Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,268

Etiketler

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

Ya hakanı sudan kurtarayım derken resmen donuma kadar ıslandım.Hava zaten buz.. Allahtan Kerim abide yedek içlik varmışta onu giydik mecburen.. Bu arada sağolsun ekip arkadaşlarım fırsatı kaçırmadılar tabi..

OOO arkadaşlar yine çok eğlenmişiz kıskandım valla...
Biz bir öncekini yarıda bırakmak zorunda kalmıştık buna
hiç katılamadık bu Kirmir parkuru bize nasip olmayacak galiba..
Neyse bir dahaki sefere artık belki baharda takraralarız.

Tolga Meltem'i göremedim bu geziye katılamadı galiba...

Harika bir geziydi herkese teşekkürler.Beni aracında misafir eden Kerim abiyede ayrıca teşekkür etmek istiyorum :D :D :D

Ben yazmayı unuttum kusura bakamyın Tolga-Meltem tavan sepeti çok güzel
olmuş araçlar her geçen gün off-road'a biraz daha hazırlanıyor... Tepe lambalarıyla
da tamamlanır inşallah.....

paylaşım için teşekkürler. güzel ve keyfili bir gezi olmuş. emeği geçen herkese teşekkürler. neşeniz eksik olmasın.

iyi de usta kezban yine kayıp ;D ;D ;D

Bende bekliyorum merakla yeni resimleri koysa da görsek

.com' Alıntı:
iyi de usta kezban yine kayıp ;D ;D ;D

Bende bekliyorum merakla yeni resimleri koysa da görsek

Evet bende merakla bekliyorum Kezban Neredesin!!!!!!!1

34Hakan' Alıntı:
Harika bir geziydi herkese teşekkürler.Beni aracında misafir eden Kerim abiyede ayrıca teşekkür etmek istiyorum :D :D :D
hakan çok keyifli bir yolculuktu,
hoş sohbetin için asıl ben teşekkür ederim.

güzel bir gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler.

Abiciğim Neler yapmıoşsınız Böyle yediğiniz içtiğiniz sizin olsun bende istıyorum istiyorum abicim bende gezmek istiyorum bende çamur istiyorum bende dere geçmek istiyorum

conker' Alıntı:
Abiciğim Neler yapmıoşsınız Böyle yediğiniz içtiğiniz sizin olsun bende istıyorum istiyorum abicim bende gezmek istiyorum bende çamur istiyorum bende dere geçmek istiyorum

takılın gruba.hemen hemen her hafta var bişeyler .araç varsa donanım varsa gezen çok arkadaşımız var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR