Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,259
Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

Yok yooook. Ya ben başka grup gördüm yada o grup siz değildiniz. :D :D.Çok güzel gezi olmuş lastikleriniz dert görmesin.Lakin Adaören tarafında kirmir suları o kadar berrak akıyorduki yukarıda fazla oynanmamış gibi.Sizi yolda gördüğümde de araçlarınız pırıl pırıldı. ;D.Ben kirmirin berrak sularında yıkadım aracımı öyle çıktım yola yinede Adaörenin bütün çamurlarını toplayıp Ankaraya naklettim.Sizinki daha çok konu başlığında da görüldüğü gibi piknik olmuş . :D.Konunun dışına fazla taşılmamış. ;)

Etiketler

bugün antalya ya gittim geldım hala atraksiyonlu yanar dönerli fotolar gözükmüyo :eek: :eek:

msmt' Alıntı:
Tolga güzel batmışsın, :D tavan sepeti hayırlı olsun, önlerine 4 tane projektör alalım. Murat suyu gördümü dayanamaz hemen dalar ;D Meslek icabı.

Musta'cım teşekkür ederim inan nasıl battığımızı bizde anlamadık ;D
Bir daha Murat ile dere geçişi yapmıyacağım,su çekiyor adamı ;D ;D ;D
projektörler hazır yakında taktırıcam ;)
Tavan sepetini Cihan abi Migros sepetlerine benzetti ;D ;D ;D

arsamax' Alıntı:
Gerçekten harika bir gezi olmuş, inanılmaz eğlenmişsiniz maalesef biz yine fotolarla avunuyoruz :( Ufuk abi resimler gerçekten harika, walla insan sırf senin çektiğin karelerde yer almak için hiçbir geziyi kaçırmaz...

Tolga abi, Eren geçmiş olsun; arabaları akvaryuma çevirmişsiniz :smiley: Ama eminim inanılmaz zevkli olmuştur, zaten problem değil havalarda sıcak 1-2 güne kadar kurur :smiley: Parkur hakkaten zorluymuş ama cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum, heralde ben yaza kadar suların çekilmesini bekler öyle geçerdim :smiley: Tavan sepeti de çok şık olmuş...

Fotoların ve videoların devamını merakla bekliyorum...

Cenk şunu unutma ,bana ders oldu seninda aklında olsun, dalgıç bir insanla dere geçişi yapmayı deneme ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
suya batmışlar ondan görememişsinizdir.

Yok abi yanımdaki adam dalgıç ya o yüzden su çekti bizi Meltem yanımda olsaydı biz geçerdik o dereden;D

Tabi tabi ben yokum ortalarda, at Murat'a ....
yok dalgıçmışta, yok su çekiyormuşta.... bahane bahane ....

Sarı Çizmeli Meltem Ağa buyurdu GEL... :D :D seninkinin tansiyon tavana vurdu GELİYOOM.... ;D ;D

Ne yolu gördü ne suyu ;D ;D ;D

Kazak erkek halleri hikaye diyon yani öylemi Murat ;D ;D ;D

Layn oğlum dur dedim yapma, bah benide harcayacan, dedim. :D
"Yoh dedi tutmayın layn, yettim ağam" dedi. ;D ;D ;D

Ya şimdi bendeki fotoları yükleyeceğim ama Dede'nin fotoları üstünede olmazki, :-\ :D ;D

Şaka bir yana Ufuk abi senin o mükemmel fotoların yanında bizimkiler pek tat vermeyecek ama... :-\

;D ;) Neyse, sabah buluştuk ve yola çıktık, önümüzde Eren..

kirmir2_001.jpg

kirmir2_003.jpg

Ve Eren...

kirmir2_005.jpg

kirmir2_009.jpg

kirmir2_011.jpg

En sonunda Güdül'de alışveriş yapacağımız yere ulaştık...

kirmir2_013.jpg

kirmir2_014.jpg

kirmir2_015.jpg

kirmir2_016.jpg

kirmir2_017.jpg

Ve güzel ".com" ailesi... :smiley: :D

kirmir2_020.jpg

kirmir2_021.jpg

En sonunda alışveriş bitiyor ve tekrar yola çıkıyoruz...

kirmir2_023.jpg

kirmir2_024.jpg

kirmir2_025.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,590
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR