Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,268
Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

Yakup Leydiye en kısa zamanda lastik yapalım

Etiketler

Güzel bir piknik olmuş ;D ;D ;D
Valla başlık öyle ama offroad da diyebilirim arkadaşlar, yine heyecan ve muhabbet herkese SEVGİLER SAYGILAR.

prof_facia' Alıntı:
yapacaz abi yoksa bizimde sonumuz suzuki gibi olur valaa ;D
bu arada geçmiş olsun ufaklığın durumu iyi mi ?

Teşekkür ederim yakup beyfendi iyi gibi şimdi yanımda dr a uğrayacağız birlikte

[attachment=1]

DSC_0036_fhdr.jpg

cihanülker' Alıntı:
valla bir daha pikniğe gitmeyeceğim her yerim çamur olmuşş ;D ;D ;D ;D ;D

Tabi yaaaa offroada gidelim orda daha az çamur oluyoruz değilmi ama bu arada süpriz bir resim bu saate kadar Eren cep telefonumu 5000 liraya satınalmadığı için inceden içerikler geliyor ama yorumsuz ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Tabi yaaaa offroada gidelim orda daha az çamur oluyoruz değilmi ama bu arada süpriz bir resim bu saate kadar Eren cep telefonumu 5000 liraya satınalmadığı için inceden içerikler geliyor ama yorumsuz ;D ;D ;D

ABbbooooooovvvvv reesmee baaaakkkk ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla bir daha pikniğe gitmeyeceğim her yerim çamur olmuşş ;D ;D ;D ;D ;D

Tamam abi, Bagerlerle Offroad'a gideriz İzmit'e ;D ;D

Gerçekten harika bir gezi olmuş, inanılmaz eğlenmişsiniz maalesef biz yine fotolarla avunuyoruz :( Ufuk abi resimler gerçekten harika, walla insan sırf senin çektiğin karelerde yer almak için hiçbir geziyi kaçırmaz...

Tolga abi, Eren geçmiş olsun; arabaları akvaryuma çevirmişsiniz :smiley: Ama eminim inanılmaz zevkli olmuştur, zaten problem değil havalarda sıcak 1-2 güne kadar kurur :smiley: Parkur hakkaten zorluymuş ama cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum, heralde ben yaza kadar suların çekilmesini bekler öyle geçerdim :smiley: Tavan sepeti de çok şık olmuş...

Fotoların ve videoların devamını merakla bekliyorum...

arsamax' Alıntı:
Gerçekten harika bir gezi olmuş, inanılmaz eğlenmişsiniz maalesef biz yine fotolarla avunuyoruz :( Ufuk abi resimler gerçekten harika, walla insan sırf senin çektiğin karelerde yer almak için hiçbir geziyi kaçırmaz...

Teşekkürler.... Herzaman bekleriz....

Eren çamur sambası yapıyor .... Seyirciler tacizde bulunuyor Erende sahne hayatı ne yapalım deyip dansına devam ediyor....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abilerim benim kafam bulaşık teline döndü şimdi bu yaptığımız piknik ise offroad anlayışınız nasıl diyecem ama Cihanda yazmış piknikte çamur oldum diye bu durumda sanki offroad daha soft gibi nedir ne değildir biri beni aydınlatsın

Bu arada Eren Okşana arkadaş olmuş el ele neyim tutuşuyorlar ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR