Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,719
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

YÜRÜBEEEEEEEEE KİM TUTAR SENİİİİİİİİİİİİ:smiley:
BİZ SİZ ORAYA GİRİPTE BEN GİRDİM ÇIKTIM DEMEDE ZATEN ÇIKTIM DİYEMEZSİNDE :smiley:
CUMARTESİ SAAT KAÇTA BULUŞUYORUZ...............

Etiketler

bence giremeyeceksin oraya girmeden önce difini kilitini ne var ne yok hepsini bağla battıktan sonra anlamı yok bağlamanın ..iki salla bir bağla ;D ;D ;D uygula hahahahaha

ben şimdiden kameramın şarjını doldurayım da o gun çok lazım olacak......:smiley:

arcfreha' Alıntı:
YÜRÜBEEEEEEEEE KİM TUTAR SENİİİİİİİİİİİİ:smiley:
BİZ SİZ ORAYA GİRİPTE BEN GİRDİM ÇIKTIM DEMEDE ZATEN ÇIKTIM DİYEMEZSİNDE :smiley:
CUMARTESİ SAAT KAÇTA BULUŞUYORUZ...............

kacta dersenız ben ordayımm kacta dersenız hemde hahaha

arcfreha' Alıntı:
ben şimdiden kameramın şarjını doldurayım da o gun çok lazım olacak......:smiley:

yavv rehaa veryaaaa hahaha ıyı hadı bakalım ne olacak bende merakedıyorum ben bu cumartesı yapamam valla gelmez artık cumartesı

tamertms' Alıntı:
bence giremeyeceksin oraya girmeden önce difini kilitini ne var ne yok hepsini bağla battıktan sonra anlamı yok bağlamanın ..iki salla bir bağla ;D ;D ;D uygula hahahahaha

tamerr krıze soktun benı allahım sabahdan berı yarıldım gulmekden ama buda mum dıktı ustune gozlerımden yas geldı

ıkı salla bı bagla bır bagla ıkı salla

aracda ne varsa baglayacagım sokcem takcam arkaya agırlık koycam ahaha ama ne guldum ya

ha bu arada erhan abıyı kaynattınız ha

ewwet selim kıvırma hakkını kullanmaya başladı arkadaşlar ( ben bu cumartesi yapamam walla )dedi gördüğünüz üzre.yaz gelincemi yapacaksın selim bataklığın suyunun çekilmesinimi bekleyeceksin ;D ;D ;D eğerki öyle dersen rehanın hundai ve l 200 le kapışırsın

bazen akıl ile degil duygular ile hareket etmek gerek su uc gunluk dunyada :smiley:

canınmı istedi al kardesim canınmı sıkıldı sat gitsin bosver kardesim ne olabilir ki en fazla zararın ???
ama su kısacık hayatta vakit kapıyı caldıgı anda keske sunuda yapsaydım deme kendine dedirtme keskeler ile hayatını bitirme ;D

nassı yazdım ama ;D ;D ;D

bu arada bu topik serbest muhabbet kosesi degilmis yaf :smiley:

tamertms' Alıntı:
ewwet selim kıvırma hakkını kullanmaya başladı arkadaşlar ( ben bu cumartesi yapamam walla )dedi gördüğünüz üzre.yaz gelincemi yapacaksın selim bataklığın suyunun çekilmesinimi bekleyeceksin ;D ;D ;D eğerki öyle dersen rehanın hundai ve l 200 le kapışırsın

ya suna bak ya sen erhan abıye saydır saydır o kadar sonra bana ne ben gırerım cıkarım ugrasırım ama erhan abıye dedıgın o laflar varyaaa

aaaayyy yaşlı dedı aracın kotu dedı senın hayallerının bıttı yerden benım gerceklerım baslar dedı aman aman amnaaa ne bılım ben cok uzuldum sahsen nııhahahahahahaa

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ttos' Alıntı:
bazen akıl ile degil duygular ile hareket etmek gerek su uc gunluk dunyada :smiley:

canınmı istedi al kardesim canınmı sıkıldı sat gitsin bosver kardesim ne olabilir ki en fazla zararın ???
ama su kısacık hayatta vakit kapıyı caldıgı anda keske sunuda yapsaydım deme kendine dedirtme keskeler ile hayatını bitirme ;D

nassı yazdım ama ;D ;D ;D

bu arada bu topik serbest muhabbet kosesi degilmis yaf :smiley:

sefer abı sana sonuna kadar katılıyorum gercekden bak

gozlerım yasardı harıka yazmıssın ama varya tamer erhan abıye neler dedı neler dedı asıl o gozlerımı yasartdı :smiley::smiley::smiley::smiley::

