arcfreha' Alıntı:YÜRÜBEEEEEEEEE KİM TUTAR SENİİİİİİİİİİİİ
BİZ SİZ ORAYA GİRİPTE BEN GİRDİM ÇIKTIM DEMEDE ZATEN ÇIKTIM DİYEMEZSİNDE
CUMARTESİ SAAT KAÇTA BULUŞUYORUZ...............
arcfreha' Alıntı:ben şimdiden kameramın şarjını doldurayım da o gun çok lazım olacak......
tamertms' Alıntı:bence giremeyeceksin oraya girmeden önce difini kilitini ne var ne yok hepsini bağla battıktan sonra anlamı yok bağlamanın ..iki salla bir bağla ;D ;D ;D uygula hahahahaha
tamertms' Alıntı:ewwet selim kıvırma hakkını kullanmaya başladı arkadaşlar ( ben bu cumartesi yapamam walla )dedi gördüğünüz üzre.yaz gelincemi yapacaksın selim bataklığın suyunun çekilmesinimi bekleyeceksin ;D ;D ;D eğerki öyle dersen rehanın hundai ve l 200 le kapışırsın
ttos' Alıntı:bazen akıl ile degil duygular ile hareket etmek gerek su uc gunluk dunyada
canınmı istedi al kardesim canınmı sıkıldı sat gitsin bosver kardesim ne olabilir ki en fazla zararın ???
ama su kısacık hayatta vakit kapıyı caldıgı anda keske sunuda yapsaydım deme kendine dedirtme keskeler ile hayatını bitirme ;D
nassı yazdım ama ;D ;D ;D
bu arada bu topik serbest muhabbet kosesi degilmis yaf
ttos' Alıntı:bide buna bakın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ciftciler-2-el-arb-41539587/detay
mserdemir' Alıntı:ya suna bak ya sen erhan abıye saydır saydır o kadar sonra bana ne ben gırerım cıkarım ugrasırım ama erhan abıye dedıgın o laflar varyaaa
aaaayyy yaşlı dedı aracın kotu dedı senın hayallerının bıttı yerden benım gerceklerım baslar dedı aman aman amnaaa ne bılım ben cok uzuldum sahsen nııhahahahahahaa
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sefer abı sana sonuna kadar katılıyorum gercekden bak
gozlerım yasardı harıka yazmıssın ama varya tamer erhan abıye neler dedı neler dedı asıl o gozlerımı yasartdı :
mserdemir' Alıntı:yaf sefer abı halletcekmıyız bızım yol ısını ne yapcaz hıc bı sey dedıgın yok valla haa ;D ;D ;D
300 mt yol
ttos' Alıntı:bide suna bak selim ;D ;D ;D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1997-jeep-grand-cherokee-5-2-limited-baby-pink-emsalsiz-42672445/detay
alıntıdır 997766 dan.
selim sen ciddi isen ben o kadar da belediyeci degilim sadece ozel sirketinde ekmek paramı kazanmaktayım o isler beni asar
mserdemir' Alıntı:bu jeepı alan hoşdere cınnah gezer artık bea bu nası bı seymıs veyada bır bayan alıp pırıl pırıl bınecek
yol konusundada cıddıydımde sen boyle deyınce yok abı saka yaptım deyım barı yok abı şaka bır yana dedıgın ıyı oldu yoksa ensenden ınmezdım cunku orda baya buyuk sıkıntı var
ttos' Alıntı:anladım elimden gelse basımın ustune selim :-[
mserdemir' Alıntı:ver gazı verr verrrrrrrrrrrrrr lpg rehaa senıı hahahaaa bu cumartesı gelırsenız gorursunuz oraya nası gırıp cıkcam (yaf bende sadece lpg yle calısıyormusum ha )
OOOOOOVVV AMANN ALLLLAAAHIMMMM BUYUK SATAŞMAAAA
erhan abıı ooff ne demıs baksan aman allahım ya tamer bana deseydı bunu hemen goturur arabayı 3 une 5 ıne bakmaz satardım veyada duelloya davetederım baska yolu yok cunku &&&&senin kaldığın yeri arazi ve takviyesiz geçiyorum zaten && BAK BAK LAFA BAK HELE
hahahahaahahahaaaaa allahım sana gelıyorum hahaha