?Hafta sonu çok yoğundum zaman bulamadım.Saati sen belirle konuşalım.