bide buna bakın :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ciftciler-2-el-arb-41539587/detay

ttos' Alıntı:
bide buna bakın :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ciftciler-2-el-arb-41539587/detay

bunu bılıyorum yaff kar ayısı cok guzel ama cok guzel olmus

mserdemir' Alıntı:
ya suna bak ya sen erhan abıye saydır saydır o kadar sonra bana ne ben gırerım cıkarım ugrasırım ama erhan abıye dedıgın o laflar varyaaa

aaaayyy yaşlı dedı aracın kotu dedı senın hayallerının bıttı yerden benım gerceklerım baslar dedı aman aman amnaaa ne bılım ben cok uzuldum sahsen nııhahahahahahaa

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sefer abı sana sonuna kadar katılıyorum gercekden bak

gozlerım yasardı harıka yazmıssın ama varya tamer erhan abıye neler dedı neler dedı asıl o gozlerımı yasartdı :smiley::smiley::smiley::smiley::

masallah dokturmussunuz tam okuyamadım vakit yok okuyunca yazarım biseyler :smiley:

yaf sefer abı halletcekmıyız bızım yol ısını ne yapcaz hıc bı sey dedıgın yok valla haa ;D ;D ;D
300 mt yol

mserdemir' Alıntı:
yaf sefer abı halletcekmıyız bızım yol ısını ne yapcaz hıc bı sey dedıgın yok valla haa ;D ;D ;D
300 mt yol

bide suna bak selim ;D ;D ;D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1997-jeep-grand-cherokee-5-2-limited-baby-pink-emsalsiz-42672445/detay
alıntıdır 997766 dan.

selim sen ciddi isen ben o kadar da belediyeci degilim sadece ozel sirketinde ekmek paramı kazanmaktayım o isler beni asar :smiley:

ttos' Alıntı:
bide suna bak selim ;D ;D ;D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1997-jeep-grand-cherokee-5-2-limited-baby-pink-emsalsiz-42672445/detay
alıntıdır 997766 dan.

selim sen ciddi isen ben o kadar da belediyeci degilim sadece ozel sirketinde ekmek paramı kazanmaktayım o isler beni asar :smiley:

bu jeepı alan hoşdere cınnah gezer artık bea bu nası bı seymıs veyada bır bayan alıp pırıl pırıl bınecek

yol konusundada cıddıydımde sen boyle deyınce yok abı saka yaptım deyım barı :smiley::smiley::smiley::smiley: yok abı şaka bır yana dedıgın ıyı oldu yoksa ensenden ınmezdım cunku orda baya buyuk sıkıntı var

mserdemir' Alıntı:
bu jeepı alan hoşdere cınnah gezer artık bea bu nası bı seymıs veyada bır bayan alıp pırıl pırıl bınecek

yol konusundada cıddıydımde sen boyle deyınce yok abı saka yaptım deyım barı :smiley::smiley::smiley::smiley: yok abı şaka bır yana dedıgın ıyı oldu yoksa ensenden ınmezdım cunku orda baya buyuk sıkıntı var

anladım elimden gelse basımın ustune selim :-[

ttos' Alıntı:
anladım elimden gelse basımın ustune selim :-[

anladım abı sağolasın orası yenımahalleye baglı ankarabuyuksehır ben yapayım dedı yenımahalle ben yaparım dedı yapmıyo ınatlaştılar yanı orda bıde turbe var garıp baba turbesı ınsanlar oraya gelıyo aracları saplanıyo rezıl oluyorlar camur cırkef yenımahalle ınatedıyo yınede yapmıyo artık ne yapalım bende yenıden ankarabuyuksehıre yoneldım fen ıslerınde falan tanıdıgın vardır dıye dedım bılıyorum elınden gelen bır sey olursa yardımclı olursun allah razı olsun

mserdemir' Alıntı:
ver gazı verr verrrrrrrrrrrrrr lpg rehaa senıı hahahaaa bu cumartesı gelırsenız gorursunuz oraya nası gırıp cıkcam (yaf bende sadece lpg yle calısıyormusum ha )

OOOOOOVVV AMANN ALLLLAAAHIMMMM BUYUK SATAŞMAAAA

erhan abıı ooff ne demıs baksan aman allahım ya tamer bana deseydı bunu hemen goturur arabayı 3 une 5 ıne bakmaz satardım veyada duelloya davetederım baska yolu yok cunku &&&&senin kaldığın yeri arazi ve takviyesiz geçiyorum zaten :D :D && BAK BAK LAFA BAK HELE

hahahahaahahahaaaaa allahım sana gelıyorum hahaha

selim arkadaşları topla tms ye gidiyoruz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR