Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,719

Etiketler

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

murat havada gaz ve düello kokuları var.biri o çamuru gezenbilirdeki hiçbir araç geçemez diyor,biri ben sizin zorlandığınız yeri takviyesiz geçerim diyor,
biri tankerle sulayın ben geliyorum diyor,öteki benim aracı çekecek araçmı var diyor.ne diyorsun bu konularda ortalık toz duman. ;D ;D ;D

abi araçlar yapılı ama yorgun bence arazide kullanılmamış arac bulup yapmak daha mantıklı gibi

son_kral_54' Alıntı:
murat havada gaz ve düello kokuları var.biri o çamuru gezenbilirdeki hiçbir araç geçemez diyor,biri ben sizin zorlandığınız yeri takviyesiz geçerim diyor,
biri tankerle sulayın ben geliyorum diyor,öteki benim aracı çekecek araçmı var diyor.ne diyorsun bu konularda ortalık toz duman. ;D ;D ;D
cumartesi bi gelinde abi iş olmassa bende gireyım su camura nasıl bır yermıs bakalım bizim arc kalırda sız ne yaparsınız onuda ben tahmın edıyorum ;D ;D

tiskeli' Alıntı:
abi araçlar yapılı ama yorgun bence arazide kullanılmamış arac bulup yapmak daha mantıklı gibi
beraberce yapacaz dimi? ;)
tiskeli' Alıntı:
eğer gideceğiniz yer çorak çamursa bi paletli ayarlayın derim yada beni arayın
ahanda ortalığa bir laf daha.selim duymasın bunu :D
murat çelik' Alıntı:
cumartesi bi gelinde abi iş olmassa bende gireyım su camura nasıl bır yermıs bakalım bizim arc kalırda sız ne yaparsınız onuda ben tahmın edıyorum ;D ;D
tahmin alalım o halde.

murat çelik' Alıntı:
parcalar cıkarsın abi o gibi camurlar sana nekiii yürü be hamdi abi kim tutabılır senı :eek: :eek:
he kendini sıyırıver aradan değilmi. iş yoksa sende çamurdasın,yok kaçmak.tiskelide sadece uzaktan bakar ;)

son_kral_54' Alıntı:
he kendini sıyırıver aradan değilmi. iş yoksa sende çamurdasın,yok kaçmak.tiskelide sadece uzaktan bakar ;)
abim cumartsi av da yıne buyuk ihtimall onun için duruma baglı yarım saat kacabılırsem bakalım bııı nasıl cıkılıyor nasıl batılıyor seyretmek lazım eger batarsam arabayı sana bırakır ben gecerım dukkana ;D sen ugraş cıkar ona göre :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR