Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,259

Etiketler
Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

Mustafa Tezelden alıntı:
Hakan nasıl altın çıktı mı bari. Amerikadaki altın arayıcıları gibi çıkmışsın. ;D :D :D
Mustafacım bizi kandırmışlar hiçbişey yok burda.Altın var diye sac yıkatıyorlar adama ;D ;D ;D

Murat kardeşim ve Kezbancım çok emek harcayıp çokta güzel fotoğraflar çekmişsiniz ellerinize sağlık :D :D :D

Kezban resimler çok güzel,teşekkürler.

Bütün fotolar için teşekkürler. Can video süper olmuş, gerçekten gelmiş kadar olduk çok teşekkürler. Muhteşem bir yermiş gerçekten, baharda daha da güzel olur, inşallah o zaman da hep birlikde gidebiliriz.

güzel gezi olmuş ii eğlenmişssiniz ...

arsamax' Alıntı:
Bütün fotolar için teşekkürler. Can video süper olmuş, gerçekten gelmiş kadar olduk çok teşekkürler. Muhteşem bir yermiş gerçekten, baharda daha da güzel olur, inşallah o zaman da hep birlikde gidebiliriz.

Rica ederim.. Gerçekten çok güzel bi yerdi.. Şöyle uzun soluklu çadırlı falan bişeyler olsa çok güzel olur gerçekten..

Kezban ve Can, fotoğraflar ve film çok güzel olmuş. Tabii Ufuğun fotoğrafları da bambaşka! Tolganın batışını da çok iyi yakalamış. Hepinizin elinize sağlık, teşekkür ederiz, süper!

Arkadaşlar suya girerken benim botları çıkarmıştım,kezban onları ateşin yan tarafına bir yere koymuş poşetle beraber,botlarımdan haberdar olan,gören,duyan varsa bana haber verirse sevinirim.... ;)

Arkadaşlar fotoğraflar için teşekkür ederim hepsi birbirinden güzeldi gezinin bu kadar güzel olmasını sağlayan fotoğrafları çeken arkadaşlara çok teşekkür ederim ben bu akşam Trabzondayım yarın Hopada

Fotolarda videoda süper video zaten geziyi kısaca özetlemiş.
Gene çok eğlenceli ve hoş sohbet bir gezi olmuş...
Ellerinize ve yüreğinize sağlık arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,590
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR