Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 669,161
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
@ İSMAİL ABİ
Adam bi pişmaniye, afyon kaymağı, kuru üzüm falan getirir çinden))))))))))))))))))))
Hadi onlar olmadı hiç olmazsa Çorum leblebisi filan getirseydi ya neyse artık bidaki gittiğinde getirir ;D ;D ;D ;D
Ya ben o lastikleri takarım takmasına da biraz fazla yakar diye korkuyorum

Etiketler

GÜNAYDINNNN.... ABİLERİM, ARAKADAŞLARIM...

Çok fesatsın valla savaş tabi bir - iki masaj da yaptırdım Ama asıl iş gezisizdi (Sanırım)

Herkese gunaydin bugun biraz gec oldu ama. Murat ne oldu Google Earth isi bakabildin mi?

Herkese hayırlı cumalar...Şimdi desem; abiler, arkadaşlar, dostlar hadi toplanak toplu cumaya gidek gelen olmaz.Ama nerde çamur, su biz orda Şaka bir yana Allah cumanızı mübarek etsin dostlar...

@Erem abi pazar öğlen mühye kutsal tepede mangalı yakıyormuyuz?Dün face de mangal yakacam yazına; 'bende hayvansal ürünler atacam üstüne 'ile mukabele ettim

CKAYA' Alıntı:
Herkese gunaydin bugun biraz gec oldu ama. Murat ne oldu Google Earth isi bakabildin mi?
Cagın dun eve geldıgımde saat 12ye geliyodu fırsat olmadı valla ama bakıcam bı boslukda

mozbay1907' Alıntı:
Cagın dun eve geldıgımde saat 12ye geliyodu fırsat olmadı valla ama bakıcam bı boslukda

Tamamdir sizin oralarin tam adi neydi ben bir bakayim?

erka' Alıntı:
GÜNAYDINNNN.... ABİLERİM, ARAKADAŞLARIM...
Erkan abi, Bu istikrarlı paylaşımlarınla grup içinde kendi hayran kitleni yaratmaya başladın bak ;D ;D ;D

Dostlar gecen hafta organizasyona Nissan pick-up la katılan arkadaşım, kendine demir tampon, arkaya motor tasıma aparatı falan yaptırabileceği tecrubeli bi usta arıyor. Tavsiye edebileceğiniz ustalar varmıdır ??? ???

Monti' Alıntı:
Dostlar gecen hafta organizasyona Nissan pick-up la katılan arkadaşım, kendine demir tampon, arkaya motor tasıma aparatı falan yaptırabileceği tecrubeli bi usta arıyor. Tavsiye edebileceğiniz ustalar varmıdır ??? ???

Arkadaş benimle irtibata geçerse memnuniyetle yardımcı olurum.

SON KONULAR - FORUM